Livestream studio huren

Wil jij jouw evenement, presentatie, congres of DJ set professioneel live streamen naar Facebook, Youtube, Vimeo of een ander platform? Bij lichtgeluidhuren.nl bieden wij de oplossing. De studio is volledig te personaliseren naar jouw merk of evenement! Voor de meeste livestreams gebruiken wij de vaste opstelling en zorgen wij doormiddel van de verlichting dat wij de gewenste setting creëren. Onze studio is 24/7  te gebruiken, waar het mogelijk is om al binnen enkele minuten na aankomst, zonder gedoe, direct live te gaan. Voor verschillende bedrijven hebben hebben we al toffe VrijMiBo’s, webinars, presentaties georganiseerd met veel succes!

Natuurlijk is onze studio volledig Corona proof en houden we ons aan de RIVM richtlijnen!

Hoe kan ik jullie livestream studio huren?

Onze livestream studio is al te huur vanaf 1 uur tot meerdere dagen achter elkaar… Wil je meerdere momenten of structureel elke week eventjes live gaan? We zullen altijd samen met jou bekijken wat de benodigdheden zijn en daar zo goed mogelijk in adviseren om dit te kunnen realiseren. Samen nemen wij het format door wat jullie willen gaan livestreamen om te zorgen dat alles perfect verloopt. In de basis streamen wij in eerste instantie via Vimeo, waardoor er ook privé evenementen aangemaakt kunnen worden. Vervolgens kunnen wij de livestream ook naar andere platforms uitzenden zoals Facebook, YouTube, Twitch en meer! 

Vooraf nemen we alles zo goed mogelijk met elkaar door: het plan, het aantal personen dat zal komen, de tijden waarop je live wilt gaan en natuurlijk naar welk platform je wilt gaan stream. Ons team van blauwe helden streeft ernaar om na aankomst in de studio ervoor te zorgen dat je livestream zo vlot mogelijk verloopt. Graag ontvangen wij voorafgaand aan het event het draaiboek, inlog gegevens voor de platforms waar je op wilt livestreamen en indien nodig eventuele content/ logo’s en presentaties voor op de schermen. Wij zorgen altijd dat jij een link ontvangt die je kunt delen met je bezoekers per mail of via je sociale media.  

1 uur

2 uur

4 uur

6 uur

8 uur

"Onze studio is geheel naar jouw wensen en huisstijl in te richten"

Webinar, presentatie, workshop of een online congres?

Op zoek naar de juiste zakelijke setting voor een webinar, presentatie of workshop? Dan is deze studio wellicht wat voor jou. Natuurlijk is alles naar wens nog te veranderen, maar vaak is dit een mooie basis voor jouw livestream evenement. Voor een persoonlijke inrichting zoals je ook op een normaal congres kunt verwachten werken we met diverse partners die alles precies inrichten zoals jij wilt. Bij een normaal congres maak je vaak gebruik van meerdere break-out sessies en ook kunnen we makkelijke meerdere ruimtes maken.  

Livestream studio huren met cameraman of vrouw

VrijMiBo, DJset, live act of een festival setting?

Ben je DJ en wil je graag jouw kunsten livestreamen? Dan hebben wij de perfecte studio-setting voor jou! Natuurlijk kun je ook verschillende andere evenementen organiseren zoals een TED Talk, pubquiz of een online B-I-N-G-O en meer! Wij zorgen voor de juiste lichtshow om het festival effect bij je bezoekers thuis te creëren. Meerdere DJ’s of één DJ, alles is mogelijk. Ben je géén DJ maar speel je in een band dan zijn jullie natuurlijk ook van harte welkom. We nemen graag jullie wensen door om te zorgen voor een geslaagde online livestream.

Opname voor StukTV in livestream studio

"Onze studio is compleet inclusief alle techniek"

Standaard voorzien wij deze studio van meerdere schermen voor presentaties, logo’s, interactie of andere content. Afhankelijk van jouw wensen hangen wij de juiste aantallen en formaten op. De studio is natuurlijk voorzien van de juiste sfeerverlichting, zodat alles er strak en licht uitziet. Aanvullend is het mogelijk om extra items in de studio te plaatsen zoals één bank, complete zithoek, statafel, katheder of andere inrichting. In onze studio set-up maken wij gebruik van meerdere camera’s om te zorgen voor afwisselende beelden uit diverse hoeken. Doordat wij ook veel gebruik maken van ‘dome’ camera’s kunnen wij het aantal cameramensen beperken om het maximale mensen in dezelfde ruimte te kunnen waarborgen. De mogelijkheden in onze studio zijn eindeloos. 

De show nog toffer maken? Wij hebben ook diverse special FX beschikbaar zoals vlammen, vuurwerkfonteinen, confetti en meer! Onze helden ondersteunen je met alle technische aspecten zodat jij je géén zorgen meer hoeft te maken.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Reserveer onze studio!

Livestream studio rond Amsterdam, Utrecht of Amersfoort

Onze livestream studio is gevestigd bij ons kantoor in Soest. Nijverheidsweg 12-04, 3762ER Soest.

  • 10 minuten vanaf Amersfoort
  • 20 minuten vanaf Utrecht
  • 30 minuten vanaf Amsterdam
Livestream studio huren met technicus