BTW
Geen producten in de winkelwagen.
Bruiloft met verlichte dansvloer openingsdans

Een sfeermaker? Hier!

Een verlichte dansvloer huren betekent altijd dat je van jouw feest in één klap een succes maakt! Met een verlichte dansvloer haal jij de sfeer direct in huis en zullen jouw gasten versteld staan! Het maakt niet uit of je een geheel aangeklede feestzaal wil hebben of alleen de verlichte dansvloer als toffe eye- catcher! Met een ledvloer huren geef je gegarandeerd een extra dimensie aan jouw feest. 

Wij hebben een ruime voorraad van verlichte dansvloeren, hierdoor kunnen wij grote oppervlaktes voordelig leveren. Wij leveren de dunste led vloer die momenteel beschikbaar is, hierdoor heb je geen last van een vervelende hoge opstap. Je kunt bij ons zowel een kleine ledvloer huren voor in de woonkamer of een ledvloer huren voor in een grote club.

Eventueel laaghangende rook over de dansvloer laten rollen? Neem hier een kijkje bij onze droogijsmachines.

Hoe werkt onze verlichte dansvloer?

De full color LED vloeren worden geleverd met diverse verschillende programma’s die automatisch door de bijgeleverde controller afgespeeld worden. U bent volledig ‘in control’. Er bestaat ook de mogelijkheid tot het laten programmeren van logo’s, teksten en gepersonaliseerde programma’s. Met de bijgeleverde controller kan er worden geswitcht door de verschillende programma’s.

Het is ook mogelijk om een loopje van verschillende programma’s te laten zien. De dansvloeren zijn tegels van 50x50cm met rubberen noppen, waardoor de dansvloeren absoluut veilig zijn voor elke ondergrond. Doordat de dansvloer magnetisch is heb je een minimaal aantal kabels nodig. Alleen van de controller naar de eerste tegel! De dansvloer is ideaal voor grote evenementen en wordt vaak ingezet bij bruiloften, discofeesten en personeelsfeesten. De vloer is ook perfect legbaar bij u in de woonkamer voor een avondje ultieme gezelligheid!

Magnetisch

Doordat de tegels magnetisch zijn heb je een minimaal aantal kabels nodig. Het stroom en signaal wordt namelijk magnetisch naar de aangrenzende tegel gestuurd.

Uniek

Wat onze dansvloer ook uniek maakt is de schuine rand. Deze zorgt ervoor dat je niet snel zal struikelen en dat hij goed toegankelijk is voor iedereen!

Programma's

Onze dansvloer is echt top voor elk feest, borrel en ander evenement. Dit komt door de verschillende modus die de vloer kan gebruiken.

Logo of tekst!

Deze dansvloer kan ook nog eens een leuk trucje! Er is namelijk een mogelijkheid om een logo of tekst op de vloer te zetten!