BTW

Op- en afbouw + transport t/m 29 mei is helaas niet meer mogelijk. Als de materialen die je wilt huren nog beschikbaar zijn kunt u deze wel afhalen in ons magazijn in Soest. Silent disco verzending uitgezonderd!

NederlandsEnglish
Geen producten in je winkelmand.

Verlichte dansvloer huren

Maak jouw evenement onvergetelijk! Onze verlichte dansvloer geeft niet alleen extra sfeer aan elk feest, maar de gasten zullen zich ook meteen uitgenodigd voelen om de dansvloer te betreden. Je zult merken dat de vloer als een magneet werkt en binnen no-time de dansvloer is gevuld! Lees hier onder door over onze verlichte dansvloer huren. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met één van onze professionals opnemen!

Bruiloft met verlichte dansvloer openingsdans

Een sfeermaker? Hier!

Een verlichte dansvloer huren betekend altijd dat je van jouw feest in één klap een succes maakt! Met een verlichte dansvloer haal jij de sfeer direct in huis en zullen jouw gasten versteld staan! Het maakt niet uit of je een geheel aangeklede feestzaal wil hebben of alleen de verlichte dansvloer als toffe eye- catcher! Met een verlichte dansvloer geeft je gegarandeerd een extra dimensie aan jouw feest.

Wij hebben een ruime voorraad van verlichte dansvloeren, hierdoor kunnen wij grote oppervlaktes voordelig leveren.  Wij leveren de dunste led vloer die momenteel beschikbaar is, hierdoor heb je geen last van een vervelende hoge opstap. Je kunt bij ons zowel een kleine vloer in de woonkamer huren of een dansvloer voor in een grote club.

Eventueel laaghangende rook over de dansvloer laten rollen? Neem hier een kijkje bij onze droogijsmachines.

Hoe werkt onze verlichte dansvloer?

De full color LED vloeren worden geleverd met diverse verschillende programma’s die automatisch door de bijgeleverde controller afgespeeld worden. U bent volledig ‘in control’. Er bestaat ook de mogelijkheid tot het laten programmeren van logo’s, teksten en gepersonaliseerde programma’s. Met de bijgeleverde controller kan er worden geswitcht door de verschillende programma’s.

Het is ook mogelijk om een loopje van verschillende programma’s te laten zien. De dansvloeren zijn tegels van 100x100cm met rubberen noppen, waardoor de dansvloeren absoluut veilig zijn voor elke ondergrond. Met de meegeleverde bekabeling krijgt de dansvloer zijn stroom. De dansvloer is ideaal voor grote evenementen en wordt vaak ingezet bij bruiloften, discofeesten en personeelsfeest. De vloer is ook perfect leg baar bij u in de woonkamer voor een avondje ultieme gezelligheid!

Dikte

Onze verlichte dansvloer is maar 4 cm dik, of eigenlijk dun. Dit maakt onze dansvloer dan ook de aller dunste van heel Nederland!

Uniek

Wat onze dansvloer ook uniek maakt is de schuine rand. Deze zorgt er voor dat je niet snel zal struikelen en dat hij goed toegankelijk is voor iedereen!

Programma's

Onze dansvloer is echt top voor elk feest borrel en ander evenement. Dit komt door de verschillende modus die de vloer kan gebruiken.

Logo of tekst!

Deze dansvloer kan ook nog eens een leuk trucje! Er is namelijk een mogelijkheid om een logo of tekst op de vloer te zetten!