BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Laser huren

Bij lichtgeluidhuren.nl kun je gemakkelijk een professionele laser huren. Wij werken met apparatuur dat zowel geschikt is voor kleine als grote evenementen. Voor kleine evenementen hebben wij een RGB laser waarbij je de stekker alleen in het stopcontact hoeft te steken voor een gave lasershow. Voor grote shows hebben wij uitgebreidere lasers met software zodat live bediening mogelijk is. Een laser is een ideale mogelijkheid om je gasten flink te verrassen met een ongeëvenaarde beleving. Voor het echte laser effect is het aan te raden om een rookmachine of hazer te huren. Die zorgen ervoor dat de lichtbundels goed te zien zullen zijn.

Lasershow op maat, voor elke gelegenheid

Bent u op zoek naar een onvergetelijke ervaring voor uw evenement? Ontdek onze lasershows op maat, perfect afgestemd op elke gelegenheid. Of het nu gaat om een clubfeest, bruiloft, bedrijfsfeest of schoolfeest, wij bieden spectaculaire lasershows die de beleving van muziek intensiveren.

Onze lasershows zijn geschikt voor verschillende locaties, groot of klein, en passen binnen diverse budgetten. Met onze Pangolin software kunnen we een unieke wending geven aan de show, specifiek afgestemd op uw wensen en de sfeer van het evenement.

Veiligheid staat bij ons voorop, en dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij niet alleen een adembenemende show bieden, maar ook zorgen voor een veilige uitvoering. Of u nu een lasershow wilt huren voor een intieme bruiloft of een grootschalig dance event, wij passen de show aan op de grootte van de locatie en het aantal gasten.

Personaliseer uw lasershow door bijvoorbeeld uw initialen toe te voegen, waardoor de show een unieke touch krijgt die perfect past bij uw speciale gelegenheid.

Wilt u meer weten over het huren van een lasershow? Ons professionele team staat klaar om u vrijblijvend verder te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden om uw evenement te transformeren met een op maat gemaakte lasershow.

Lichtbesturing: Onze RGB-laser volledig onder controle met DMX en ILDA"

Onze RGB-laser is veelzijdig aan te sturen via DMX en ILDA. Met het meegeleverde ILDA-systeem, inclusief laptop, is het eenvoudig om het apparaat aan te sluiten en te gebruiken. ILDA stelt u in staat om zelf patronen te creëren en te projecteren, waarbij ons type laser in alle kleuren laserstralen kan produceren. Wij bieden complete ondersteuning met lasers en technici, die het uiterste uit de laser kunnen halen voor het meest indrukwekkende effect. Ervaar de muziek nog intenser door het gebruik van lasers op de climaxpunten, voor een onvergetelijke lasershow.

Wat is DMX: DMX is een standaardprotocol voor digitale communicatie tussen lichtcontrollers en verlichtingsapparatuur, waardoor nauwkeurige en geavanceerde controle over lichtintensiteit, kleur en beweging mogelijk is.

Wat is ILDA: ILDA staat voor International Laser Display Association, en het is een systeem waarmee je laserapparaten kunt aansturen om verschillende patronen en effecten te creëren.

Maak je lasershow compleet

Hoe geef ik veilige lasershow?

1. Grondige Apparatuurkennis:
Verdiep je in de instructies van je lasershow-apparatuur. Deze bevatten essentiële informatie over veilig gebruik en mogelijkheden.

2. Locatie Voorbereiden:
Voer een check uit van de locatie waar je de lasershow plant. Zorg ervoor dat er geen obstakels zijn en dat de lasers hun effect veilig kunnen creëren.

3. Strategische Plaatsing:
Plaats de laser zo dat het publiek er niet direct in kijkt. Denk na over de kijkhoeken en zet de apparatuur strategisch neer voor een optimale ervaring.

4. Optimaal Genieten:
Laat de show beginnen en geniet volop. Houd rekening met eenvoudige veiligheidsmaatregelen voor een zorgeloze ervaring.

Lasers worden bij vele lichtshows gebruikt als echte eye-catcher. Belangrijk is echter wel dat wanneer je een laser bij ons huurt, je deze veilig gebruikt. Met lasers rechtstreeks in de ogen van je publiek schijnen is erg gevaarlijk die ernstige gevolgen kan hebben. Tot blindheid aan toe.

De ernst van de schade hangt af van verschillende factoren, zoals de sterkte van de laser, de duur van de blootstelling en de afstand tussen de laser en het oog. Zelfs laserstralen die relatief zwak lijken, kunnen ernstige schade veroorzaken als ze rechtstreeks in het oog schijnen. Het beste is dus, net als op de foto’s hierboven, om de lasers boven het publiek af te stellen. Onze Laser 230mW RGB EL-230 laserworld laser kan weinig kwaad. Maar als voorbeeld; met een 2000mW laser kan je al een lucifer laten branden.

Een feest moet een feest zijn en niet eindigen in het ziekenhuis. Om deze reden is het van cruciaal belang dat lasershows niet rechtstreeks in de ogen van het publiek schijnen.