BTW
NederlandsEnglish
Geen producten in de winkelwagen.

Laser huren

Bij lichtgeluidhuren.nl kun je gemakkelijk een professionele laser huren. Wij werken met apparatuur dat zowel geschikt is voor kleine als grote evenementen. Voor kleine evenementen hebben wij een RGB laser waarbij je de stekker alleen in het stopcontact hoeft te steken voor een gaaf laser effect. Voor grote shows hebben wij uitgebreidere lasers met software zodat live bediening mogelijk is. Een laser is een ideale mogelijkheid om je gasten flink te verrassen met een ongeëvenaarde beleving. Voor het echte laser effect is het aan te raden om een rookmachine of hazer te huren. De rookmachine of hazer zorgt ervoor dat de lichtbundels goed te zien zullen zijn. Rookmachine en hazer huren kun je hier doen.

Lasershow groen

Vandaag nog een laser huren, ‘een spectaculair lichteffect!’

Onze RGB-laser kan worden aangestuurd via DMX, ILDA. ILDA is een systeem die wij leveren met laptop, zodat u het apparaat gemakkelijk aan kunt sluiten en simpel kunt gebruiken. Met ILDA kunt u zelf patronen creëren die u kunt projecteren. Met ons type laser is het mogelijk in alle kleuren laserstralen te creëren. Wij kunnen u compleet voorzien van lasers met technici! Onze technici kan het uiterste uit de laser halen, voor het tofste effect. Ervaar de muziek nog intenser door het gebruik van lasers op de climax punten in de muziek.

Lasershow op maat, voor elke gelegenheid

Afhankelijk van de grootte van de locatie, het aantal gasten en het budget kunnen wij u een spectaculaire lasershow op maat aanbieden. De beleving van de muziek is nog intenser met deze sterke lasers! Wij werken vooral met lasers op club/dance/house/trance feesten. Onze lasers zijn geschikt voor grotere zalen en met onze Pangolin software kunnen wij een unieke wending aan de show geven.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een lasershow te huren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of schoolfeest. Veiligheid staat voorop, maar door onze kennis en ervaring, weten wij u een veilige maar vooral prachtige show aan te bieden. We kunnen de show compleet gepersonaliseerd maken met uw initialen bijvoorbeeld.

Meer informatie over een laser huren? wij hebben een team van professionals die u graag een handje verder helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op!