BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Laser huren

Bij lichtgeluidhuren.nl kun je gemakkelijk een professionele laser huren. Wij werken met apparatuur dat zowel geschikt is voor kleine als grote evenementen. Voor kleine evenementen hebben wij een RGB laser waarbij je de stekker alleen in het stopcontact hoeft te steken voor een gaaf laser effect. Voor grote shows hebben wij uitgebreidere lasers met software zodat live bediening mogelijk is. Een laser is een ideale mogelijkheid om je gasten flink te verrassen met een ongeëvenaarde beleving. Voor het echte laser effect is het aan te raden om een rookmachine of hazer te huren. De rookmachine of hazer zorgt ervoor dat de lichtbundels goed te zien zullen zijn. Rookmachine en hazer huren kun je hier doen.

Lasershow groen

Vandaag nog een laser huren, ‘een spectaculair lichteffect!’

Onze RGB-laser kan worden aangestuurd via DMX, ILDA. ILDA is een systeem die wij leveren met laptop, zodat u het apparaat gemakkelijk aan kunt sluiten en simpel kunt gebruiken. Met ILDA kunt u zelf patronen creëren die u kunt projecteren. Met ons type laser is het mogelijk in alle kleuren laserstralen te creëren. Wij kunnen u compleet voorzien van lasers met technici! Onze technici kan het uiterste uit de laser halen, voor het tofste effect. Ervaar de muziek nog intenser door het gebruik van lasers op de climax punten in de muziek.

Veiligheid! Schijn niet in ogen van uw publiek.

Lasers worden bij vele lichtshows gebruikt als echte eye-catcher. Belangrijk is echter wel dat wanneer je een laser bij ons huurt, je deze veilig gebruikt. Met lasers rechtstreeks in de ogen van je publiek schijnen is erg gevaarlijk die ernstige gevolgen kan hebben. Tot blindheid aan toe.

De ernst van de schade hangt af van verschillende factoren, zoals de sterkte van de laser, de duur van de blootstelling en de afstand tussen de laser en het oog. Zelfs laserstralen die relatief zwak lijken, kunnen ernstige schade veroorzaken als ze rechtstreeks in het oog schijnen. Het beste is dus, net als op de foto’s hierboven, om de lasers boven het publiek af te stellen. Onze Laser 230mW RGB EL-230 laserworld laser kan weinig kwaad. Maar als voorbeeld; met een 2000mW laser kan je al een lucifer laten branden.

Een feest moet een feest zijn en niet eindigen in het ziekenhuis. Om deze reden is het van cruciaal belang dat lasershows niet rechtstreeks in de ogen van het publiek schijnen.

Lasershow op maat, voor elke gelegenheid

Afhankelijk van de grootte van de locatie, het aantal gasten en het budget kunnen wij u een spectaculaire lasershow op maat aanbieden. De beleving van de muziek is nog intenser met deze sterke lasers! Wij werken vooral met lasers op club/dance/house/trance feesten. Onze lasers zijn geschikt voor grotere zalen en met onze Pangolin software kunnen wij een unieke wending aan de show geven.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een lasershow te huren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of schoolfeest. Veiligheid staat voorop, maar door onze kennis en ervaring, weten wij u een veilige maar vooral prachtige show aan te bieden. We kunnen de show compleet gepersonaliseerd maken met uw initialen bijvoorbeeld.

Meer informatie over een laser huren? wij hebben een team van professionals die u graag een handje verder helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op!