BTW
Geen producten in de winkelwagen.

CO2 huren

Het CO2 effect is een ultiem special effect voor wie bij zijn bezoekers een echt wow-effect wilt creëren. De CO2 kanonnen en effecten kan je huren in totaalpakketten die wij al hebben samengesteld. Onze sets zijn inclusief CO2 cilinder en toebehoren, zodat je direct het effect kan gebruiken. 

Wil jij een CO2 effect huren voor jouw evenement? Lees deze pagina dan goed door. Blijf je met vragen zitten over het CO2 huren? Of wil je even overleggen over welk effect je het beste kan huren? Neem dan contact op met 085 – 130 4789, stuur een e-mail naar info@lichtgeluidhuren.nl.

Interessante CO2 sets

CO2 huren luxonos

Hoe werkt het CO2 effect?

Een CO2 set bestaat eigenlijk altijd uit vier delen. De fles, een koppelstuk, de slang en de machine. Een CO2 set aansluiten is vrij eenvoudig wanneer je weet waar je moet beginnen. 

Als eerste zorg je dat de CO2 fles rechtop ergens stevig vast staat. Vervolgens pak je een koppelstuk en check je of er een rubber ringetje in zit. Zit deze ring er in? Dan draai je het koppelstuk op de fles. 

Wanneer deze goed vast zit pak je de slang en klik je deze vast op het koppelstuk door het ringetje op het uiteinde van het koppelstuk naar achteren te drukken. Dit doe je het zelfde met de slang op de machine. Als dit allemaal goed aan elkaar vast zit kun je de dop van de CO2 fles open draaien.

Waar kan ik het CO2 effect voor gebruiken?

CO2 huren, maar waarvoor gebruik je het dan? Een CO2 effect zie je natuurlijk vaak terug op een feest in een club of op een groot festival, maar een CO2 effect kun je ook huren voor totaal andere doeleinden. Denk aan een opening van een monument of een opening van een nieuw zwembad in de buurt. Hier zou je tijdens de opening CO2 kunnen schieten voor een geweldig effect waarmee je de opening onvergetelijk maakt! 

Scrol naar beneden om al onze losse CO2 machines en flessen te zien. Bestel je toch liever een door ons samengestelde set? Dan kan dat ook, scrol dan nog even terug naar boven!

Opening of jubileum van een winkel

Vieren van een top prestatie

Een enorm huisfeest

Effect tijdens een theatershow

Wil jij graag een effect van CO2 huren voor jouw evenement? Wij verhuren zowel CO2 Jets en CO2 guns als losse CO2 flessen voor bijvoorbeeld festivals, feesten, voetbalwedstrijden of winkelopeningen. Een CO2 jet kun je neer zetten of ophangen. Deze valt dan op afstand te bedienen. Ook hebben wij CO2 guns. Deze kun je gebruiken als een geweer. Deze zit met een slang vast aan de CO2 tank en kun je zelf bedienen. Op deze pagina kom je alles te weten over deze effecten, en over CO2 huren. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met één van onze professionals.

Het special effect CO2 is een natuurlijk gas. Bij het ‘schieten’ van CO2 onder hoge druk ontstaat er een witte luide rookpluim dat voor een spectaculair effect zorgt. Dit CO2 effect is in te zetten bij allerlei evenementen zoals een product lancering, de viering van het hoogste punt op een bouwplaats, de opening van een winkel, de opkomst van sporters bij een mooie wedstrijd en natuurlijk bij festivals en feesten. Dit effect is te maken met een CO2 jet of gun en een CO2 cilinder/gasfles. Deze CO2 cilinders/fles kunnen wij in verschillende maten en hoeveelheden leveren. Zo kun je CO2 flessen huren die 10 seconden, 50 seconden of 80 seconden CO2 bevatten.

CO2 effect huren (losse apparatuur zonder CO2 fles)

Het effect uit een CO2 jet is zeer spectaculair en hierdoor zullen de bezoekers zeker verbaasd zijn. Deze Jet is gemakkelijk te installeren waardoor je de mogelijkheid hebt om hem in iedere ruimte te installeren middels een baseplate of haak. 

Het is mogelijk onze CO2 jets direct aan te sluiten met DMX. Het mooie van dit special effect is dat je deze aan grote bussen met CO2 kunt koppelen. Doordat de CO2 flessen een grote capaciteit hebben kan je het effect een lange tijd gebruiken. Dit effect laat geen residu achter en is perfect voor iedereen die een hoogwaardig effect zoekt. Wil jij CO2 huren? Klik hier de losse machines aan!

CO2 maar dan zonder herrie (silent nozzle)

Heb je wel eens iemand zien schrikken van een Co2 jet? Of ben je zelf misschien een keer geschrokken van het geluid? Dat kan heel goed! Ze kunnen namelijk een enorm hard geluid produceren. 

Gelukkig is hier een oplossing voor. Helaas is deze oplossing niet geschikt voor elke Co2 jet. Alleen de MagicFX Co2 jet II kan op dit moment gebruik maken van deze oplossing. Het is mogelijk om een andere nozzle (een ander dopje) op de Co2 jet te plaatsen, waardoor het geluid enorm verminderd wordt. 

Ben je benieuwd hoe veel zachter dit nu is? Bekijk het filmpje hier rechts dan even!

CO2 flessen huren (verbruiksartikel)

CO2 effect huren? Maar met welke fles? Wij leveren CO2 flessen voor CO2 jets, CO2 guns of andere apparaten waarvoor CO2 noodzakelijk is. Hiervoor bieden wij verschillende soorten flessen aan en kunnen wij grote hoeveelheden CO2 flessen leveren voor elk project! 

Wanneer schaf ik losse CO2 flessen aan? Dit is vrij eenvoudig. Wanneer je een losse CO2 machine bij ons huurt zal je hier standaard geen CO2 bij krijgen, deze zal je dan los moeten toevoegen. Maar ook wanneer je een CO2 setje bij ons huurt kan het zo zijn dat je nog losse flessen wilt toe voegen. Wil jij bijvoorbeeld meer dan het aangegeven aantal seconden kunnen schieten? Dan voeg je hier gewoon het aantal seconden toe dat je extra wilt hebben. 

Let op: Huur jij bijvoorbeeld twee CO2 jets, en wil je 80 seconden lang kunnen schieten. Dan zal je ook twee flessen van 80 seconden moeten toevoegen.

Budget vriendelijke CO2 effect huren

Wij kunnen ons wel voorstellen dat zo’n CO2 effect huren budget technisch niet de juiste oplossing voor jouw evenement is. Gelukkig zijn hier alternatieven voor te vinden. Wij beschikken zelf over een groot aantal ‘Fury jets’ of ook wel verticale rookmachines genoemd. Deze rookmachines gebruiken een speciale vloeistof waardoor ze met veel kracht een rookpluim kunnen blazen. Deze rook lost net als CO2 ook erg snel op! Zo lijkt het toch wel erg veel op het CO2 effect. Maar dit is nog niet eens alles. Als klap op de vuurpijl zitten er ook nog LEDjes in deze rookmachines verwerkt. Deze LED’s gaan aan wanneer je de jets activeert. Zo krijgt de rookpluim ook nog eens een mooie kleur!