Kinetic lights huren

Kinetic Lights, dit is toch wel een product waar wij trots op zijn. Met dit geweldige systeem kunnen wij verschillende lichten op en neer bewegen. Maar hoe werkt dat dan? Wij hangen een LED bal of tube aan een takel, deze takel kan deze lamp dan op en neer bewegen. Wanneer je meerdere takels met lampen ophangt kun je eindeloos figuren en toffe bewegingen creëren. Deze lampen zijn zoals hierboven al verklapt, LED en kunnen dus elke kleur aannemen die jij maar wilt. 

Kinetic tubes in driehoek vorm rood

Kinetic lights gebruiken

Onze Kenetic Lights zijn eigenlijk op een hoop verschillende locaties te gebruiken. Waar ze helaas (nog) niet geschikt voor zijn, is buiten. Deze Kenetic Lights zijn op te hangen aan een hoop verschillende systemen. Wij hangen ze zelf aan trussen. De takels kunnen zakken tot 9 meter, maar kunnen uiteraard ook ingesteld worden op ruimtes van bijvoorbeeld 5 meter hoog. Het Kenetic Lights systeem is al te gebruiken met maar 1 takel en lamp! Maar hoe meer takels en lampen je ophangt, hoe meer figuren je kunt maken. Je kan de tubes verticaal aan één takel ophangen, maar bijvoorbeeld ook horizontaal aan twee takels! Wanneer je een driehoek zoals hierboven zou willen maken heb je dan uiteraard dire takels en drie tubes nodig.

Een show programmeren

Dit Kinetic Lights Systeem is zoals je misschien al gedacht of gehoord had niet ‘plug en play’. Het liefste wil je natuurlijk dat de lights allemaal werken in sync met de muziek. Hier hoort een hele hoop planning en programmeren bij. Maar gelukkig hoef jij dit niet te doen! Wij hebben een aantal geweldige technici die dit speciaal voor jou kunnen doen. Wil jij graag je eigen progamma toepassen, maar weet je niet wat je wel en niet kan doen of mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op om dit te bespreken. Wanneer kun je ons bellen? Wij zijn elke dag van 08.00 tot 17.00 beschikbaar om je hiermee te helpen. Mailen kan natuurlijk altijd!

Kinetic bal 35cm verschillende kleuren 300stuks

Wat kun je doen met onze Kinetic Lights?

Hier onder zie je twee toffe producties met het kinetic light systeem in combinatie met de led ballen. Het kinetic light systeem werd ook gebruikt door SKALAR, een sensationele kunstinstallatie gemaakt door Christopher Bauder en Kangding Ray. Dit was een samenwerking tussen WHITEvoid en Audio Obscura waarbij dezelfde apparatuur gebruikt wordt als waar wij over beschikken. Wat hun Creatie uniek maakt, zijn de spiegels die aan de takels hangen. Er is een hoop mogelijk met dit systeem en maken graag een show op maat!