Excl. BTWIncl. BTW

Monitorset huren

Monitor set huren? Veel artiesten en spreker vinden het fijn om hun eigen geluid goed te horen. Doordat de PA speakers altijd naar het publiek staan gericht hoor je meestal op het podium alleen de bassen. Door de monitoren los je dit probleem op. Artiesten en sprekers hebben meestal de hoeveelheid monitoren op hun rider staan. Het kan ook dat een artiest geen monitoren gebruikt. Dan wordt er gebruik gemaakt van in-ears. Dat zijn eigenlijk monitoren in je oor. Dit wordt vaak bij tv-show gedaan. Zo blijft het podium netjes en kunnen de artiesten zelf regelen hoe hard ze het willen hebben.

Afluistermonitor's huren?

Soms zit je redelijk dicht op het geluid en dan heb je liever niet een grote en harde luidspreker bij je in de buurt. Echter, je wilt het allemaal wel goed kunnen horen. Het liefst zo zuiver, duidelijk en helder mogelijk! Hiervoor zijn deze Near-field afluistermonitor’s ideaal voor.

Deze KRK monitor’s zijn perfect voor in elke studio of in elke regie op een groot live event. Vele audiotechnici geven de voorkeur aan deze luidsprekers in hun regie, om zo helder af te kunnen luisteren hoe het geluid klinkt in de ruimte of bij de kijker thuis. Denk hierbij aan uitzendingen op televisie of livestreams. Beiden zijn situaties waarbij het erg gewenst om scherp en duidelijk alle klanken van de sprekers, artiesten en muziek te kunnen horen.

Theatershow

Specifieke wensen artiesten

Op zoek naar een geluidsinstallatie te huur een voor een festival of club? Wanneer er artiesten komen optreden bij uw evenement dan zullen deze artiesten over het algemeen over een ‘technische rider’ beschikken. In deze technische rider staan specifieke wensen betreft apparatuur die beschikbaar moet zijn. Wanneer wij weten dat er artiesten komen optreden kunnen wij deze technische rider met hun bespreken. Op een technische rider staat bijvoorbeeld two floor monitors. Dit klinkt heel spannend maar betekend eigenlijk dat de artiest twee speakers op de grond wilt hebben liggen. Deze speakers, ook wel monitors genoemd, worden gebruikt zodat de artiest de muziek of zichzelf goed kan horen. Eigenlijk is dit dus een geluidsset voor de artiest zelf. Deze vloer monitors zijn vaak kleine speakers die schuin omhoog gericht staan.