BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Monitorset huren

Monitor set huren? Veel artiesten en sprekers vinden het fijn om hun eigen geluid goed te horen. Doordat de PA speakers altijd naar het publiek staan gericht hoor je meestal op het podium alleen de bassen. Door de monitoren los je dit probleem op. Artiesten en sprekers hebben meestal de hoeveelheid monitoren op hun rider staan. Het kan ook dat een artiest geen monitoren gebruikt. Dan wordt er gebruik gemaakt van in-ears. Dat zijn eigenlijk monitoren in je oor. Dit wordt vaak bij tv-show gedaan. Zo blijft het podium netjes en kunnen de artiesten zelf regelen hoe hard ze het willen hebben.

AED Audio monitor set huren

Artiesten kunnen flinke wenslijsten hebben als het op hun optredens aankomt. Buitenom de hospitality-eisen zoals 4 flessen champagne en alleen blauwe m&m’s in de kleedkamer, heb je ook nog te dealen met de technische eisen. Als het op monitoring voor de artiesten aankomt zijn ze daar veeleisend in en verwachten ze het beste van het beste. Met deze monitor stack set van AED Audio voldoe je aan al deze hoge eisen.

Deze stack set bestaat uit één solid15 subwoofer met twee flex6 toppen per kant. Deze set zou voor bijna 200 man publiek al voldoende kunnen geven, dus jouw artiest zal nooit kunnen klagen dat het niet genoeg was. Daarnaast hebben we het hier wel over AED Audio. Dit merk staat bovenaan de ladder als het aankomt op topmerken in het vak. Met deze set als monitor’s voor jouw DJ of artiest zal je nooit een discussie hebben over de kwaliteit of het geluid.

Afluistermonitor's huren?

Soms zit je redelijk dicht op het geluid en dan heb je liever niet een grote en harde luidspreker bij je in de buurt. Echter, je wilt het allemaal wel goed kunnen horen. Het liefst zo zuiver, duidelijk en helder mogelijk! Hiervoor zijn deze Near-field afluistermonitor’s ideaal voor.

Deze KRK monitor’s zijn perfect voor in elke studio of in elke regie op een groot live event. Vele audiotechnici geven de voorkeur aan deze luidsprekers in hun regie, om zo helder af te kunnen luisteren hoe het geluid klinkt in de ruimte of bij de kijker thuis. Denk hierbij aan uitzendingen op televisie of livestreams. Beiden zijn situaties waarbij het erg gewenst is om scherp en duidelijk alle klanken van de sprekers, artiesten en muziek te kunnen horen.

Theatershow

Specifieke wensen artiesten

Opzoek naar een geluidsinstallatie te huur voor een festival of club? Wanneer er artiesten komen optreden bij uw evenement dan zullen deze artiesten over het algemeen over een ‘technische rider’ beschikken. In deze technische rider staan specifieke wensen betreft apparatuur die beschikbaar moet zijn. Wanneer wij weten dat er artiesten komen optreden kunnen wij deze technische rider met hun bespreken. Op een technische rider staat bijvoorbeeld two floor monitors. Dit klinkt heel spannend maar betekent eigenlijk dat de artiest twee speakers op de grond wilt hebben liggen. Deze speakers, ook wel monitors genoemd, worden gebruikt zodat de artiest de muziek of zichzelf goed kan horen. Eigenlijk is dit dus een geluid set voor de artiest zelf. Deze vloer monitors zijn vaak kleine speakers die schuin omhoog gericht staan.