BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Sneeuwmachine huren

Een sneeuwmachine huren? Onze sneeuweffecten zorgen ervoor dat het sneeuwt op het moment dat jij dat wilt. Een sneeuwmachine kan ingezet worden bij de ingang van een gala, een bedrijfsfeest in het thema winter wonderland of bijvoorbeeld een après-ski feest bij jou thuis in de achtertuin. 

Wat kun je verwachten van onze sneeuwmachines? Onze machines geven een realistisch sneeuweffect. Het lijkt zelfs zo erg dat we soms zien dat mensen er sneeuwballen van proberen te maken. Helaas is dit niet mogelijk, athans… Misschien als je heel veel geduld hebt! Is onze sneeuw giftig? Nee, onze sneeuw is niet giftig of gevaarlijk. Dan gaan we er natuurlijk wel van uit dat je de vloeistof niet op drinkt! Wanneer je een sneeuweffect wilt huren, zit je hier op de perfecte pagina!

Sneeuwmachine bij snollebollekes

Sneeuwmachine huren, welke heb ik nodig?

Nu hoor ik je al denken, welk sneeuweffect heb ik nodig? Die dure? Of toch die betaalbare versie?  De ADJ VF Flurry is onze kleinste sneeuwmachine. Deze is goed voor kleine evenementen waar je een leuk effect bij wilt hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een après-ski feestje.

Wanneer je het effect toch wat duidelijker zou willen zien en wilt dat het een beetje verspreid wordt door de ruimte. Dan zou je een ADJ Entour Snow kunnen overwegen. Deze heeft dan ook een bereik van 12 meter.

Ben je nu opzoek naar echt ruig materiaal waar je bijna een sneeuwstorm mee kunt na bootsen, dan is de Antari S-500 misschien wel wat voor jou! Deze machine wordt veel gebruikt in theaters en andere professionele evenementen locaties.

Je kan ook kiezen voor sneeuwconfetti. Hierover lees je op deze pagina meer.

Verbruiksartikel - sneeuwvloeistof of sneeuwconfetti

* Alle sneeuwmachines worden zonder vloeistof geleverd. 

Sneeuwvloeistof

Een sneeuweffect huren, wat heb ik naast de machine zelf nog nodig? De welbekende sneeuwmachine die werkt op waterbasis hebben wij uiteraard in ons assortiment. Deze machine heeft een reservoir waar vloeistof in gaat. Zodra de machine aangezet wordt, zal de pomp de vloeistof het apparaat inpompen, waarna de vloeistof opgezet wordt in kleine nattige sneeuwvlokken. Belangrijk om te weten is dat deze vloeistof is gebaseerd op waterbasis, hierdoor zullen de bellen geen schade aan de natuur of uw meubels/vloer toebrengen. Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat door het gebruik van deze vloeistof, na verloop van tijd de vloer glad kan worden. 

Bij ons kun je meerdere van deze sneeuwmachines huren. Welke vloeistof heb jij nodig? Voor de ADJ VF Flurry en de ADJ Entour Snow heb je de ADJ vloeistof nodig. Voor de Antari S-500 heb je de vloeistof van Showtec nodig. Scroll wat naar beneden om onze vloeistoffen te zien! Ook beschikken wij over speciale vloeistof van MagicFX, deze zorgt ervoor dat de vloer minder glad wordt wanneer je de machine aan zet. Wanneer je op grote schaal vloeistof nodig hebt, zou je eventueel ook kunnen kijken naar een jerrycan met sneeuw concentraat. Deze jerrycan is gevuld met 20 liter concentraat en is goed voor 200 liter sneeuwvloeistof!

Sneeuwconfetti

Liever geen sneeuwmachine huren die werkt op vloeistof? Geen probleem. Wij hebben ook sneeuwmachines die werken met papier. Eigenlijk wordt deze machine vaker gebruikt om confetti langzaam naar beneden te laten dwarrelen. Echter is er nu ook speciale confetti ontwikkeld, dat kleiner is dan normale confetti en hierdoor meer lijkt op sneeuw. Deze confetti draagt de naam sneeuwconfetti. 

De machine hang je op en kan je met een DMX controller aansturen (door ons leverbaar). Hierdoor kan je ter plekke zelf bepalen hoe hard je het wilt laten sneeuwen. De sneeuwmachine die werkt op vloeistof valt niet aan te sturen. Doordat deze machine niet op vloeistof werkt is dit soms een betere keuze. Dit effect wordt bijvoorbeeld vaker ingezet bij opnames van films of bij live televisie programma’s. Het huren van dit sneeuweffect is wel een duurdere optie dan de schuim variant. 

Ook beschikken wij over handheld en electric canons. Dit zijn buizen gevuld met witte sneeuw confetti. Echter zijn deze buizen beide verschillend, de een is elektrisch en kan afgeschoten worden met een basis station, en de ander is een handheld en kan afgeschoten worden uit de hand.

Bijbehorende geadviseerde confettimachine

Winter themafeest

Een sneeuwmachine huren is natuurlijk de perfecte oplossing voor een winter themafeest. Maar naast een sneeuwmachine kunnen wij een winterwonderland themafeest verder in stijl aankleden. Zo kunnen wij onze witte Pipe & Drape gebruiken om de gehele ruimte wit te maken. Daarnaast zouden wij mooie LED lampen, in de kleur blauw, langs de muur kunnen zetten voor een Scandinavisch of winters effect. Vaak krijgen wij hier positieve reacties op. 

Ben je nog opzoek naar iets anders speciaals? Dan kun je ons altijd bellen op 
085 – 130 4789  zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Ook kun je deze sneeuwmachines perfect gebruiken voor het creëren van je eigen kerstkaart! Zie hiernaast onze poging op een mooie kerstkaart (uit de oude doos 2015)

Luxonos Anco van Vliet en Mitch van Giersbergen kerstkaart