BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Laptop & Tablet huren

Onze laptops en iPads zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Met meer dan 50 laptops en 70 iPads kunnen wij elk evenement van een passende IT oplossing voorzien. Een laptop huren kan extra mogelijkheden bieden op jouw evenement. Zo kunt je bijvoorbeeld op een presentatie waar veel sprekers zijn, één laptop neer te zetten waar iedereen zijn presentatie op kan afspelen. De laptops zijn allemaal voorzien van de software die nodig is bij onze apparatuur. Klik op de laptop die u graag zou willen huren om de specificaties te bekijken. Mocht u nog andere vragen hebben over het laptop huren dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Laptop en tablet huren doe je via lichtgeluidhuren.nl

Waarom een laptop huren bij lichtgeluidhuren.nl?

Onze laptops zijn goed geschikt om in te zetten voor zowel tijdelijke kortlopende projecten als wel langdurige en grotere projecten. Vanwege de professionele en flexibele 24/7 service & support die wij standaard leveren, kunt u altijd op ons rekenen. 

Een laptop huren bij lichtgeluidhuren.nl betekent ook dat u alle benodigde randapparatuur zoals beamers, beeldschermen, printers en routers, op de gehuurde laptop kunt aansluiten. Onze laptops beschikken altijd over tenminste een Windows OS en Windows Office softwarepakket. Heeft u nog vragen over een laptop huren? Neem dan contact met ons op!

iPad huren voor jouw event?

Licht Geluid Huren heeft een ruime voorraad aan iPads uit bouwjaar 2017, met stevige en functionele beschermhoezen die gemakkelijk in de hand liggen of op een tafel kunnen staan. Naast een laptop huren, kun je ook bij ons terecht voor het huren van een iPad. Er zijn diverse redenen waarbij een tablet van toegevoegde waarde kan zijn op jouw event. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Workshop: jouw trainer kan zijn notities makkelijk vanuit de iPad erbij houden, of eventueel visuele hulpmiddelen erbij halen. 
  • Congres: jouw dagvoorzitter moet ergens zijn vragen en communicatie vandaan halen. Naast een autoque en cue-cards, is het ook een erg handig alternatief om een tablet bij de hand te hebben.
  • Beurs: verhoog de interactie van jouw beursstand met specifieke apps afgestemd op jouw product en dienst. Een iPad huren of een veelvoud hiervan kan voor jouw bezoekers dan een enorme meerwaarde hebben.