BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Blinder & Stroboscoop huren

Een blinder of stroboscoop huren? Geen probleem! Wij hebben verschillende blinders en stroboscopen in ons assortiment.

Een stage blinder of sunstrip wordt vaak gebruikt op een ‘hoogte punt’ om een zaal of het podium te verlichten. De stage blinder 2 is een actieve blinder. De Stage blinder beschikt over twee 650W lampen. Deze lamp heeft een ingebouwde 1 kanaals dimmer. Door de dimmer kunnen de twee lampen tegelijkertijd zacht maar ook hard/fel aangezet worden. Door de DMX aansluiting kan de Stage blinder ook van afstand bediend worden. De sunstrip is voorzien van 10x een 50 watt  lamp op rij. Via DMX zijn de lampjes allemaal apart aan te sturen. Zo kan je dus hele gave effecten over de sunstrips maken. 

We hebben 2 soorten stroboscopen in ons assortiment. De Geni FL-1800D is geschikt voor wat kleinere feesten. Ben je opzoek naar iets groters? Kijk dan eens naar onze Martin Atomic. Voor beide stroboscopen hebben we een controller. Ook zijn ze allebei te besturen via DMX.

Vragen over een blinder of stroboscoop huren en wil je daarom even met ons overleggen? Neem dan contact op met 085 – 130 4789, stuur een e-mail naar info@lichtgeluidhuren.nl of start de chat.

Handig voor erbij!

Nationaal co-assistenten congres 2018

Blinder of sunstrip?

De sunstrip is een zeer multifunctioneel lichteffect van de laatste jaren. Eigenlijk is de sunstrip een verlengd broertje van de stage-blinder 2. De sunstrip heeft tien 50W lampen. In tegenstelling tot de stage-blinder, zijn deze lampjes wel per stuk aan en uit te zetten. Door zijn veelzijdigheid is deze lamp op allerlei evenementen te gebruiken. Dit effect is zowel toepasbaar tijdens een feest als blinder of tijdens een modeshow als uplight. Doordat elk lampje in de sunstrip apart te dimmen is, kunnen hier leuke effecten mee gecreëerd worden. Om dit effect goed tot zijn recht te laten komen adviseren wij om een aantal sunstrips te huren. Dit kan gemakkelijk aangezien deze bij ons per 4 of 8 in een flightcase zitten.