BTW
NederlandsEnglish
Geen producten in de winkelwagen.

Buitenpodium huren

Wil jij een buitenpodium huren? Dit is natuurlijk mogelijk. Onze ARC is een groot buitenpodium met een rondlopend dak. Bekijk hieronder alle opties. Een groot deel van onze klanten huurt bij onze ARC roof ook het podium zodat je een echte ARC Stage hebt. Dit podium is op verschillende hoogtes verkrijgbaar. Dit maakt ons podium perfect voor elk evenement. Van festival tot theater voorstelling, niets is te gek! Ook bieden wij de mogelijkheid om PA wings aan de ARC Roof te bevestigen. Hier kan een groot geluidssysteem in komen te hangen, maar ook is dit perfect geschikt voor bijvoorbeeld banners of extra verlichting. 

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan contact op met 085 – 130 4789, stuur een e-mail naar info@lichtgeluidhuren.nl of start de chat!

Bovenstaande prijzen zijn prijzen voor de materialen. Benieuwd naar de totaalprijs inclusief op- en afbouw? Deze vindt je hieronder!

Op- en afbouw tijd

Wanneer wij de ARC stage gaan opbouwen, zullen we dit vaak met 4 personen doen. Dit duurt 200 tot 240 minuten. Afbouwen gaat net wat sneller. Dit duurt 150 tot 210 minuten.

Podium

Het podium is 8 meter breed en 6 meter diep. De hoogte kan je zelf bepalen. Wij leveren poten op de hoogtes 20, 40, 60, 80 en 100 cm. De maximale belasting per vierkante meter is 750 kg.

Belastbaarheid

Verdeelde last per spant voor de eerste 3 spanten: 160 kg = 20kg/meter.
Verdeelde last voor de achterste spant: 80 kg = 10kg/meter
Maximale windkracht: 10 Bft (bij 9 Bft moeten de zijlen aan de zijkanten en achterkant worden verwijderd). Ook afhankelijk van opstelling, bouwboek.

PA Wings

De side/PA wings kunnen elk 1000 kg dragen. Vaak worden de PA wings gebruikt om speakers in te hangen. Maar je kunt er uiteraard ook andere items in hangen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om hier lichten, special FX of een banner in te hangen. Bij vragen over de PA wings kun je altijd contact met ons opnemen.

Een buitenpodium huren. Met welke afmetingen?

Een overdekt podium huren? Dat onze ARC Roof 8 bij 6 meter is zal nu wel duidelijk zijn, maar wanneer je een overdekt buitenpodium wilt huren zijn de maten wel erg belangrijk. Hiernaast een plaatje zodat je dempten makkelijk kunt zien. Op het bovenste deel van dit plaatje kun je een vooraanzicht zien. Op de onderste helft zie je een boven aanzicht. Ook zie je de letters A tot en met E staan. Hier horen natuurlijk maten bij! 

A is de breedte en B is de diepte. C staat voor de clearance aan de buitenkant. Maar wat houd dit in? Clearance is de ruimte tussen het podium en de onderkant van de bovenste truss. Ook is er een maat voor de clearance in het midden van het podium. Dit is maat D. Dan hebben we tot slot maat E. Dit is de gehele hoogte van onze ARC stage.

Arc stage huren via lichtgeluidhuren

ARC Roof

8x6m zonder podium
1800 Excl BTW
 • Op- en afbouw
 • ARC Roof
 • 8x6m Podium
 • PA side wings

ARC Roof

8x6m zonder podium met side wings
2100 Excl BTW
 • Op- en afbouw
 • ARC Roof
 • 8x6m Podium
 • PA side wings

ARC Stage

8x6m met podium
2300 Excl BTW
 • Op- en afbouw
 • ARC Roof
 • 8x6m Podium
 • PA side wings
Populair

ARC Stage

8x6m met podium en side wings
2500 Excl BTW
 • Op- en afbouw
 • ARC Roof
 • 8x6m Podium
 • PA side wings

Waarom onze ARC roof of ARC stage huren?

Dus wil jij graag een ARC stage / overdekt buitenpodium huren? Onze ARC roof is los te huur. Uiteraard hebben wij ook een bijpassend podium van 8x6m dat geleverd kan worden op de hoogtes 20, 40, 60, 80 en 100cm. Standaard zullen wij het podium voor de ARC roof op 80cm hoogte aanbieden. Hang gelijk je licht en geluid op in het dak van deze ARC roof. Met de bijbehorende PA Wings hang je gemakkelijk je line-array systeem in. Hieronder vind je onze meest verhuurde speakers op een rijtje.

LED Scherm in je ARC Stage

Naast verlichting en geluid kunnen wij jouw buitenpodium ook invullen met een mooie LED scherm. Een LED scherm kan natuurlijk gebruikt worden om vette visuals en effecten mee te tonen wanneer de dj of band staat te spelen. Maar deze combinatie kan natuurlijk ook geweldig goed gebruikt worden als het Nederlands Elftal of jouw favoriete voetbalclub een mooie wedstrijd speelt.

Special effects voor bij de ARC Stage

Kijk eens aan, de arc stage is gereserveerd. De band of DJ is geboekt en de flyers voor het evenement worden gedrukt.
Hoe tof is het dan, als de kaartverkoop goed gaat of als er wat budget over is, om het evenement uit te breiden met dikke special effects?

Wij denken graag met je mee zodat jullie evenement onvergetelijk wordt!