BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Buitenpodium huren

Lekker overdekt!

Wil jij een buitenpodium huren? Dit is natuurlijk mogelijk! Onze ARC roofs zijn grote buitenpodia met een rondlopend dak. Bekijk hieronder de verschillende afmetingen die wij standaard in de verhuur hebben. Één groot deel van onze klanten huurt bij onze ARC roof ook het podium zodat je een echte ARC Stage krijgt. Dit podium is op verschillende hoogtes verkrijgbaar, waarbij wij hem standaard aanbieden op 80cm hoogte. Wil je een andere maat? Geef dit dan door bij de bestelnotities als je de ARC roof via onze website aanvraagt. Aangezien de ARC roofs vanuit modulaire onderdelen worden samengesteld is er veel mogelijk qua montage! Dit maken onze roofs perfect voor elk evenement. Van festival tot theater voorstelling, niets is te gek! Ook bieden wij de mogelijkheid om PA wings aan de ARC roofs te bevestigen, hierdoor kan een groot geluidssysteem in komen te hangen, maar ook is dit perfect geschikt voor bijvoorbeeld banners of extra verlichting.. Wij maken graag een compleet voorstel om jouw evenement te versterken! 

Wat kunnen wij aanbieden?

Bovenstaande prijzen zijn enkel de prijzen voor de materialen. Benieuwd naar de totaalprijs inclusief op- en afbouw? Vraag een complete offerte aan! 

Vragen over welke apparatuur je nodig hebt?

Bel met 085 – 130 4789 of stuur een e-mail naar info@lichtgeluidhuren.nl.

Een buitenpodium huren.. Met welke afmetingen?

ARC Roof 8x6m
Een overdekt podium huren? Dat onze ARC Roof 8 bij 6 meter geschikt is zal nu wel duidelijk zijn, maar wanneer je een overdekt buitenpodium wilt huren zijn de maten wel erg belangrijk. Hiernaast een plaatje zodat je dempten makkelijk kunt zien. Op het bovenste deel van dit plaatje kun je een vooraanzicht zien. Op de onderste helft zie je een boven aanzicht. Ook zie je de letters A tot en met E staan. Hier horen natuurlijk maten bij! 

A is de breedte en B is de diepte. C staat voor de clearance aan de buitenkant. Maar wat houd dit in? Clearance is de ruimte tussen het podium en de onderkant van de bovenste truss. Ook is er een maat voor de clearance in het midden van het podium. Dit is maat D. Dan hebben we tot slot maat E. Dit is de gehele hoogte van onze ARC stage.

ARC Roof 6x4m
Een overdekt podium huren? Dat onze ARC Roof 6 bij 4 meter geschikt is zal nu wel duidelijk zijn, maar wanneer je een overdekt buitenpodium wilt huren zijn de maten wel erg belangrijk. Hiernaast een plaatje zodat je dempten makkelijk kunt zien. 

Arc stage huren via lichtgeluidhuren

Waarom onze ARC roof of ARC stage huren?

Dus wil jij graag een ARC stage / overdekt buitenpodium huren? Onze ARC roof is los te huur. Uiteraard hebben wij ook een bijpassend podium van 8x6m dat geleverd kan worden op de hoogtes 20, 40, 60, 80 en 100cm. Standaard zullen wij het podium voor de ARC roof op 80cm hoogte aanbieden. Hang gelijk je licht en geluid op in het dak van deze ARC roof. Met de bijbehorende PA Wings hang je gemakkelijk je line-array systeem in. Hieronder vind je onze meest verhuurde speakers op een rijtje.

LED Scherm in je ARC Stage

Naast verlichting en geluid kunnen wij jouw buitenpodium ook invullen met een mooie LED scherm. Een LED scherm kan natuurlijk gebruikt worden om vette visuals en effecten mee te tonen wanneer de dj of band staat te spelen. Maar deze combinatie kan natuurlijk ook geweldig goed gebruikt worden als het Nederlands Elftal of jouw favoriete voetbalclub een mooie wedstrijd speelt.

Special effects voor bij de ARC Stage

Kijk eens aan, de arc stage is gereserveerd. De band of DJ is geboekt en de flyers voor het evenement worden gedrukt.
Hoe tof is het dan, als de kaartverkoop goed gaat of als er wat budget over is, om het evenement uit te breiden met dikke special effects?

Wij denken graag met je mee zodat jullie evenement onvergetelijk wordt!

Vrijblijvend een offerte opvragen

Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij ons om jouw evenement compleet te verzorgen.. Wil je een vrijblijvende offerte voor een ARC roof, laat dit ons dan weten!