BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Top speaker huren

Top speakers, ook wel fullrange topkasten of in de volksmond ‘boxen’ genoemd, kunnen bijna het hele frequentiespectrum weergeven. Het verschil tussen de verschillende topkasten, is het formaat van de laag frequentie driver die in de speaker zit. Voor een kleine toepassing, denk aan een tuinfeest, heeft u doorgaans voldoende aan 2 topkasten. Afhankelijk van ruimte, kan er gekozen worden voor de 10 inch topkasten. Heeft u een grotere ruimte, is de 12 inch beter geschikt. Aanvullend aan de topspeakers zijn subwoofers die we in handige geluid sets verhuren zoals hieronder met de knop staat aangegeven.

AED Audio FLEX6

AED heeft met deze speaker een parel op de markt gebracht. De FLEX6 van AED Audio doet zijn naam eer aan door op allerlei mogelijke manieren ingezet te kunnen. Of dit nu standalone is in een presentatieset, meerdere op elkaar in een column opstelling of hangend onder elkaar als line-array: deze luidspreker kan het allemaal tegenover de allerhoogste kwaliteit die het vak te bieden heeft.

AED Audio SOLID15

Een veelzijdige middenklasse is wat je zoekt in de lage- en middenfrequentie, en dan het liefst van de allerbeste kwaliteit met het allerbeste geluid. De SOLID15 kan zowel als subwoofer worden ingezet in een gemoedelijke setting, maar kan ook in het line array hangen onder de FLEX6 om zo nog meer power te brengen aan jouw set up. De vorm en bouw van de speaker maken hem ideaal voor opdrachten van elk formaat.

AED Audio SOLID28

Uit de SOLID-familie van AED kan natuurlijk niet een dedicated subwoofer missen. De SOLID28 van AED Audio heeft dubbel 18 inch conen in de speaker zitten met een krachtige ingebouwde versterker voor een zeer diepe en luide bass-klant op jouw evenement. Te combineren met de andere luidsprekers uit de serie van AED Audio vormt het een flexibel totaalsysteem wat op allerlei mogelijke manieren in te regelen en in te stellen is.

Turbosound NuQ82-AN

Deze strakke topspeaker is een allround luidspreker voor presentaties! De speaker is klein van formaat dus valt niet snel op bij zakelijke doeleinden, in combinatie met een luxe statief zul je amper merken dat er een speaker in de ruimte staat. De speaker is tevens zeer geschikt als monitorspeaker voor bij DJ’s.

Turbosound NuQ122-AN

Deze strakke topspeaker is een allround luidspreker voor elk evenement! Perfect voor feestjes of bruiloften. De speaker kan worden aangestuurd doormiddel van UltraNet waardoor je de speakers geheel kan aanpassen aan elke locatie. De speaker is het grotere broertje van de NuQ8 die beter geschikt is voor presentatiedoeleinden.

dB Technologies DVA T8

Deze veelzijdige line array speaker is goed te gebruiken als topspeaker voor uw presentatie, maar komt pas echt goed van pas tijdens uw congres of festival/ feest waar u meerdere speakers als ‘line array’ wilt gebruiken. De speakers hebben een degelijke bouwkwaliteit en zijn elk voorzien van hun eigen versterkermodule. De speakers produceren een hoog volume en zijn geheel naar wens in te stellen via de dB technologies software.

dB Technologies DVA T12

Dit is het grotere veelzijdige broertje van de T8. Deze speaker is een perfecte aanvulling voor grotere evenementen waar line array gestackt of gevlogen moet worden. De speaker heeft ook dezelfde degelijke bouwkwaliteit en ook zijn eigen versterker module. De speakers produceren een hoog volume en zijn geheel naar wens in te stellen via de dB technologies software. Indien gewenst kunnen wij elke configuratie doorberekenen.

dB Technologies DVX D10

Deze veelzijdige topspeakers is klein van formaat, maar produceert een hoog strak volume. De speaker is net afgewerkt wat hem ideaal maakt voor beurzen, presentaties en congressen. De speaker kan tevens goed gebruikt worden als infill speakers voor tijdens buitenpodium om theatervoorstellingen.

dB Technologies DM15

Je kan deze speaker als monitor speaker gebruiken tijdens optredens of presentaties. Het is ook mogelijk om de speaker op statief te zetten om als speaker voor publiek te gebruiken. De speaker heeft 2 grade-hoeken waarop je deze speaker kunt zetten, zodat je de speaker op elke stage naar wens kan neerzetten.