BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Led scherm huren

Om het led scherm huren makkelijk te maken hebben wij een aantal all-in opties gemaakt met de meest gebruikte schermformaten. Zo heb jij geen omkijken welke materialen je moet bestellen.

Ander formaat led scherm huren? Geen probleem!

Je kan bij ons elk bijna elk formaat led scherm huren.Geef in het vrijblijvende offerte formulier jouw gewenste formaat op en wij zullen contact opnemen.

Onze all-in led schermen zijn inclusief

Compleet led scherm huren

Organiseer jij een evenement en je wilt daarbij een led scherm huren? Lichtgeluidhuren.nl is gespecialiseerd in led schermen en led walls.

Bekijk onze all-in opties,  We bouwen het gewenste scherm op, stellen het af en testen het uit. Na afloop van het evenement bouwen we alles weer netjes af.

Bestel het scherm direct online of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Op zoek naar een formaat scherm die niet als standaard set op onze pagina staat? Geen punt! Wij kunnen elk formaat leveren. Neem contact op via 085 – 130 4789 of start de chat, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Losse led panelen huren

losse led panelen huren

Ervaren met het opbouwen van led schermen en op zoek naar losse led panelen of een processor? Ook dat is mogelijk bij ons!

Huur bij lichtgeluidhuren.nl direct losse led panelen van 50x50cm en/of 50x100cm met een pixel pitch van 3,9mm. Ook met een processor voor de led schermen of bekabeling kunnen wij je uiteraard verder helpen.

Vanaf een bestelling vanaf 50 euro profiteer je van gratis transport in de regio en komen wij de schermen gratis brengen en ophalen. 

Mobiel led scherm huren

mobiel led scherm huren

Vindt het evenement buiten of in een grote loods plaatst, dan kan je ook overwegen om een mobiel led scherm te huren.

Deze led schermen zijn op een aanhanger gemonteerd waardoor het scherm snel op te zetten is. Ook is het scherm in hoogte verstelbaar. Dit scheelt een hoop opbouwtijd en ziet er strak uit! 

Na het evenement is de aanhanger met led scherm snel weer opgeruimd.

De mobiele led schermen zijn ideaal voor festivals, sportevenementen of reclame uitingen.

Een led scherm huren voor een DJ Booth

Een te gekke show neerzetten met een opvallende DJ Booth?

Upgrade je DJ Booth dan met een led scherm! Huur één van onze DJ Booth opstellingen! Het led scherm is een enorme blikvanger en je trekt zeker de aandacht!

Deze sets omvatten:

  • De led panelen
  • Processor
  • Bekabeling

Mocht je ook opzoek zijn naar podiumdelen voor je DJ booth en DJ gear dan kunnen we je daar natuurlijk ook bij helpen.

VJ

Wij kunnen je ook koppelen met een ervaren VJ. Ook begeleiden we je met de juiste technische informatie om het led scherm goed in te zetten voor de show.

Op maat gebouwd led scherm nodig?

Onze led schermen bestaan uit led panelen van 50x50cm en 50x100cm en hebben een lage pixel pitch van 3,9 mm. Deze panelen zijn modulair en daarmee met elkaar te koppelen. Zo kan elk formaat en elke vorm scherm geheel naar wens worden opgebouwd.

Ben jij op zoek naar een specifieke opstelling of ander formaat dan onze standaard led schermen? En wil jij niet bezig zijn met opbouwen, instellen en afbouwen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

led scherm huren congres

Vrijblijvende offerte aanvragen

Losse led panelen voor een custom scherm

Lichtgeluidhuren.nl verhuurt ook losse led apparatuur.

Onze led schermen zijn uitstekend in te zetten voor verschillende evenementen zoals presentaties, concerten, festivals, beurzen, drive-in bioscopen of sportevenementen.

Onze led panelen worden netjes en veilig per 8 (50x50cm) of 6 (50x100cm) in een flightcase geleverd.

Belangrijke technische specificaties:

  • Pixel pitch: 3,91mm
  • Pixels per m2:  256 × 256 pixels (65.536 pixels per m2)
  • Kijkhoek: -160°/160°

Mobiel led scherm huren van 6m2 tot aan 60m2!

Bij lichtgeluidhuren.nl leveren wij graag kwaliteit en flexibiliteit aan onze klanten. Wij denken graag mee in een oplossing voor jouw creatieve idee!

Onze mobiele led schermen van 6m² tot 60m² beschikken over zeer fijne pixel pitch tot wel 3mm! Door de diverse formaten die wij verhuren is er altijd een passend scherm voor jouw evenement beschikbaar. Daarnaast kunnen wij je ook gelijk helpen met de cameraregistratie, videoregie en audio.

Waarvoor kun je een mobiel led scherm inzetten? Denk bijvoorbeeld aan festivals, (sport)evenementen, product presentaties en bijeenkomsten. Er is voor ons geen formaat te groot en geen locatie te gek, zolang het bereikbaar is.

Heb jij interesse in een mobiel led scherm huren? Selecteer het formaat en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Heb jij interesse in een mobiel led scherm huren? Selecteer het formaat en vraag een vrijblijvende offerte aan!

LED scherm huren

Meer dan alleen een een led scherm nodig?

Ben je opzoek naar meer apparatuur of ondersteuning en wil je dus meer dan alleen een led scherm huren? Wij bieden als AV-specialist complete audiovisuele ondersteuning voor allerlei evenementen! Wij handelen graag uit het belang van de opdrachtgever en doen dit op een betrokken wijze.

Wij verhuren ook apparatuur om iets uit te lichten of geluid over te dragen. Wij denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden en proberen altijd een passende oplossing te bieden voor complexe audiovisuele producties.

Natuurlijk hebben wij naast de hierboven genoemde licht- en geluidsapparatuur ook andere toebehoren. Kan je de juiste producten niet vinden op de website of wil je professioneel advies, neem dan contact met 085 1304 789 of info@lichtgeluidhuren.nl.