Led scherm huren

We zijn gespecialiseerd in de techniek achter de led schermen / led walls. Wij kunnen indien gewenst de gehele technische begeleiding verzorgen, zodat hier geen omkijken meer naar is! Onze led schermen worden alleen verhuurd in sets. De sets bevatten alle bekabeling en een processor om het beeld goed in te kunnen stellen. Daarnaast bieden wij ook rigging om de LED schermen aan op te hangen. Bij de sets woerden ook de juiste brackets geleverd en kun je vooraf kiezen of je het scherm wilt neerzetten of wil laten hangen. Hier onder kun je onze meest verhuurde Led wall sets zien. Deze zijn allemaal in 16:9 verhouding. Ook zie je de processor staan. Deze zul je nodig hebben om onze schermen aan te kunnen sturen. Wil jij een Led scherm huren? Dan zit je hier helemaal goed!

Ledscherm van Luxonos bij ADE 2017

LED scherm huren bij lichtgeluidhuren.nl

Led scherm huren? De kracht van beeld komt pas echt naar voren met een led scherm! Lichtgeluidhuren.nl biedt ledwalls aan voor bijvoorbeeld festivals, congressen of andere grote events.
Wij kunnen indien gewenst ook een VJ verzorgen en kunnen hier geheel maatwerk voor doen!

Welk LED scherm moet ik huren?

Een led scherm huren? Wanneer je naar een Led scherm kijkt wil je geen rare pixels zien. Het is dus belangrijk om te weten welk Led scherm je gebruikt tijdens jouw evenement. Er zijn eigenlijk 2 dingen die belangrijk zijn wanneer je een led scherm wilt huren. Dit zijn de grote en de pixel pitch. Beiden hangt af van de afstand tussen het publiek en het scherm. Ook hangt het af van wat je gaat laten zien. Wanneer de pixel pitch hoger is. zullen de ledjes op het scherm verder uit elkaar staan. Zo zal dus bijvoorbeeld tekst moeilijker te zien zijn. Wanneer je verder van het scherm af gaat zitten wordt het scherm scherper. Het makkelijke aan onze led schermen is dat ze uit losse segmenten bestaan. Deze zijn makkelijk in elkaar te klikken en zo kun je eigenlijk elke vorm creëren die je zelf wilt!

Meer dan alleen een LED scherm huren?

Wilt u meer dan een Led wall of Led scherm huren? Wij bieden complete audiovisuele ondersteuning voor evenementen! Wij handelen graag vanuit het centrale belang van de opdrachtgever en doen dit op een integere, oprechte en betrokken wijze. Wij verhuren ook apparatuur om producten uit te lichten of uw boodschap ook met geluid over te dragen. Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden en proberen altijd een passende oplossing te bieden voor complexe audiovisuele producties

Natuurlijk hebben wij naast de al de hierboven genoemde lampen ook de toebehoren zoals filterframes, barndoors en andere accessoires en hebben wij DMX dimmers waarmee de verlichtingsarmaturen kunnen worden aangesloten op een DMX lichtsturing. Een Led scherm huren, is zo gepiept. Nu de rest nog!

Mobiel ledscherm huren van 6m2 tot 60m2!

Onze kracht bij lichtgeluidhuren.nl is kwaliteit en flexibiliteit leveren aan onze opdrachtgevers. Wij denken graag mee in oplossingen voor jouw creatieve ideeën! Onze mobiele LED-schermen van 6m² tot 60m² beschikken over zeer fijne pixelpitch tot 3mm! Door de diverse formaten  die wij in de verhuur hebben is er altijd een passend scherm voor ieder evenement beschikbaar. Daarnaast helpen wij jou ook met cameraregistratie, videoregie en audio voor publieksevenement of drive-in bioscopen. 

Waarvoor kun je een LED scherm inzetten? Denk bijvoorbeeld aan festivals, (sport)evenementen, productpresentaties en bijeenkomsten. Er is voor ons geen formaat te groot en geen enkele locatie te gek! 

Heb jij interesse in het huren van één LED scherm neem dan contact met ons op!