Led scherm huren

Op zoek naar een led scherm huren voor een evenement of congres? Dan kan je bij lichtgeluidhuren.nl terecht!

Of je nu op zoek bent naar een compleet led scherm met op- en afbouw, losse led panelen voor een specifiek formaat of een mobiel led scherm, wij hebben de juiste apparatuur en kennis in huis.

Het grote voordeel van een led scherm ten opzichte van een projectiescherm (met beamer) is dat de ruimte niet donker hoeft te zijn. Het beeld blijft goed zichtbaar overdag en met veel omgevingslicht. Hierdoor kiezen congressen vaak voor een led scherm, zodat de zaal niet verduisterd hoeft te worden en het publiek actief blijft.

Ook kan je een led scherm in elk formaat en in een specifieke vorm bouwen waardoor je flexibel bent.

Compleet led scherm huren

led scherm huren

Organiseer jij een evenement waarbij je een groot led scherm wilt huren? Lichtgeluidhuren.nl is gespecialiseerd in led schermen en led walls. 

Bekijk onze all-in opties, waarbij alle materialen en de op- en afbouw verzorgd worden. Bestel het scherm direct online of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Op zoek naar een ander formaat scherm? Geen punt! Wij kunnen elk formaat leveren. Neem in dat geval contact met ons op.

Losse led panelen huren

losse led panelen huren

Ervaren met het opbouwen van led schermen en op zoek naar losse led panelen of een processor?

Huur bij lichtgeluidhuren.nl direct losse led panelen van 50x50cm en/of 50x100cm met een pixel pitch van 3,9mm. Ook met een led processor of bekabeling kunnen wij je verder helpen.

Vanaf een bestelling vanaf 50 euro profiteer je van gratis transport in de regio en komen wij de schermen gratis brengen en ophalen.

Mobiel led scherm huren

mobiel led scherm huren

Vindt het evenement buiten of in een grote loods plaatst, dan kan je ook overwegen om een mobiel led scherm te huren.

Deze led schermen zijn op een aanhanger gemonteerd waardoor het scherm snel op te zetten is. Ook is het scherm in hoogte verstelbaar.

Deze led schermen zijn ideaal voor festivals, sportevenementen, of reclame uitingen.

Compleet led scherm huren

Om het huren van een led scherm makkelijk te maken hebben wij een aantal all-in opties gemaakt met de meest gebruikte schermformaten. Zo heb jij geen omkijken welke materialen je moet bestellen.

Ander formaat led scherm huren?

Wij kunnen ook andere formaten led schermen leveren. Geef in het vrijblijvende offerte formulier jou gewenste formaat op en wij zullen contact opnemen.

Onze all-in led schermen zijn inclusief

Een led scherm voor en DJ Booth

Een te gekke show neerzetten?

Upgrade je DJ Booth met een led scherm! Huur één van onze DJ Booth opstellingen! Het led scherm is een enorme blikvanger en je trekt zeker de aandacht!

Deze sets omvatten:

  • de led panelen
  • processor
  • bekabeling

Mocht je ook opzoek zijn naar podiumdelen voor je DJ booth en DJ gear dan kunnen we je daar natuurlijk ook bij helpen.

VJ

Wij kunnen je ook koppelen met een ervaren VJ. Ook begeleiden we je met de juiste technische informatie om het led scherm goed in te zetten voor de show.

Op maat gebouwd led scherm nodig?

Onze led schermen bestaan uit led panelen van 50x50cm en 50x100cm. Deze panelen zijn modulair en daarmee met elkaar te koppelen. Zo kan elk formaat en elk vorm scherm geheel naar wens worden opgebouwd.

Ben jij op zoek naar een specifieke opstelling of ander formaat dan onze standaard led schermen? En wil jij niet bezig zijn met opbouwen, instellen en afbouwen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

led scherm huren congres

Vrijblijvende offerte aanvragen

Losse led panelen voor een custom scherm

Lichtgeluidhuren.nl verhuurt ook losse led apparatuur voor technische bedrijven.

Onze led schermen zijn uitstekend in te zetten voor verschillende evenementen, zoals presentaties, concerten, festivals, beurzen drive-in bioscopen of sportevenementen.

Onze led panelen worden netjes en veilig per 8 (50x50cm) of 6 (50x100cm) in een flightcase geleverd.

Belangrijke technische specificaties:

  • Pixel pitch: 3,91mm
  • Pixels per m2:  256 × 256 pixels (65.536 pixels per m2)
  • Kijkhoek: -160°/160°

Mobiel led scherm huren van 6m2 tot aan 60m2!

Bij lichtgeluidhuren.nl leveren wij graag kwaliteit en flexibiliteit aan onze klanten. Wij denken graag mee in een oplossing voor jouw creatieve idee!

Onze mobiele led schermen van 6m² tot 60m² beschikken over zeer fijne pixel pitch tot wel 3mm! Door de diverse formaten die wij verhuren is er altijd een passend scherm voor jouw evenement beschikbaar. Daarnaast helpen wij bij het opzetten de cameraregistratie, videoregie en audio.

Waarvoor kun je een mobiel led scherm inzetten? Denk bijvoorbeeld aan festivals, (sport)evenementen, product presentaties en bijeenkomsten. Er is voor ons geen formaat te groot en geen locatie te gek, zolang het bereikbaar is.

Heb jij interesse in het huren van een mobiel led scherm? Selecteer het formaat en vraag een vrijblijvende offerte aan.

LED scherm huren

Meer dan alleen een een led scherm nodig?

Ben je op zoek naar meer apparatuur of ondersteuning dan alleen een led wall of led scherm huren? Wij bieden als AV-specialist complete audiovisuele ondersteuning voor allerlei evenementen! Wij handelen graag uit het belang van de opdrachtgever en doen dit op een betrokken wijze. Wij verhuren ook apparatuur om iets uit te lichten of met geluid over te dragen. Wij denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden en proberen altijd een passende oplossing te bieden voor complexe audiovisuele producties. Natuurlijk hebben wij naast de al de hierboven genoemde licht- en geluidsapparatuur ook andere toebehoren. Kan je de juiste producten niet vinden op de website of wil je professioneel advies, neem dan contact met 085 1304 789 of info@lichtgeluidhuren.nl.