BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Feestverlichting huren

Wil jij graag feestverlichting huren? Onze lichteffecten zijn een leuke toevoeging voor bijna elk feest. Deze onderstaande effecten zijn bijvoorbeeld erg goed te gebruiken op een huisfeest. De meeste van onze lichten zijn plug and play. Deze lichteffecten hoef je alleen in het stopcontact te doen. Je hoeft er verder ook niet naar om te kijken. Ze bewegen gewoon mee met de muziek door de verschillende automatische en geluidsgestuurde programma’s. Bekijk hieronder welk lichteffect jouw feest af zou kunnen maken. Meerdere effecten ophangen? Wij hebben super handige lichtstatieven met een t-bar te huur. Hier kan je meerdere effecten ophangen.

Twijfel je over welk effect je het beste kan gebruiken op jouw feest? Neem dan contact op met 085 – 130 4789 of stuur een e-mail naar info@lichtgeluidhuren.nl. Wij helpen je graag met het uitzoeken van het beste lichteffect voor jouw feest!

Compleet pakket huren voor je feest!

Heb je alles?

Wanneer je thuis een feest geeft wil je natuurlijk dat het er sfeervol uit komt te zien. Hier vallen onze lichteffecten perfect op hun plaats. Deze lampen kunnen uit zichzelf bewegen door middel van de verschillende automatische en geluidsgestuurde programma’s en zijn makkelijk op te hangen aan onze statieven met T-bar. Onze feestverlichting komt perfect uit als het gaat om een dansfeest. 

Wanneer je een borrel geeft zal je misschien opzoek zijn naar een eenvoudig, rustig lichteffect. Ook daar hebben we de ideale oplossing voor. Wij hebben mooie LED spots die ook nog eens waterdicht zijn en dus buiten gebruikt kunnen worden. Wanneer je een borrel geeft met aansluitend een feest zit je precies tussen de lichteffecten en LED spots in. Je zou dan kunnen kiezen voor een combinatie! Je zou bijvoorbeeld 2 LED spots en 2 techno derby’s kunnen huren.  Zo heb je van beide wat en geeft het op zowel de borrel als het feest een leuke sfeer. Het enige wat wij nodig hebben is een vrij stopcontact!

 

Misschien ook interessant? Extra effecten bij de feestverlichting huren!

Super gaaf natuurlijk al die lichteffecten! Wat deze lampen nog beter voor huisfeesten maakt, is dat ze relatief goedkoop zijn. Met een paar tientjes heb je al genoeg licht voor een super vet huisfeest. Deze lichteffecten geven een mooi helder effect, maar in combinatie met bijvoorbeeld een rookmachine ziet het effect er nog beter uit! Door de rook zie je alle lichtstralen door de ruimte heen. Dit maakt je huisfeest, maar bijvoorbeeld ook een kinderdisco, onvergetelijk. Ook een 70′ tot 90′ disco is pas echt af wanneer er een rookmachine aanwezig is. 

De lampen kunnen allemaal opgehangen worden aan een statief of neergezet worden op de grond of bijvoorbeeld een tafel. Mocht je toch een professionelere licht set willen huren kan dat ook! In dat geval vind je onze movingheads, sunstrips of blinders wellicht interessant. Wij hebben een groot assortiment aan professionele lampen om jouw feest volledig te voorzien van de gaafste effecten. Hoe hang je deze professionele lampen op? Dat kan aan een truss. Omdat we veel verschillende maten truss hebben kunnen we een truss constructie op maat maken voor jouw feest. Mocht je vragen hebben over deze opties? Neem dan contact op via de knop hieronder. Wij helpen je graag!

Waar zijn wij te vinden? Hier!