Feestverlichting huren

Wil jij graag disco lichten huren? Onze lichteffecten zijn een leuke toevoeging voor bijna elk evenement. Deze onderstaande effecten zijn bijvoorbeeld erg goed te gebruiken op een huisfeest. De meeste van onze lichten zijn plug and play. Deze lichteffecten hoef je alleen in het stopcontact te doen, je hoeft er verder ook niet naar om te kijken. Ze bewegen gewoon mee met de muziek. Bekijk hier onder welk licht effect jouw feest af zou kunnen maken. Mocht je vragen hebben helpen wij je graag via de livechat, mail of over de telefoon..
Compleet pakket huren voor je feest!

Heb je alles?

Wanneer je thuis een feest geeft wil je natuurlijk dat het er sfeervol uit komt te zien. Hier vallen deze lichteffecten perfect op hun plaats. Deze lichten kunnen uit zichzelf bewegen op de muziek en zijn makkelijk op te hangen aan onze statieven met T-bar. Onze disco lichten komen perfect uit als het gaat om een dansfeest. Maar wanneer je een borrel geeft zul je wellicht opzoek zijn naar een eenvoudig lichteffect. Daar komen onze LED parren in het spel. Wanneer je een borrel geeft met aansluitend een feest zou je ook nog een setje met 2 LED spots en bijvoorbeeld 2 derby’s kunnen overwegen. Zo heb je van beide wat. Het enige wat wij nodig hebben is een vrij stopcontact!

Misschien ook interessant?

Wat deze lichten nog beter voor huisfeesten maakt, is dat ze relatief goedkoop zijn. Met een paar tientjes heb je al genoeg licht voor een prima huis feest. Deze lichten geven een mooi helder effect, maar in combinatie met bijvoorbeeld een rookmachine ziet het effect er nog beter uit! Dit maakt bijvoorbeeld een kinderdisco onvergetelijk. Maar ook een 70′ tot 90′ disco is pas echt af wanneer er een rookmachine aanwezig is. Deze lampen kunnen allemaal opgehangen worden aan een statief of neergezet worden op de grond of bijvoorbeeld een tafel. Mocht je toch een professionelere licht set willen huren kan dat ook! In dat geval vind je onze movingheads, pixelbars, sunstrips of blinders wellicht interessant. Mocht je nog vragen hebben over onze disco lichten kun je altijd contact met ons opnemen.

Waar zijn wij te vinden? Hier!