BTW
Geen producten in de winkelwagen.
Silent disco karaoke

Silent disco huren België

Op zoek naar silent disco voor jouw silent disco feest in België? Onze koptelefoons zijn uitermate geschikt voor een geslaagd silent disco feestje. Zo kan je een feest geven zonder de buren te storen, maar ook kun je een congres in verschillende talen organiseren of verschillende workshops in één ruimte houden. Wij bieden de goedkoopste pakketten inclusief verzending naar België aan! 

Ook tijdens Corona wordt silent disco veel gebruikt. Zo kan je als sportschool zonder overlast te geven buiten in de natuur groepslessen organiseren of kan je een drive-in bioscoop organiseren waarbij elke auto kraakhelder geluid ontvangt!

Onze Silent Disco voordelen!

Vanaf €52,50 silent disco in België

Onze 'kleine' Silent Disco sets

Huur één extra zender, om meerdere kanalen te gebruiken!

Op een silent disco zender kan je één kanaal selecteren (1, 2 of 3). De silent disco zender kan één kanaal tegelijkertijd uitzenden. Wanneer je op verschillende kanalen verschillende muziek of sprekers wilt horen dan kan je extra zenders huren. 

Per kanaal, heb je dus één zender nodig! Je kan maximaal 3 zenders tegelijk aansluiten! 

Makkelijk silent disco in België bestellen

Om het huren van Silent Disco makkelijk te maken hebben wij samengestelde silent disco sets. Hierdoor bestel je in één keer de juiste hoeveelheid koptelefoons, zender en aansluitkabels. Met deze kabels sluit je de zender makkelijk aan op je laptap, iPad, telefoon, DJ set of mengtafel. Wil je een set zelf samenstellen? Dit kan natuurlijk ook. 

Volledig opgeladen verstuurd
Wij leveren de koptelefoons opgeladen aan, zodat je deze tot 10 uur lang kunt gebruiken. Heb je de koptelefoons langer nodig, dan kunnen wij een oplader meeleveren.

Meerdere kanalen nodig?
Wil je meer muziek kanalen of sprekers tegelijkertijd uitzenden dan kan je een extra zender bijbestellen. Je kunt tot en met 3 kanalen tegelijkertijd uitzenden.

Geen volledige Silent Disco set nodig?

Geen probleem! Je kan ook losse koptelefoons en zenders huren. Vanaf 75 euro versturen wij de apparatuur gratis overal in België naartoe, wel zo fijn natuurlijk! 

Gratis verzending naar België!

Elke silent disco set versturen wij gratis via BPost.* Het maakt dus niet uit of je in Brussel, Luik, Antwerpen of Gent woont. Je betaalt geen verzendkosten en je  hebt de apparatuur snel binnen! *vanaf 20 stuks/ 75,- excl. btw

Hoe werkt dit?

BPost Tracking Internationale Zending

Via BPost versturen wij de set naar de juiste locatie. Je ontvangt de apparatuur altijd 1 a 2 dagen van te voren. Mocht er niemand op locatie aanwezig zijn, dan kunnen wij de apparatuur ook naar een BPost ophaalpunt versturen.

Retourlabel
Bij de zending zit ook ook een retourlabel. Met dit label kun je na gebruik bij het dichtstbijzijnde BPost punt makkelijk en kosteloos de apparatuur weer retour sturen. Laat je de apparatuur liever door BPost bij jou ophalen? Dit kan je dit voor een kleine meerprijs in het bestelproces aangeven.

Last minute nodig?

Onze standaard levertijd is 2 werkdagen. Zo weten wij zeker dat je de apparatuur via BPost op tijd in huis hebt. Heb je het sneller nodig? Bel met 085 – 130 4789 of start de chat, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en snel kunnen schakelen!

Hoe bestel ik Silent disco bij lichtgeluidhuren.nl?

Stap 1

Kies de juiste set
of kies je aantallen zelf!

Kies een samengestelde Silent disco set of stel zelf de set die je wilt huren samen.

Vragen?
Stel je vraag via 085 130 47 89, info@lichtgeluidhuren.nl of via de chat.

Stap 2

Bestel direct of vraag één offerte aan

Bestel en betaal direct online of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dit kan in de laatste stap van het bestelproces.

Als de offerte akkoord is sturen wij een factuur met iDeal link, zodat je eenvoudig kan betalen.

Stap 3

Wij versturen de apparatuur

Na je betaling versturen wij de apparatuur naar jouw locatie. Dit doen wij doorgaans 2 werkdagen van te voren zodat de spullen altijd op tijd binnen zijn.

Vanaf 75,- euro worden er géén verzendkosten berekend.

Stap 4

De apparatuur weer retour sturen

Bij de zending zit een retourlabel en 2 seals om het pakket na gebruik weer kosteloos terug te sturen.

Plak na het sealen het retourlabel weer op de bak en lever de set in bij het dichtsbijzijnde PostNL punt.

Grote samengestelde Silent Disco sets

Om het makkelijk te maken hebben we hieronder verschillende silent disco sets samengesteld voor jou. De set bevat de juiste hoeveelheid koptelefoons, 1 zender en 2 kabels (3,5mm mini jack en tulp) om de zender aan te sluiten op je telefoon, iPad, laptop, DJ-set of mengtafel. 

Heb je een andere kabel nodig om de zender aan te sluiten, bijvoorbeeld USB-C of lightning kabel, dan leveren wij deze kosteloos mee. Je kunt dit tijdens het bestellen in het opmerkingen veld aangeven. 

Hoe sluit ik de Silent Disco aan?

Het aansluiten van de apparatuur is makkelijk en kan je goed zelf doen. We hebben een stap voor stap video gemaakt om dit te demonstreren.

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op.

2 of 3 kanalen tegelijkertijd gebruiken?

Op de zender kan je één kanaal selecteren (1, 2 of 3). De zender kan één kanaal tegelijkertijd uitzenden.

Wanneer je op verschillende kanalen verschillende muziek of sprekers wilt horen dan kan je extra zenders huren.

Verschillende kleuren koptelefoon
De kleur van de koptelefoon veranderd o.b.v. het gekozen kanaal. De kleuren van de koptelefoon zijn rood, groen en blauw.

Silent disco met 3 kanalen

Eigen Silent Disco set samenstellen?

Je kunt ook zelf je apparatuur samenstellen. Selecteer hieronder de juiste hoeveelheid koptelefoons en zenders. We leveren de zender inclusief aansluitkabels.

Geen stroom op locatie?

Geen probleem! Je kunt ook aan de slag op een plek waar geen stroomaansluiting aanwezig is (bijvoorbeeld buiten). Wij beschikken over een accu zenders! De koptelefoons zelf hebben natuurlijk ook een accu, dus zo kan je overal aan de slag.

Silent disco huren

Wat zeggen onze klanten?

Super goed geregeld en werkt makkelijk
Het versturen per post was goed en ruim op tijd binnen. Aansluiten heel makkelijk. De telefonische bereikbaarheid voor nog een vraagje was uitstekend, zeer aardige en behulpzame man. Silent disco heeft het feest echt bijzonder gemaakt. Echt aanrader.
Annemarie
Woerden

Bekijk meer van onze klantreacties op Kiyoh of Google.

Wanneer is Silent Disco handig?

Door gebruik te maken van koptelefoons in plaats van speakers zal er veel minder geluidsoverlast zijn.
Dit is ideaal voor feesten die buiten gehouden worden of in ruimtes die niet geschikt zijn voor harde muziek.
De buren zullen je dankbaar zijn! 🙂

Het gebruik van silent disco is ook een uitkomst als je een DJ Battle wilt organiseren. Onze koptelefoons zijn voorzien van drie kanalen. Met 3 zenders kan je 3 DJ’s tegelijkertijd laten battlen via hun eigen DJ gear.Onze koptelefoons zijn ook voorzien van LED verlichting. Hierdoor kunnen de mensen om je heen zien naar welk welke DJ (kanaal) jij op dat moment luistert.

Wanneer een spreker van een congres niet in de native taal van het evenement spreek kan silent disco een uitkomst bieden. Zo kan een vertaler live de spreker vertalen en kunnen alle bezoekers op die manier het verhaal goed volgen. Je kan er zelfs voor kiezen om in meerdere talen te vertalen, omdat onze koptelefoon t/m 3 kanalen tegelijkertijd kunnen uitzenden.

Seminars of workshops kunnen zowel een plenair gedeelte hebben als korte sessies in kleinere groepen. Via silent disco kan je het evenement in één grote ruimte laten plaatsvinden zonder dat de verschillende workshops last van elkaar hebben. Je kunt met onze koptelefoons 3 verschillende workshops tegelijkertijd tijd laten plaatsvinden.

Silent disco kan ook een uitkomst bieden wanneer je evenement in een ruimte met een slechte akoestiek plaatsvindt.

Zo hadden wij in 2017 een uitdaging toen wij een evenement in de koepelgevangenis in Haarlem mochten voorzien van technische apparatuur. In de gevangenis was een enorme galm aanwezig. Zelfs op normaal volume met elkaar praten was eigenlijk niet prettig en luisteren kostte veel moeite. Silent disco bracht uitkomst!

Als bijvoorbeeld sportschool is het heerlijk om met een groep naar buiten te gaan. Maar je mist de energie van de muziek en met de huidige situatie waarbij je veel afstand moet houden is de groepsleider soms moeilijk te verstaan.

Met silent disco kan je ook buiten (zonder stroomvoorziening!) goed communiceren of muziek afspelen.