BTW

Op- en afbouw + transport t/m 11 juli is helaas niet meer mogelijk. Als de materialen die je wilt huren nog beschikbaar zijn kunt u deze wel afhalen tot en met 09 juli in ons magazijn in Soest. Silent disco verzending uitgezonderd!

NederlandsEnglish
Geen producten in je winkelmand.

Aircone huren

In welke kleur ga jij hem gebruiken?

De Showtec Aircone is het ultieme decoratieve lichteffect op je evenement, festival of concert of bruiloftsfeest. Met zijn talloze opties aan kleuren door het gebruik van 6-in-1 RGB LED verlichting brengt de Aircone sfeer waar het nodig is. Rood, groen, blauw, wit en zelfs amberkleurig, het kan allemaal. Met het bijgeleverde cilindervormige doek staat de Showtec Aircone als een huis en is altijd een leuke toevoeging. Veel DJ’s gebruiken hem voor naast de DJbooth, maar de aircone is ook goed inzetbaar om links en rechts naast een ingang te plaatsen. 

De Aircone kan op verschillende manieren worden aangestuurd. Met behulp van DMX controleer je de lichtkleur en de ventilatorsnelheid volledig naar wens. Wil je de Aircone niet via DMX aansturen? Dat kan! Je kunt gewoon een vaste kleur of een programma instellen op het apparaat zelf. Denk hierbij aan een programma met vaste snelheid of op de maat van de muziek. Meerdere van deze Aircones tegelijk inzetten? Geen probleem! Je kunt ze zelfs synchroon laten werken in de speciale master-slave modus, en zo meerdere aan elkaar koppelen, waardoor je ze goed kunt inzetten langs een pad. 

Heb je alles? Tips om jouw feest compleet te maken!

Ons team denkt graag met je mee om alles voor jouw feest goed te verzorgen. Wil je extra sfeer creëren dan hebben we leuke toevoegingen om dit te realiseren. Via lichtgeluidhuren.nl huur je gemakkelijk geluidsset, DJgear maar ook verlichte letters. Wil je compleet ontzorgt worden en ons alles laten opbouwen, géén punt! Onze blauwe helden komen graag langs en zetten alle apparatuur voor je klaar.