BTW
1x 17,50 Excl. BTW
×
1x 7,50 Excl. BTW
×
Subtotaal: 25,00
BTW: 5,25

Beamer huren

Op lichtgeluidhuren.nl kan je een beamer huren voor jouw presentatie, feest of bedrijfsevenement. Van een simpele beamer voor thuis tot aan een grote projector voor een congres of beurs, wij hebben de juiste beamer te huur!

Had je al gedacht aan alles wat er bij komt kijken? Op deze pagina vertellen wij alles over onze beamers en de bijhorende apparatuur. Bekijk op deze pagina om te weten te komen welke beamer voor jou het meest geschikt is om te huren.

Mocht je vragen hebben of twijfelen, neem dan contact op met een van onze video professionals. Of je nou een presentatie wilt geven of een film wilt kijken, je kan bij ons een beamer huren voor elke gelegenheid.

De voordelen van een beamer huren bij lichtgeluidhuren.nl

Deze beamers zijn direct te huur

Beamer huren sets tot ca. 10 personen

Beamer sets huren tot ca. 50 personen

Beamer sets huren tot ca. 75+ personen

Waar moet je op letten bij het huren van een beamer?

Wanneer je denkt aan een beamer huren, lijkt het vrij eenvoudig. Maar niets is minder waar. Wanneer je een beamer gaat gebruiken zijn er een aantal punten waar je goed over na moet denken. Welke projector heb je nodig, welk beamerscherm is groot genoeg en hoe sluit je de bron (laptop of iPad) aan?

Een aantal externe punten zijn van belang om een goed en helder beeld te zien. Het heeft bijvoorbeeld geen zin om een beamer te huren voor een buitenevenement dat overdag plaats vindt. Je hebt dan zoveel licht buiten dat de projectie niet te zien is.
Wil je toch overdag tijdens een buitenevenement een presentatie, foto’s of video’s tonen? Wij hebben hier de oplossing voor! We hebben led schermen die je kunt huren op een gewenste grootte. We bouwen deze led schermen ook graag voor je op en af.

Complete set: beamer + projectiescherm

Om het makkelijk te maken hebben wij alvast setjes gemaakt van een beamer met scherm. Hierdoor kan je in één keer het juiste scherm met de ideale beamer huren. Wil je een ander scherm met een andere beamer huren? Dit kan natuurlijk ook door de materialen los aan te vragen bij ons.

Losse projectie schermen huren
Je hebt al een beamer maar nog geen scherm? Wij helpen je graag! We verhuren losse projectie schermen die je met jouw beamer gemakkelijk kunt gebruiken. We hebben zowel schermen voor binnen als buiten. Klik hier voor de losse projectie schermen. 

Losse beamers huren?
Zelf al een mooi projectie scherm? Of misschien wel een mooie witte muur om op te projecteren? Huur dan een losse beamer. We hebben verschillende soorten beamers in ons assortiment. En wist je al dat we onze kleine beamers gratis naar jou verzenden? Hoe dit werkt lees je hiernaast!

 

Bekijk hier de veel gestelde vragen over beamers

Je hebt een vraag, maar kom je er niet helemaal uit om de juiste beamer te selecteren

Gratis verzending bij onze kleine beamers!

Onze kleine beamers versturen wij gratis via PostNL. Het maakt dus niet uit of je in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Groningen woont. Je betaalt geen verzendkosten en je hebt de apparatuur snel binnen!

Hoe werkt dit?

Via PostNL versturen wij de beamer naar de juiste locatie. Je ontvangt de apparatuur altijd 1 a 2 dagen van te voren. Mocht er niemand op locatie aanwezig zijn, dan kunnen wij de apparatuur ook naar een PostNL ophaalpunt versturen.

Retourlabel
Bij de zending zit ook ook een retourlabel. Met dit label kun je na gebruik bij het dichtstbijzijnde PostNL punt makkelijk en kosteloos de apparatuur weer retour sturen. Laat je de apparatuur liever door PostNL bij jou ophalen? Dan kan je dit voor een kleine meerprijs in het bestelproces aangeven.

Last minute nodig?

Onze standaard levertijd is 2 werkdagen. Zo weten wij zeker dat je de apparatuur via PostNL op tijd in huis hebt. Heb je het sneller nodig? Bel met 085 – 130 4789 of start de chat, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en snel kunnen schakelen!

Hoeveel mensen kijken er mee?

Dit is een van de belangrijkste vragen die je moet stellen om te zien welke beamer je het beste kan huren. Hoe meer mensen er naar het scherm kijken, hoe groter de zaal en hoe groter het scherm zal zijn. Hoe groter het projectiescherm, hoe krachtiger (meer licht) de beamer moet zijn.

Wat wil je met de beamer gaan uitzenden?

Wat je wilt uitzenden is belangrijk om te weten vanwege de resolutie van een beamer. Wanneer je bijvoorbeeld een presentatie met grote tekst wilt laten zien, is een hoge resolutie niet per se vereist. Als je video’s of veel foto’s gaat laten zien maakt een hoge resolutie een groot verschil. Je kan dan beter een beamer huren die full HD kan uitzenden.

Veel gestelde vragen bij het huren van één beamer

De resolutie wordt uitgedrukt in het aantal pixels en de hoeveelheid pixels bepalen dan de details in het beeld. De beamers die wij in de verhuur hebben zijn allemaal Full HD beamers. De Full-HD resolutie (1920×1080 pixels) is op dit moment bij beamers het meest gangbaar. Je kan dus een perfect plaatje verwachten wanneer je één van onze beamers inzet voor jouw project.

De lichtopbrengst van een beamer wordt uitgedrukt in een bepaalde hoeveelheid ansilumen. Afhankelijk van de maat van het scherm dat er wordt gebruikt en de hoeveelheid ‘vuil’ licht (verlichting, daglicht enz.) in een ruimte bepaal je welke beamer je nodig hebt. In een ruimte met weinig licht volstaat vaak een beamer van 3000 ansilumen als je een klein beamerscherm gebruikt. Bij een openlucht projectie of een groot projectievlak kan een beamer van 7500 of 18000 ansilumen beter worden ingezet.

Om dit te kunnen zeggen, moeten we eigenlijk kijken naar het contrast. Het contrast hangt zeer nauw samen met de lichtopbrengst (de hoeveelheid ansilumen) die een beamer projecteert.  Een kleine beamer met weinig ansilumen zorgt voor een laag contrast waardoor de kleuren minder vel zijn. Contrast is de verhouding tussen zwart en wit. Hoe meer kracht de beamer heeft hoe beter het verschil zichtbaar is en hoe mooier de kleuren van het scherm spatten!

Uiteraard kan dit! De meeste laptops en beamers hebben tegenwoordig een HDMI aansluiting. Mocht je geen HDMI aansluiting hebben op je laptop, dan lossen we dit op door een verloopkabeltje te gebruiken. Bij elke beamer die wij verhuren staat beschreven welke aansluitingen deze heeft. Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op!

De afstand tussen beamer en scherm is afhankelijk van de lens. Beamers in het lage segment hebben vaak een vaste lens met beperkt afstelbereik. Dat betekent dat de plek van het scherm bepalend is voor het plaatsen van de beamer. Duurdere beamers hebben de mogelijkheid om de lens te wisselen: hierdoor kan de lens aangepast worden en is het dus niet meer nodig om de beamer op een onhandige plaats te zetten.

Een beamer beschikt over een aantal opties in de settings waarmee je hem perfect kan afstellen op het scherm. Je kan hierbij denken aan focussen van je projectie beeld op het scherm. Bij onze grotere beamers kun je ook gebruik maken van de corner adjust en lens shift voor het intern verplaatsen van de lens. Twijfel je of je genoeg hebt aan een kleine beamer huren, of toch een grotere nodig hebt? Neem gerust contact met ons op!