BTW

Op- en afbouw + transport t/m 11 juli is helaas niet meer mogelijk. Als de materialen die je wilt huren nog beschikbaar zijn kunt u deze wel afhalen tot en met 09 juli in ons magazijn in Soest. Silent disco verzending uitgezonderd!

NederlandsEnglish
Geen producten in je winkelmand.

Geurmachine huren

Mensen nemen waar met diverse zintuigen. We baseren onszelf door middel van horen, zien, voelen, proeven en ruiken. Geur is daarbij een onbewuste, maar zeer bepalende factor van beleving, herinnering en herkenning van gebeurtenissen. Wij bieden ook geurmachines aan om de geurbeleving bij uw bezoekers gestimuleerd. Denk aan de geur van dennennaalden terwijl er kunstkerstbomen staan, de geur van bloesem bij een lenteshow, de geur van koffie bij een productpresentatie over koffie. 

Onze geurverspreiders hebben een bereik tot 50m2 en kunt u heel gericht inzetten voor geurmarketing. Het is mogelijk om te wisselen tussen geuren. Deze geurmachine is erg makkelijk te gebruiken in bijvoorbeeld uw winkel, etalage, beursstand of evenement. Met deze geurmachine maakt u uw evenement helemaal af. Met deze geurmachine roept u herinneringen op bij uw bezoekers. Heeft u bijvoorbeeld een evenement waarbij u ouderwetse gezelligheid wilt uitstralen? Laat deze geurmachine dan de geur van een ouderwetse appeltaart verspreiden. Er zijn natuurlijk ook geuren die deze geurmachine kan verspreiden die een bepaalde stemming opwekken. Denk hierbij aan een actieve geur, relaxte geur en bijvoorbeeld werksfeer geur.