BTW
Geen producten in de winkelwagen.

DJ Booth huren

Elk evenement heeft licht en geluid nodig, maar heb je ook al gedacht aan een DJ Booth? Een DJ meubel huren is natuurlijk wel nodig! Wil je graag een eyecatcher, of juist een rustige uitstraling? Wij hebben een ruim assortiment aan DJ meubels in verschillende soorten en maten. Zo kun je bij ons altijd slagen! 

Op deze pagina lees je alles over onze DJ meubels of tafels! Mocht je uiteindelijk toch nog een vraag hebben? Geen probleem. Je kan direct iemand spreken via 085 – 130 4789  zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Compacte dj booths

Upgrades voor de Ovale LED Booth

Als je opzoek bent naar een grote/massieve DJ booth, dan is de ovale variant de beste keuze. Deze variant is voorzien van ingebouwde LED verlichting en een ingebouwde computer waarop programma’s geprogrammeerd staan zodat de verlichting langzaam van kleur kan wisselen. 

Daarnaast hebben wij ook witte pilaren die ook voorzien zijn van LED verlichting. Deze pilaren kunnen aan de weerszijden van het meubel geplaatst worden. Tevens kan deze opstelling uitgebreid worden met movingheads bovenop de pilaren. De ingebouwde computer heeft ook automatische programma’s voor onze movingheads. Hierdoor is dit DJ meubel ideaal om in te zetten bij bijvoorbeeld bruiloft shows.

LED dj booths

Eye-catcher DJ Booth

Ben je op zoek naar een echte blikvanger als DJ booth? Kijk dan eens naar ons DJ meubel met matrixpanels. Deze panelen kan je op verschillende manieren gebruiken. Zo zijn er standaard lichtprogramma’s, heb je een muziek gestuurde modus en kan je ze besturen via een DMX controller. 

Dit DJ meubel opzetten kost ca. 45 minuten. Je plaatst de poten onder het podiumdeel en zet deze vast. Vervolgens kan je het podiumdeel rechtop zetten en bevestig je de 8 losse panels aan elkaar. Middels 4 spanbanden klem je de matrix panels aan het podiumdeel. 

Nog een stapje verder gaan? Upgrade je DJ Booth met een led scherm! Het led scherm is ontzettend populair en je trekt zeker de aandacht!

Podiumdeel DJ Booth huren

Een grote DJ Booth huren? Wanneer je veel ruimte nodig hebt op een DJ meubel of wanneer je het gewoon simpel maar strak eruit wilt hebben zien, zou je ook nog kunnen kijken naar een podiumdeel. Deze hebben wij standaard als 2x1m en 1×0,5m op de webshop staan, maar deze kunnen ook makkelijk gecombineerd worden. 

Het is erg simpel om op te bouwen en kost dus ook erg weinig tijd. Een DJ Booth als dit zetten wij vaak weg op techno evenementen waar artiesten een hoop eigen synthesizers, sequencers en andere apparatuur mee nemen.
Heb je veel ruimte nodig maar wil je ook een echte Eyecatcher? Combineer dan een podiumdeel met onze led scherm sets!

Een LED scherm voor de DJ Booth

Een te gekke show neerzetten?

Upgrade je DJ Booth met een led scherm! Huur één van onze opstellingen! Het led scherm is ontzettend populair en je trekt zeker de aandacht!

Deze sets omvatten:

  • de led panelen
  • processor
  • bekabeling

Mocht je ook opzoek zijn naar podiumdelen voor je DJ booth en DJ gear dan kunnen we je daar natuurlijk ook bij helpen.

VJ

Wij kunnen je ook koppelen aan een ervaren VJ. Ook begeleiden we je met de juiste technische informatie om het led scherm goed in te zetten voor jouw show.

Budget DJ Booth huren

Wij beschikken over een aantal compacte zwarte uitklap DJ booth’s die ideaal te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een kleine drive in show. Deze zijn gemaakt van flightcase materiaal en valt dus niet op tussen de andere flightcases. Er is genoeg ruimte op de DJ booth voor een Pioneer Nexus DJ set (2x CDJ 2000 nexus + 1x DJM 900 nexus). Het is compact in vervoer en gemakkelijk op te zetten. Door meerdere van deze zwarte uitklap DJ booth’s naast elkaar te zetten, is ook een regieruimte of uitgifte balie te realiseren.

Podiumdeel dj booths

Waar zijn wij te vinden? hier!