DJ Booth huren

Elk evenement heeft licht en geluid nodig, maar heb je ook al gedacht aan een DJ Booth? Een DJ Booth huren is natuurlijk wel nodig! Gelukkig hebben wij een ruim assortiment ”DJ meubels” in verschillende soorten en maten. Zo kun je bij ons altijd het juiste meubel vinden. Op deze pagina lees je alles over onze DJ Booth’s en andere DJ meubels of tafels! Mocht je uiteindelijk toch nog een vraag hebben? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op!

Complete lichtshow

Upgrades voor de Ovale LED Booth

Als je opzoek bent naar een grote/massieve DJ booth, dan is de ovale variant de beste keuze. Deze variant is voorzien van ingebouwde LED verlichting en een ingebouwde computer waarop programma’s geprogrammeerd staan zodat de verlichting langzaam van kleur kan verwisselen. Daarnaast hebben wij ook witte pilaren die ook voorzien zijn van LED verlichting. Deze pilaren kunnen aan weerszijden van de DJ booth geplaatst worden. Tevens kan deze opstelling uitgebreid worden met movingheads bovenop de pilaren. De ingebouwde computer heeft ook automatische programma’s voor onze movingheads. Hierdoor is dit DJ meubel ideaal om in te zetten bij bijvoorbeeld bruiloftshows.

Een LED scherm voor de DJ Booth

Een te gekke show neerzetten?

Upgrade je DJ Booth met een led scherm! Huur één van onze DJ Booth opstellingen! Het led scherm is ontzettend populair en je trekt zeker de aandacht!

Deze sets omvatten:

  • de led panelen
  • processor
  • bekabeling

Mocht je ook opzoek zijn naar podiumdelen voor je DJ booth en DJ gear dan kunnen we je daar natuurlijk ook bij helpen.

VJ

Wij kunnen je ook koppelen aan een ervaren VJ. Ook begeleiden we je met de juiste technische informatie om het led scherm goed in te zetten voor jouw show.

Budget DJ Booth huren

Wij beschikken over een aantal compacte zwarte uitklap DJ booth’s die ideaal te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een kleine drive in show. Deze booth is gemaakt van flightcase materiaal en valt dus niet op tussen de andere flightcases. Er is genoeg ruimte op de booth voor een Pioneer Nexus DJ set (2x CDJ 2000 nexus + 1x DJM 900 nexus). De booth is compact in vervoer en gemakkelijk op te zetten. Door meerdere van deze zwarte uitklap DJ booths naast elkaar te zetten, is ook een regieruimte of uitgifte balie te realiseren.

DJ Gear bij de DJ Booth huren

Een DJ Booth is natuurlijk niks zonder DJ Gear. Wij beschikken over verschillende soorten DJ sets; van de uitgebreide Pioneer Nexus 2 tot aan alles-in-één DJ controllers.

Aluminium DJ Booth huren

Naast deze compacte DJ booth hebben wij ook een iets uitgebreidere variant. Deze variant bestaat voornamelijk uit aluminium onderdelen. Naast dat het materiaal iets anders is, is er ook meer ruimte voor DJ apparatuur. Zo past op deze aluminium DJ booth een uitgebreide DJ set (4x Pioneer CDJ 2000 Nexus + 1x Pioneer DJM 900 nexus) en is er tevens nog ruimte voor een laptop. Dit is mogelijk door een 2e plaat boven op de booth waar extra apparatuur op geplaatst kan worden. Door het gebruikte materiaal en het uiterlijk dat lijkt op truss, valt deze DJ booth goed te combineren met trusspalen aan weerszijden. De voorkant van het meubel is afgewerkt met plexiglas. Door een LED par/lamp achter dit plexiglas te plaatsen kan een mooie gloed in een kleur naar keuze gerealiseerd worden. Deze variant is ook te gebruiken als inschrijfbalie of uitgifte balie. Daarnaast is deze DJ booth veelvuldig te vinden bij beursstands.

Podiumdeel DJ Booth huren

Een grote DJ Booth huren? Wanneer je enorm veel ruimte nodig hebt op een DJ booth zou je ook nog kunnen kijken naar een podiumdeel als booth. Deze hebben wij standaard als 2x1m en 1×0,5m op de webshop staan, maar deze kunnen ook makkelijk gecombineerd worden. Het is erg simpel om deze booth op te bouwen en het kost erg weinig tijd. Een Booth als dit zetten wij vaak weg op techno evenementen waar artiesten een hoop eigen synthesizers, sequencers en andere apparatuur mee nemen.