BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Mengpaneel huren

Mengpaneel huren? Mengpanelen worden gebruikt op een evenement als meerdere personen met een microfoon aan het woord komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sprekers tijdens een congres, presentatie, musicals of natuurlijk artiesten bij een popconcert. Wij bieden diverse mengpanelen voor grote en kleine shows. Wij bieden diverse analoge en digitale geluidstafels aan. Heeft u vragen over een mengpaneel huren of wilt u graag advies om de beste keuze te maken, wij helpen u graag verder!

Welk mengpaneel heb ik nodig?

Uw geluid set makkelijk aansturen via één van onze mengpanelen. Een mengpaneel wordt ook wel mixer genoemd. Het verschil in mengpaneel heeft te maken met het aantal kanalen en type aansluitingen. Zo kunt u eenvoudig met behulp van een verloopkabel een mp3 speler of telefoon op het mengpaneel aansluiten. Ook is het mogelijk om een laptop aan te sluiten om muziek vanaf te spelen. Voor de grotere evenementen bieden wij uitgebreide mengpanelen aan. Afhankelijk van het aantal inputs kunt u een keuze maken in welk mengpaneel voor uw evenement het beste is. Wij geven u graag advies voor uw evenement!

Mengpaneel huren

Verschil tussen digitaal en analoog

In principe doen alle mengpanelen hetzelfde, namelijk het mixen van geluidssignalen. Dat kan nodig zijn bij een live concert of bij presentaties met meerdere sprekers. Ook is het fijn om tijdens een optreden van een zanger dit goed te laten klinken.  Sommige mengpanelen zijn erg flexibel en voor veel verschillende doelen in te zetten, maar er zijn ook bijvoorbeeld speciale DJ-mengpanelen of specifieke studio-mengtafels. Ben je opzoek naar DJ mengpaneel huren, klik dan hier

Je ziet langzamerhand steeds meer digitale mixers. Hierbij worden alle signalen aan de ingang digitaal gemaakt (door A/D conversie) en verder compleet digitaal gemixt. Het voordeel van digitale geluidstafels zijn o.a. de ingebouwde effecten en het kunnen opslaan van diverse ‘scenes’. De bediening is ook anders, maar als je al eens met een analoge mixer gewerkt hebt, wordt het snel duidelijk dat er ook erg veel overeenkomsten zijn.

Hoe speel ik geluid af op een geluidsinstallatie? Makkelijk & Goedkoop!

Een geluidsinstallatie huren voor een scherpe prijs: maar hoe zorg ik dan dat ik geluid kan afspelen op zo’n geluidsinstallatie? Dit kan met een mengpaneel! Een mengpaneel wordt ook wel mixer genoemd. Het verschil in mengpaneel heeft te maken met het aantal kanalen en type aansluitingen. Zo kunt u eenvoudig met behulp van een verloopkabel een mp3 speler of telefoon op het mengpaneel aansluiten. Ook is het mogelijk om een laptop aan te sluiten om muziek van af te spelen. Voor de grotere evenementen bieden wij uitgebreide mengpanelen. Afhankelijk van het aantal inputs kunt u een keuze maken in welk mengpaneel voor uw evenement het beste is. Wij geven u graag advies voor uw evenement!

Misschien is dit wat voor jou?

Wij hebben verschillende microfoons te huur. van draadgebonden microfoons tot draadloze microfoons. Over het algemeen zijn draadgebonden microfoons prima te gebruiken voor muzikanten. Presentatoren daarentegen gebruiken liever een draadloze microfoon. Hierin hebben wij ook verschillende varianten. Zo zijn er draadloze handmicrofonen maar hebben wij ook headsets of dasspeld microfoons. Naast deze varianten is een ‘Catchbox’ ook een optie! Deze gooibare microfoon is verwerkt in een zachte kubus. Naast deze draadloze microfonen hebben wij ook katheters te huur met ingebouwde microfoons.

GO DIGITAL!

Voor de grotere projecten hebben wij 4 soorten mengpanelen in de verhuur. Wij hebben de mixers van zowel Midas als Behringer en hierin twee modellen. Dit zijn fantastische digitale mixers voor welke toepassing dan ook. De X32 is intuïtief en krachtig met 40 processing kanalen en 25 mixbussen. Wij hebben van de X32 de uitgebreide tafel in de verhuur, maar ook de compact versie staat klaar voor uw productie. Voor grotere shows waarbij je meer verwacht van je mengtafel staan de Midas mengpanelen voor je klaar!

Digitale mixer met virtueel effectenrack

Er zijn virtuele FX-racks in de mixers ingebouwd. Hiermee heb je direct toegang tot acht stereo, multi-effect processors (zestien mono). Dat is inclusief delay, chorus en dynamics. Het is zelf mogelijk om vier studio waardige reverbs te draaien op acht kanalen tegelijk! Tevens kunt u genieten van een 31-bands grafische equalizer, zonder hiervoor andere hardware voor te hoeven huren.