Excl. BTWIncl. BTW

Intercom huren

Wil jij een draadloze intercom huren, omdat je tijdens een evenement of festival met meerdere collega’s wil communiceren? Dan ben je bij lichtgeluidhuren.nl aan het juiste adres!

Je organiseert bijvoorbeeld een live stream waarbij een regisseur, cameraman(nen), een licht- en geluidstechnicus aanwezig zijn, dan is het essentieel om goed te communiceren. Video instartjes moeten op het juiste moment en camerashots moeten op tijd afgewisseld worden. Onze draadloze intercom systeem zal je beste vriend worden.

Organiseer je een show, optreden of conferentie en wil je dat de regie achterin de zaal goed kan communiceren met de mensen op het podium of backstage? Dan biedt het huren van een intercom systeem uitkomst. Je kan ook met de mensen van de horeca of bij de deur communiceren, zodat zij het publiek goed kunnen begeleiden.

Kortom een intercom systeem kan in veel situaties een uitkomst bieden. Bekijk op deze pagina onze mogelijkheden.

Topkwaliteit intercom huren

Ben je met een aantal technici op locatie en moet er goed en helder gecommuniceerd worden door bijvoorbeeld de regie, het licht, geluid of video crew? Dan adviseren wij het Green-GO intercom systeem.

Dit draadloze digitale systeem dat via een ethernet netwerk werkt geeft een helder geluid met amper vertraging. Het Green-Go systeem heeft geen basisstation en elke zender bevat alle instellingen en werkt stand alone. Daarom kan eigenlijk nooit het gehele systeem wegvallen.

De voordelen op een rij

Een intercom op maat met Green-GO

Complete Green-GO intercom set huren

Als je bij lichtgeluidhuren.nl een Green-GO intercom set huurt, dan leveren wij standaard de volgende apparatuur:

  • 2 of 4 headsets (dubbel of enkeloors)
  • 2 of 4 zenders (beltpacks) met een extra accu pér zender
  • 1 antenne
  • 1 audio interface
  • Accuoplader

Meer headsets nodig?

Wil je met meer mensen communiceren? Huur dan een extra set van 2 of 4 koptelefoons huren. Het Green-GO systeem is uit te breiden tot 3000 gebruikers. Per 4 headsets heb je 1 antenne nodig.

Als de afstand tussen ruimtes erg groot is, is het verstandig om met meerdere antennes te werken.

Helder communiceren zoals jij wilt

32 kanalen

Met het digitale systeem van Green-GO kan je alle kanten op. Je kunt tot en met 32 kanalen programmeren. Zo kan elke groep via een eigen kanaal communiceren. Of dit nu een algemeen kanaal is of specifiek de mensen van de regie, het licht, geluid, video of bijvoorbeeld de bewaking.

1 op 1 communiceren

Elke zender kan apart van elkaar geprogrammeerd worden. Zo kan de eerste zender met andere groepen en personen communiceren dan zender 2 etc.

Het is ook mogelijk om tussen twee zenders te communiceren, zonder dat andere mensen kunnen meeluisteren. Zo kan je altijd een directe lijn hebben tussen de regisseur of showcaller.

4 shortkeys display

Elke zender heeft een display met 4 shortkeys. Zoals hierboven te lezen is kan elke zender verschillend geprogrammeerd worden. Op elke zender kan je 4 groepen of personen zetten waardoor je makkelijk kan schakelen.

Elke zender heeft daarnaast 2 draaiknoppen, waarmee je het volume kan wijzigen of naar de overige kanalen kan switchen.

Meeluisteren met de show

Via de meegeleverde audio interface kan over de intercom het live geluid afgespeeld worden. Zo horen alle technici precies wat er zich live afspeelt en kunnen daar op inspelen.

In-ear intercom huren

Wil je als regie tijdens de show met de presentator of spreker op het podium kunnen communiceren? Dan is het huren van een in-ear intercom systeem de oplossing.

De presentator of spreker heeft een klein oortje in waarbij de regie via de mengtafel mee kan communiceren. Zo kan de regie ondersteunen en de host voorzien van een update.

in ear intercom huren

Overleggen welk intercom systeem jij het beste kan huren?

Portfoons

Portofoon zijn met name makkelijk om tijdens de voorbereiding van een evenement mee te communiceren. Zo voorkom je dat de technici veel onnodig moeten lopen.

Ook kunnen portofoons ideaal zijn om voor de beveiliging tijdens een festival te gebruiken. Als er een escalatie plaatsvindt kan er direct geschakeld worden.

Singleband vs Dualband

Bij singleband kan je slecht 1 signaal tegelijkertijd beluisteren en versturen. Wil je tegelijkertijd 2 signalen ontvangen dan kan je gebruik maken van onze dualband portofoons.

Bij de portofoons zitten nieuwe oortjes en microfoontje wat het communiceren makkelijker maakt.