BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Livestream studio Rotterdam

Je wilt een live stream in Rotterdam organiseren voor een live act, online congres, workshop of feestelijk evenement? Bij ons kan je een complete live stream studio, met apparatuur en technici in Rotterdam huren.

Live streaming in opkomst

Steeds meer organisaties kiezen om hun evenement of bijeenkomst online te streamen. Zo kan je toch jouw publiek bereiken in de huidige tijd. Lichtgeluidhuren.nl regelt alles voor jouw live stream. Kortom: De locatie, het decor, de live stream apparatuur en alle technici.

Met onze professionele apparatuur en ervaring is alles haarscherp vanuit huis te volgen en met verschillende technieken maken we de live stream ook interactief.

Het gemak van een live stream studio

De live stream studio in Rotterdam is al volledig opgebouwd, waardoor we binnen een mum van tijd online kunnen gaan. Alle live stream apparatuur is op locatie aanwezig en met de verlichting en beeldmateriaal creëren we de gewenste sfeer.

Speciale wensen?

Natuurlijk kunnen wij ook inspelen op speciale wensen. Lichtgeluidhuren.nl heeft alles in huis, qua apparatuur en technici, om er een grote show van te maken! Losse camera’s, green screen of special effects? Daag ons uit en wij maken een mooi plan, zodat we een goede invulling geven aan jouw ideeën!

Een impressie van de Advance livestream studio in Rotterdam

Wat heeft de live stream studio in Rotterdam te bieden?

Livestream studio Rotterdam

Live streaming biedt veel verschillende mogelijkheden en daarin denken we graag met je mee.

Wat kan je organiseren in onze studio in Rotterdam?

Live streaming biedt eindeloos veel mogelijkheden. Vanuit onze live stream studio in Rotterdam is bijna elk (fysiek) evenement online te streamen.

Weet jij nog niet hoe je jouw evenement leuk en goed online overbrengt? Wij denken met je mee en met onze ervaren technici zetten wij een goed plan en draaiboek in elkaar. Online evenementen werken namelijk anders dan offline evenementen. Wij weten hoe we door interactieve elementen de aandacht van de kijker weten vast te houden.

Zo hebben wij al vele live streams mogen organiseren met:

 • Optredens, live acts en DJ sets
 • Borrelshows, pubquiz of online bingo
 • Bedrijfsfeestjes en nieuwjaarswensen
 • Online congressen
 • Trainingen, workshops en webinars
 • Boekpresentatie of product lancering
 • Presentaties en kwartaal meetings of andere zakelijke evenementen

Er zijn heel veel creatieve concepten te bedenken. Gezamenlijk bedenken we een opzet die bij jouw evenement past.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Livestream studio Rotterdam

Wat zijn de kosten van het huren van de livestream studio in Rotterdam?

Onze studio in Rotterdam is standaard uitgerust met vier beweegbare dome camera’s, 5 microfoons, grote schermen, verlichting, video apparatuur, laptops en technisch personeel om de uitzending te begeleiden.

"Wij verzorgen jouw gehele online event!"

Vrijblijvend een offerte opvragen

We komen graag in contact om de mogelijkheden van onze live stream studio in Rotterdam te bespreken. We stellen vrijblijvend een offerte op om jou een helder overzicht van de mogelijkheden en kosten te laten geven.

Hoe gaan we te werk?

Als totaal leverancier van jouw live stream hoef jij je geen zorgen te maken! Wij zorgen dat jouw kijkers de live stream goed kunnen volgen en geboeid blijven.

 1. Vooraf stellen we de juiste vragen om zo de verwachtingen goed in kaart te brengen
 2. Wij sturen vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. Hierin staan alle kosten helder en transparant vermeld met eventuele extra opties
 3. Na akkoord, stellen we een draaiboek en planning op. Deze bespreken we uitgebreid van te voren, zodat op de dag zelf alles duidelijk is

Live streaming die kijkers boeit!

Entertainment en unieke online concepten is het team van Advance Events niet vreemd! Zo organiseren wij in samenwerking met Advance Events:

 • De online borrelshow
 • Fun Quiz & music bingo show
 • Feel the Magic met Victor Mids
 • Magic & Music live show

Lees meer over deze shows

Deze shows draaien in onze live stream studio in Rotterdam

Een online rollercoaster aan vermaak en vertier pur sang! Live gepresenteerd vanuit onze live stream studio in Rotterdam zetten onze quizmaster en multi vocale danseres de studio op stelten om de deelnemers aan de beeldbuis te kluisteren.

De show zit vol interactie, fun plezier! Terwijl je net antwoord in de quizronde hebt gegeven, worden je win kansen tijdens de Music Lottery beïnvloed door de rest van het publiek En voordat je er erg in hebt, sta je in de spotlight bij de karaoke cam of ben je beland in een origami competitie Een energieke en dynamische online beleving in highspeed modus.

Voor een extra interactieve dimensie, krijgen de gasten een borrelbox thuisgestuurd met hierbij kleine gadgets Deze spel items spelen hebben een belangrijke rol in de show en dragen bij aan de online experience. Hierdoor ontstaat de ultieme interactieve borrelshow, die verrast, verbaast en verbindt!

Extra wensen? Geen probleem, we maken graag een offerte op maat voor jullie online borrelshow Een woord van de directie, vooraf opgenomen interviews met jullie medewerkers, een live vlogger on tour, eigen branding, een magische mentalist of bekende artiest Wij denken graag mee over jullie perfecte plaatje.

Samen met presentatrice, actrice, showmaster en zangeres Sophie van Hoytema, hebben we een unieke show ontwikkeld met een quiz en een muzikale bingo Muziek, meezingen, dansen, interactie, fun en gezelligheid staan in deze interactieve show centraal Het wordt een online belevenis die de deelnemers niet snel vergeten! De show is uitgebreid met een aantal spelelementen tussen de rondes door, die zorgen voor binding, samenwerking en het wij gevoel onderstrepen!

De volgende actieve en interactieve onderdelen spelen eenbelangrijke rol:

 • Een gezellige Quiz met allerlei vragen op velerlei gebied
 • Een aantal maatwerk Quizvragen over jullie organisatie
 • Een hilarische muzikale bingo met een breed repertoire muziek
 • Live zang door Sophie, eventueel aangevuld met een pianist
 • Een ludieke Origami competitie en vouwen maar!
 • Items zoals ren je rot, raad de plaat, wordcloud etc

Kies voor een extra magische herinnering voor een verbazingwekkende toevoeging aan de borrelshow.

Online mindhack met Victor Mids
Victor Mids is één van de pareltjes, waarmee je het online publiek echt kan overdonderen Een online beleving met impact pur sang Victor brengt online een interactieve show, waarin de deelnemers door middel van het quizelement ook zelf écht onderdeel zijn van de magische wereld van Victor.

De Mindhack Show wordt live gepresenteerd en zit vol met verwondering, verbijstering en magie Tijdens de uitzending neemt Victor live contact op met verschillende deelnemers, om die vervolgens bij zijn interactieve experimenten te betrekken Ook is het mogelijk om 2 of 3 gasten uit te nodigen om live in de studio aanwezig te zijn, waarbij zij door Victor worden betrokken in een aantal acts.

Lukt het Victor Mids om via de digitale snelweg het brein van jou en je collega’s te hacken? Een supergave online mindhackshow waarover men nog lang napraat.

Online mind boost met Jan Reinder
Als gelijkwaardig alternatief kan tevens gebruik gemaakt worden van de magische kunsten van Jan Reinder Minder bekend, maar niet minder boeiend Jan Reinder gebruikt illusie als metafoor voor een verbindende boodschap Fun en verbazing ten top en financieel net even aantrekkelijker!

Wat als je magie, muziek en twee getalenteerde artiesten combineert? Dan krijg je Jan Reinder motiverend spreker en illusionist & Ruben Hein zanger en pianist. De perfecte combinatie van twee wereldartiesten, die met deze experience de zintuigen van je publiek doen prikkelen, mensen actief met elkaar laat verbinden en verwonderen. Een feestelijke LIVE SHOW, waarbij je even weer het gevoel hebt SAMEN plezier te beleven, alsof je met elkaar in een zaal zit.

Jan Reinder brengt met zijn magische online show ‘Mind Boost’ een krachtig verhaal, hoe je in deze uitdagende tijd meer kan halen uit je werk en leven. Daarbij speelt hij eveneens scherp in op het thema of de boodschap van de klant en voegt daar uiteraard een dosis humor aan toe. Met verwonderende interactieve illusies brengt hij spanning, fun en verbinding onder de kijkers.

Ruben Hein boeit de kijkers met zijn prachtige piano muziek. Op intieme wijze, neemt hij het publiek mee op een muzikale reis. De kijkers beleven samen met elkaar een LIVE concert van een top artiest!

Livestream studio Rotterdam

De studio heeft een eigen gasten lounge met optioneel catering!

Livestream studio Rotterdam

Wanneer je gebruik maakt van onze livestream studio, heb je ook de beschikking over de gasten-lounge. Hier kun je op een groot afkijkscherm de uitzending volgen en weet je ook wanneer je klaar moet staan om in de uitzending deel te nemen. De gasten-lounge is voorzien van een grote vergadertafel met 6 stoelen, diverse loungezitjes, een statafel met 4 hoge barkrukken en natuurlijk een coffee & tea corner. Gedurende het online event is er onbeperkt koffie, thee en frisdrank beschikbaar. Ook zorgen we graag voor lekkere koffie- of borrelbites.  Tevens kunnen wij zorgen voor cateringinvulling zoals lunchboxen, sushi-schalen, tapas-schalen en diverse diners. 

Onze live stream studio in Rotterdam is bij