Camera huren

Een camera huren is dé oplossing wanneer je eenmalig een camera nodig hebt. Gemakkelijk tijdens een evenement een videoregistratie maken of zelf een livestream opzetten? Graag helpen wij bij het verzorgen van jouw camera set-up. Mocht je speciale vragen hebben kun je altijd contact opnemen. Lees onder aan de pagina voor meer informatie over onze camera’s. 

camara huren livestream

Camera huren voor livestreaming?

Wil je een camera huren voor een live stream? Wij hebben op deze pagina verschillende opties met de PTZ Dome HD-NDI en Sony HXR-NX5E camera. Wil je een live stream organiseren voor een congres, seminar, workshop of ander evenement en op zoek naar een technisch leverancier? Bij lichtgeluidhuren.nl hebben wij de apparatuur, technici en livestream studio locaties! Steeds meer organisaties streamen hun evenement om meer bereik te creëren onder hun doelgroep. Wij regelen alles betreft je livestreaming en je evenement is haarscherp te volgen op bijvoorbeeld Youtube, Facebook of Vimeo.

Sony NX5E camara huren?

De Sony HXR-NX5E is de eerste camera in de “NXCAM” line up en tevens ook de allereerste professionele camera van Sony die gebruik maakt van het AVCHD codec systeem. Solid-State camera is en dus geen gebruik meer maakt van tape. Standaard neemt de camera op SDHC kaartjes op en is er mogelijkheid die uit te breiden met een Solid Sate harddisk. Hiermee kun je niet alleen een back-up opname maken maar ook kiezen om op verschillende kwaliteiten op te nemen. Voor eigen gebruik neem je een HD opname en voor de internet uitzending neem je een SD opname.

De camera is uitgerust met drie stuks 1/3″ CMOS sensoren in combinatie met een 20x Sony G-lens. Met deze lens heeft de NX5 direct het grootste bereik van alle Sony handheld camera’s. Omgerekend naar een Full Frame beeldsensor spreken we over een bereik van 29.6mm wijdhoek tot 592mm telebereik. Ook beschikt deze camera over twee XLR 48v audio ingangen, een USB uitgang voor het uitlezen van het geschoten materiaal en een HD-SDI output waardoor een ongecomprimeerd 4:2:2 signaal heen komt. Erg handig voor nog hogere kwaliteit opnames of voor het gebruik in meer camera registraties. Meer specificatie zijn hier te vinden en kortom een zeer complete camera om te huren.

Camera's te huur

Losse toebehoren voor onze camera's

PTZ Dome camera huren?

HD dome kleurencamera voor videoconferenties en livestream die is ontworpen voor zakelijke videoconferenties, de horizontale resolutie is 4,0 MP en de optische zoom is 20X, 1080p60 / 50, waardoor we kleine of lange-afstandsobjecten duidelijk kunnen zien. Deze videoconferentiecamera’s hebben een integratieontwerp, een verfijnde esthetische vorm, een soepele werking, zonder ruis, een nauwkeurige locatie, een hoge betrouwbaarheid en langdurige stabiliteit.

Deze remote dome camera’s kunnen eenvoudig op een statief of bijvoorbeeld in een truss gemonteerd worden en middels een remote control desk kan deze eenvoudig worden bediend. Deze remote dome camera’s zijn is zeer geschikt voor het registreren van spreker(s) op een podium en zodoende voor bijvoorbeeld het livestreamen van uw event of congres. De beelden kunnen vanaf de camera op tv’s of een beamer worden weergegeven, of worden gebruikt voor een livestream.