BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Camera huren

Een camera huren is dé oplossing wanneer je eenmalig een camera nodig hebt. Gemakkelijk tijdens een evenement een videoregistratie maken of zelf een livestream opzetten? Graag helpen wij bij het verzorgen van jouw camera set-up. Mocht je speciale vragen hebben over een videocamera huren, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Videocamera huren voor livestreaming?

Wil je een camera huren voor een live stream? Wij hebben op deze pagina verschillende opties met de PTZ Dome HD-NDI en Sony HXR-NX5E camera.

Wil je een live stream organiseren voor een congres, seminar, workshop of ander evenement en op zoek naar een technisch leverancier? Bij lichtgeluidhuren.nl hebben wij de apparatuur, technici en livestream studio locaties!

Steeds meer organisaties streamen hun evenement om meer bereik te creëren onder hun doelgroep. Wij regelen alles betreft je livestreaming en je evenement is haarscherp te volgen op bijvoorbeeld Youtube, Facebook of Vimeo. Een camera huren kan dus veel nieuwe opties met zich meebrengen. 

Draadloze video set huren voor jouw camera

Deze draadloze video set van Teradek is hyper-modern en zeer goed ontwikkeld als product voor het draadloos verzenden en ontvangen van draadloze video signalen. State of the art kwaliteit maakt dat de beelden zonder vertraging van bijvoorbeeld een camera naar een schakeltafel verzonden kunnen worden.

Zo kunnen deze sets gecombineerd worden met onder andere camera’s voor een livestream of ander film- en video opnames. Veel grote organisaties werken al met Teradek in de televisiewereld.

  • Inputs en outputs zijn zowel HDMI als SDI
  • Ondersteunt 4K-beeldsignaal
  • Kan tot 6 ontvangers verbinden met één zender
  • Ondersteunt Rec 2020 HDR
  • Weinig tot geen beeldvertraging (>0.001sec)

Camera Crane huren

Proaim onthult Kite 22 Camera Jib Crane waarmee je jouw filmische wereld kunt verkennen. Het geeft je het hele spectrum van innovatieve ideeën door verschillende geografische scenario’s en verschillende in-studio hoeken te bieden.

De Kite 22 jib stabiliseert je camera om ongelooflijk gedetailleerde, vloeiende en consistente opnamen te maken. Het is goed ontworpen apparatuur, waaronder een statief, een draagbare vloerdolly en een pan-tilt-kop met Nederlandse rol.

 

Zie hier onze camera crane in actie!

Sony NX5E videocamara huren?

De Sony HXR-NX5E is de eerste videocamera in de “NXCAM” line up en tevens ook de allereerste professionele camera van Sony die gebruik maakt van het AVCHD codec systeem. Het is een Solid-State camera en maakt dus geen gebruik meer van tape. Standaard neemt de camera op SDHC kaartjes op en er is een mogelijkheid die uit te breiden met een Solid Sate harddisk. Hiermee kun je niet alleen een back-up opname maken maar ook kiezen om op verschillende kwaliteiten op te nemen. Voor eigen gebruik neem je een HD opname en voor de internet uitzending neem je een SD opname.

De camera is uitgerust met drie stuks 1/3″ CMOS sensoren in combinatie met een 20x Sony G-lens. Met deze lens heeft de NX5 direct het grootste bereik van alle Sony handheld camera’s. Omgerekend naar een Full Frame beeldsensor spreken we over een bereik van 29.6mm wijdhoek tot 592mm telebereik. Ook beschikt deze camera over twee XLR 48v audio ingangen, een USB uitgang voor het uitlezen van het film materiaal en een HD-SDI output waardoor een ongecomprimeerd 4:2:2 signaal heen komt. Erg handig voor nog hogere kwaliteit opnames of voor het gebruik van meer camera registraties. Meer specificatie zijn hier te vinden. Kortom, het is een zeer complete videocamera om te huren.

PTZ Dome videocamera huren?

De HD dome kleurencamera is geschikt voor videoconferenties en live streams. De videocamera’s zijn zeer geschikt voor het zowel dichtbij als ver weg in beeld brengen, en filmt alles duidelijk en scherp. Deze videocamera’s hebben een mooie chique vorm, een soepele werking zonder ruis, een nauwkeurige locatie, een hoge betrouwbaarheid en langdurige stabiliteit.

Deze camera’s kunnen eenvoudig op een statief of bijvoorbeeld in een truss gemonteerd worden en middels een controller kan deze eenvoudig worden bediend. De camera’s zijn zeer geschikt voor het registreren van spreker(s) op een podium en zodoende voor bijvoorbeeld het live streamen van uw event of congres. De beelden kunnen ook vanaf de camera op tv’s of een beamer worden weergegeven, of worden gebruikt voor een opname.