BTW
Geen producten in de winkelwagen.

T-shirt & promo gun huren

De nieuwe toevoeging aan ons assortiment is de T-shirt Shooter, dit op Co2 werkende effect is zeer geschikt voor promotionele doeleinden. Met deze gun kunt u uw giveaways op spectaculaire manier aan uw gasten meegeven. Met de hoge druk die de Co2 cilinder afgeeft kunt u tot wel 15 meter een T-shirt het publiek in schieten of 2 T-shirts tot 12 meter. Ook andere zachte producten zijn mogelijk, te denken aan: kleine knuffels, kerstmutsen, nep-biljetten en flyers. Hiervan zijn de afstanden wisselend. Mocht je met vragen zitten kun je altijd contact met ons opnemen!

T-Shirt shooter huren instructie

Bereid het T-shirt goed voor!

Belangrijk is om van te voren de T-shirts voor te bereiden. De diameter van de T-shirt gun is 6,5cm. Als u het T-shirt vanuit beide kanten naar binnen vouwt, oprolt en vast zet door middel van 2 (dunne) elastieken behaalt de T-shirt gun het gewenste resultaat. Een T-shirt shooter ofwel promogun is een apparaat dat wordt voorzien van CO2 cilinders. Door middel van het CO2 gas kunnen er onder hoge druk zachte voorwerpen de lucht in worden geschoten. De besturing van de T-shirt schieter is handmatig en heeft een bereik van ongeveer 40 meter, afhankelijk van het volume en het type promotiemateriaal.

Verbruiksartikel - CO2 fles

Wanneer je bij ons de T-shirt shooter bestelt ben je nog niet helemaal klaar. De T-shirt shooter wordt namelijk weggeschoten door de druk die uit de de CO2 fles komt.
Je zou dus naast de shooter ook een CO2 fles nodig hebben. Gelukkig hebben wij die ook en kan je de complete set bij ons bestellen.
Afhankelijk van hoe vaak je wilt schieten heb je een bepaalde fles nodig of zelfs meerdere flessen. Houd er rekening mee dat gemiddeld 5 seconden CO2 verbruikt wordt per schot. De CO2 pluim die vrij komt is een special effect op zich, wat ons betreft kan je dus nooit genoeg CO2 schieten. šŸ˜‰ 

Het aantal seconden dat je de CO2 fles kan gebruiken staat vermeld bij het product. Mocht je vragen hebben dan kan je ons altijd bellen of mailen. Veel plezier!