BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Beursverlichting huren

Jouw stand goed verlicht!

Niets is zo cruciaal op een beurs als het effectief belichten van jouw stand en de beursvloer. Je wilt natuurlijk dat jouw stand er extra uitspringt ten opzichte van de andere standhouders! Er zijn diverse soorten lampen geschikt voor beursverlichting te huur, en je kunt eenvoudig kiezen uit onze verschillende mogelijkheden en opties voor de verlichting van jouw beursstand. Wil je advies op maat? Neem dan contact met ons op! 

Pendelshot huren

Ideaal om banners, beurswanden, spandoeken of een gehele beursstand te verlichten. Deze spot werkt ook goed samen met onze andere verlichting! Wij beschikken over drie verschillende pendelspots die allemaal tri-color (warm wit, neutraal wit en koud wit) geschakeld kunnen worden. Afhankelijk van de beursstand hoogte bepaal je gemakkelijk welke spot je moet inzetten. De 30W spots zijn voor beurstand hoogtes tot 3 meter en de 50W tot 5 meter en de 70W tot 7 meter hoog. 

Gebruik onze pendelspots op verschillende soorten standbouwsystemen of op custom wanden. Er is een breed scala aan bevestigingsclips beschikbaar, waarmee onze pendelspots gebruikt kunnen worden. Denk aan de traditionele houten standbouw constructie, een pop-up wand, of een modulair standbouwsysteem zoals Aluvision, beMatrix of zoals op onze Wentex SET frame modules. Met behulp van speciale klemmen kan de lamp ook op een truss gemonteerd worden.

Pendelspot als basis lichtverlichting voor jouw beurstand! 

Onze pendelspots zijn bij ons in grote aantallen beschikbaar. Ze zijn verkrijgbaar met een Wieland-aansluiting met zowel een ingang als een uitgang waardoor je makkelijk meerdere pendelspots eenvoudig aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Wij leveren standaard de pendelspots per 8 in een transportbox met de koppelkabels en aanvoerkabels.

Dankzij de universele basis kan de pendelspot worden toegepast op elk standbouwsysteem. Wij hebben diverse clips beschikbaar waardoor je de pendelspots altijd en overal goed kan bevestigen. 

Het betreft de krachtigste LED pendelspots voor standbouw: de NOVI-70 Tri-color pendelspots produceren een lichtsterkte tot 8700 lumen.

Maak je beursstand compleet met onze andere armaturen

Naast pendelspots (de basis verlichting) voor jouw beursstand hebben wij ook voldoende andere armaturen te huur. Afhankelijk van de grote van de stand of de wensen kan het bijvoorbeeld leuk zijn om de stand extra aan te kleden. 

Hoe belicht je een beursstand

Wij hebben armaturen die zowel als frontlicht, zijlicht en als tegenlicht gebruikt kunnen worden. De fresnellen hebben een lens die ten opzichte van de lamp versteld kan worden. Als u een podium, muur of ander oppervlak egaal wilt verlichten dan adviseren wij een fresnel te gebruiken. Wij hebben zowel fresnellen voor grote als kleine producties en adviseren u graag over de juiste lamp. Natuurlijk hebben wij naast de hierboven genoemde lampen ook de toebehoren zoals filterframes, barndoors en andere accessoires. Verder hebben wij ook DMX dimmers waarmee de verlichtingsarmaturen kunnen worden aangesloten op een DMX lichtsturing. Nog vragen over theater- of beursverlichting huren? Wij helpen je graag verder!