BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Varen met Boot10 / Docks

Evenement op één van de schepen van BOOT10/ Docks rederij? Wij leveren als vaste audiovisuele partner de juiste materialen geheel afgestemd op deze varende locaties. Wij weten als geen ander welke apparatuur geschikt is en denken daarbij graag mee!  Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op! 

Er zijn diverse mogelijkheden op de diverse schepen, maar aangezien het vaak maatwerk is, overleggen wij graag over de mogelijkheden die er zijn. Op deze pagina kun je gemakkelijk het aanvraagformulier invullen om ons aan te geven welke materialen je zoekt en voor wanneer, zodat wij direct een offerte op maat kunnen samenstellen voor jou!  

Je kan op onze website makkelijk ons aanbod; licht- en/of geluidsets, DJsets en special effects vinden om van jouw bootfeest iets onvergetelijks te maken. Je zult begrijpen dat een boot niet hetzelfde als een normale locatie is, dus je zeker rekening moet houden met bepaalde zaken. De prijzen die je op deze website zult vinden, zijn altijd exclusief transport en op- en afbouwkosten. Wij zorgen graag voor een complete offerte waarin de kosten duidelijk worden uitgelegd. 

Vul hier hier je aanvraag in!

Samen een mooi evenement organiseren?

Contactformulier