BTW
NederlandsEnglish
Geen producten in je winkelmand.

Varen met Boot10/ Docks

Wanneer je een boot bij Boot10 of Rederij Docks huurt is het vaak wenselijk om hierop ook een DJ of andere artiest neer te zetten. De boten van Docks worden veelal verhuurd inclusief een basis geluidssysteem en sfeerverlichting. Bij ons kun je leuke extra’s huren om je feest nog toffer te maken. Wij verzorgen ook complete producties op het gebied van AV. Wij maken hier custom offertes voor om te zorgen voor een passende installatie op jouw boot evenement. 

Meest gehuurde materialen voor op de boten

Huur eenvoudig via lichtgeluidhuren.nl

Via deze webshop lichtgeluidhuren.nl kun je eenvoudig jouw apparatuur samenstellen en deze via de webshop aanvragen. Opzoek naar een DJset? Deze vind je onder Geluid huren > DJ Gear huren. Wij hebben toffe extra’s zoals bellenblaasmachines, CO2 en verlichte dansvloeren om jouw feest nog toffer te maken. De aanvraag voor jouw evenement plaats je makkelijk online! 

Inspiratie op doen?

Het is altijd leuk om te zien wat andere hebben gedaan op de boten. Wij hebben hieronder een mooi overzichtje van eerder verzorgde opdrachten. 

Contact opnemen

Wij stellen voor elke vaartocht een vrijblijvende offerte op. De prijs is namelijk afhankelijk van de benodigde apparatuur, de locatie en de technici die aanwezig zullen zijn. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact op.

Hoe gaan we te werk?

Als totaal leverancier van techniek hoef jij je geen zorgen te maken. Wij zorgen dat alles omtrent de techniek goed geregeld wordt.

  1. Als wij jouw contact verzoek binnen krijgen nemen we contact op
  2. We inventariseren de wensen en gezamenlijk bepalen we welke apparatuur en technici ingezet moet worden
  3. Je ontvangt een vrijblijvende offerte, zodat de kosten helder zijn
  4. Jij tekent de offerte
  5. Wij stemmen de logistiek af met de boot
  6. Wij zorgen voor een succesvol evenement!