Zoeklicht huren

Zoeklicht huren voor een fenomenale verlichting van uw evenement zoals concerten, feesten, grootse openingen, shows of theatervoorstellingen. Zoeklichten huren tilt uw show, voorstelling of concert naar een hoger niveau. Onze zoeklichten zijn fel, krachtig, van professionele kwaliteit en reiken met gemak kilometers ver. Dit alles zonder het gebruik van krachtstroom. Bovendien zijn ze gemakkelijk te bedienen. U kunt bij ons één of meerdere zoeklichten huren tegen een aantrekkelijke prijs. Met of zonder bedienend personeel.

zoeklicht huren

Het bedienen van een zoeklicht

De bediening van de zoeklichten is eenvoudig de skyrose beschikt over een eigen controle paneel waarin je de functies en bewegingen kan instellen. Bij de sperbers dien je een aparte sturing bij te huren. Eventueel monteren en installeren de zoeklichten voor u, waarna u de bediening zelf over kunt nemen. Wanneer u de bediening liever uit handen geeft kunnen we voor u bedienend personeel inzetten. Zij weten precies hoe de installaties functioneren en ze nemen het werk graag voor u uit handen. Wanneer u bij ons zoeklichten huurt worden ze netjes afgeleverd en weer opgehaald op het gewenste adres of kunt u ze komen ophalen. 

Meerdere zoeklichten huren? 
Wij beschikken over een unieke en groot assortiment zoeklichten. Van de hierboven genoemde type hebben wij er meerdere op voorraad, waardoor wij voor grote evenementen of projecten u vaak goed kunnen ondersteunen. Wij denken graag met je mee om te zorgen voor een perfect uitvoering van jouw wensen/ ideeën. 

Vergunning

Voor de Skyrose 2500W is geen vergunning nodig. Voor de Sperber en de skyrose 4000W vragen wij deze voor je aan. Houdt rekening met +40,- ex. btw aan vergunningskosten voor de zoeklichten. 

Stroovoorziening

Zowel de sperber als de 2500W Skyrose kan aangesloten worden op een normaal stopcontact. De 4000W skyrose heeft een 32A krachtstroom aansluiting nodig aan te kunnen gaan en te gebruiken. 

Sperber

De Alpha Sperber is een zoeklicht dat met zijn 2000W een zeer krachtige witte bundel produceert. Dit zoeklicht onderscheidt zich van veel andere zoeklichten vanwege het feit dat dit zoeklicht maar één lichtbundel produceert. Al het licht komt als één smalle bundel uit het zoeklicht waardoor deze bundel zeer krachtig is, de straal kan wel 6km ver (de lucht in) komen. Hierdoor zal het effect ook op grote afstand al te zien zijn.

Wanneer we deze sperber vergelijken met een traditionele 4000W sky rose, waarbij het licht niet gebundeld is, merken we al snel dat de 2000W sperber een veel sterkere lichtbundel heeft. Daarnaast heeft u bij deze 2000W sperber geen krachtstroom aansluiting nodig. De sperber heeft een soort gebogen nek die kan ronddraaien. Hierdoor zal het zoeklicht een mooi zwaai effect creëren. De sperber kan 360 graden draaien. 

Bij de sperber zullen wij een controller leveren waarin automatische programma’s geprogrammeerd staan. Hierdoor kunt u de sperber bijvoorbeeld langzaam of snel laten ronddraaien.

Zoeklicht huren

Skyrose 2500W en 4000W

De skyrose 2500W is misschien wel het meest gebruikte zoeklicht en is daarnaast anders dan de hiernaast besproken sperber. De skyrose heeft namelijk niet één smalle, maar meerdere wijde lichtbundels. Hierdoor zal de kracht per lichtbundel vele malen minder zijn dan bij de sperber en zal dus ook van minder ver te zien zijn. Daarentegen heeft de skyrose wel een leuk bloem / ‘flower’ effect wat de sperber niet heeft. 

Wanneer de skyrose 2500W niet voldoende licht oplevert kan er gekozen worden voor de sterkere skyrose 4000W. De Skyrose 4000W heeft een sterkere lamp waardoor het effect beter te zien zal zijn. Verder is de Skyrose 4000W identiek aan de Skyrose 2500W. 

Let op! De skyrose 4000W heeft een 32A krachtstroom aansluiting. De skyrose 2500W en 4000W worden geleverd inclusief bedieningspaneel waarmee de rotatiesnelheid (van de bundels), reikwijdte, rotatiesnelheid (van de hele kop) en de stroboscoop ingesteld kan worden. De Skyroses kunnen prima tijdens de regen buiten staan en zullen ook bij slecht weer goed presenteren. De luchtvochtigheid en luchtdichtheid bepalen hoe ver de zoeklichten zullen schijnen. 

Skyrose