BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Lichtset huren

Een lichtset huren hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Je zal snel denken dat je een hoop moet uitzoeken, maar dit is totaal niet het geval. Wij maken het je zo makkelijk mogelijk en stellen alles voor je samen! Van lamp tot statief en bekabeling. Bekijk al onze lichtsets op deze pagina!

Wil je meer lezen over onze lichtsets? Klik op het product en neem een kijkje bij de beschrijving. Dit geeft je een idee van wat je krijgt bij de set, en waar de lampen zoal geschikt voor zijn. Elke lamp is anders en heeft weer een andere bestemming. Of het nu voor een feest, een congres of een volledig poppodium is: wij hebben het allemaal!

Plug & play

Professionele lichtsets!

Deco verlichting & Uitlichten!

Aanvullende artikelen huren voor je lichtset!

Voor elk feest kun je bij lichtgeluidhuren.nl een handige lichtset huren die je eenvoudig kan gebruiken! Bekijk hieronder onze complete sets voor elk evenement. Onze lichtsets zijn compact en ideaal voor kleine en grote evenementen die iets meer willen toevoegen aan het evenement. Wij hebben deze sets speciaal samengesteld, met alle toebehoren, zodat de sets snel en makkelijk kan installeren. De lichtsets zijn goed met elkaar te combineren en eventueel uit te breiden met andere lampen uit ons assortiment, zoals meerdere movingheads, verlichte dansvloeren en rookmachines. Je eigen set samenstellen? Dit kan natuurlijk door de losse producten te selecteren in onze webshop. Onze lichtsets worden vaak gehuurd voor huisfeestjes, schoolfeesten, bruiloften en andere feesten, voor meer sfeer!  

Een lichtset huren? Simpel!

Bij ons kan je gemakkelijk en snel licht en geluid huren. Wij zijn een ambitieus en vernieuwend audiovisuele verhuur partner. Door jarenlange ervaring in verschillende branches waar wij onze licht en geluid apparatuur ingezet hebben weten wij precies welk apparaat het beste is voor uw evenement of project. Of het nu gaat om een avond voetbal kijken op een groot scherm, een congres, een bruiloft of een uitvaart, festival of schoolfeest: Lichtgeluidhuren.nl zorgt voor de juiste apparatuur tijdens uw evenement of project.

Onze producten zijn voorzien van instructievideo’s, zoals het filmpje hiernaast. Bekijk deze goed wanneer jouw vrienden en jij lichtsets huren. Dan weet je gelijk hoe het apparaat werkt en loop je niet tegen verrassingen aan op de avond zelf. Zelf niet in de gelegenheid om het op te bouwen? Voor een meerprijs kunnen onze technici dit uitstekend voor je verzorgen!

Verlichting op een festival

Op een festival zul je snel denken aan grote lampen. Maar deze zijn niet altijd nodig! Bekijk bijvoorbeeld onze sunstrips en blinders.

Verlichting op een beurs

Op een beurs of congres valt een hele hoop uit te lichten. Dit doen wij bijna altijd met fresnellen. Wij beschikken over de beste LED fresnellen!

Verlichting op jouw verjaardag

Op je verjaardag zul je niet zo snel duizend euro uitgeven aan verlichting! Daarom hebben wij ook een hele hoop budget licht sets!

Verlichting op een borrel

Op een borrel zijn een aantal statische spots in de kleuren van bijvoorbeeld jouw bedrijf altijd leuk! Deze hebben wij geheel draadloos en op accu!