Aggregaat huren

Gestabiliseerde super silent aggregaat huren? Wij bieden meerdere handzame aggregaten aan die ‘stil’ en gestabiliseerd zijn. Door het handzame formaat zijn deze stroom generatoren ideaal om te gebruiken op boten tijdens bijvoorbeeld koningsdag of de canal parade. Maar uiteraard zijn deze aggregaten ook prima in te zetten bij andere evenementen. Op deze pagina laten wij onze verschillende aggregaten zien en kun je jouw specifieke generator huren. Mocht je vragen hebben kun je ons altijd bellen of mailen. De vraag die wij geregeld krijgen “Hoe lang gaat de aggregaat mee?” kunnen wij niet exact beantwoorden. Dit hangt af van het geen dat je aansluit en hoeveel stroom dit nodig heeft. Vergelijk het met een volle tank benzine in een auto, hoe lang je met zo’n volle tank kan rijden is ook afhankelijk of je continue 130 rijdt of dat je 80 rijdt. Zo werkt het ook bij aggregaten. Uiteraard kunnen wij wel een indicatie geven: onze 2,5 en 3,8 kVA aggregaten gaan ongeveer 5 uur mee. Onze 6 kVA gaat ongeveer 10 uur mee. Wil je graag dat wij met je mee denken bij het maken van je keuze? Dat kan, bel ons gerust!

Gaypride boot huren

Wat is een aggregaat?

Een aggregaat is een generator die wordt aangedreven door een motor. Wanneer je deze motor laat lopen wekt hij electriciteit op. Al onze aggregaten worden aangedreven door een verbrandingsmotor. Dit houdt in dat onze aggregaten op benzine werken. Een aggregaat wordt vaak gebruikt op plekken waar geen vaste electrische voorzieningen zijn. Ook zie je aggregaten terug in bijvoorbeeld ziekenhuizen, hier spreken we dan van een noodaggregaat. Ook onze aggregaten kunnen ingezet worden als noodaggregaat bij een stroomstoring. Een aggregaat huren is bij ons erg simpel en altijd snel geregeld. Ben jij opzoek naar een aggregaat met de juiste voltages? Wij zien je aanvraag graag tegemoet!

Wat is een gestabiliseerde aggregaat?

Wil jij een aggregaat huren? Al onze aggregaten zijn gestabiliseerd en stil (super silent). Gestabiliseerd houdt in dat de spanning tussen de 220v en 230v zal blijven. Technische apparatuur zoals speakers en DJ apparatuur heeft dit als vereisten. Wanneer de aggregaat niet gestabiliseerd is zal de spanning kunnen fluctueren. Hier kan de geluidsset of DJset niet tegen wat schade als gevolg kan hebben. Een gestabiliseerde aggregaat wordt ook wel een inverter aggregaat genoemd. Een aggregaat huren is bij ons vrij simpel. Je stopt de aggegraten die je nodig hebt in je winkelmandje en vraagt een offerte aan.

Graag helpen we jou bij het vinden van de juiste aggregaten met het juiste aantal kVA. Benieuwd welke jij nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op!

Waar kan ik zo'n aggregaat voor gebruiken?

Een aggregaat huren doe je eigenlijk altijd wanneer er geen stroom voorziening aanwezig is. Dit kan natuurlijk op een hele hoop verschillende locaties zijn. Denk aan een feestje op het strand, in de tuin, op een boot of misschien zelfst in een bos! Wil je bijvoorbeeld trouwen op het strand en moet daar een geluidset aanwezig zijn? Dan is een aggragaat huren de perfecte oplossing! Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste aggragaat en vertellen je duidelijk hoe veel apparatuur je kan aansluiten. Wil jij nu een aggregaat huren? Neem dan contact met ons op!

kVA, wat is het? Welk aggregaat moet ik kiezen?

Wanneer je opzoek bent naar een aggregaat zie je vaak de term kVA voorbij komen. Maar wat is dit nu eigenlijk? Het vermogen dat aggregaten leveren word uitgedrukt in kVA. kVA staat voor kilo-Volt-Ampere. Dit betekent letterlijk hoeveel vermogen Watt kun je uit 1 Kilovoltampere halen?

Leuk allemaal, maar welke aggregaat is nu geschikt voor mijn evenement? Hiervoor is het dus van belang om te weten hoeveel kVA de aggregaat moet kunnen leveren. Om hier achter te komen is het weer van belang om te weten hoeveel vermogen de apparatuur verbruikt die je wilt aansluiten op de aggregaat. Het vermogen dat een apparaat verbruikt wordt in Watt (W) uitgedrukt. Deze waarde staat doorgaans ook op het apparaat aangegeven. Het is verstandig om een lijstje te maken van alle materialen samen met hun Wattage.

In onderstaand overzicht een globale indicatie van hoeveel vermogen er uit een bepaalde aggregaat gehaald kan worden:

Aggregaat sterkte:Watt:Schuko 230 voltKrachtstroom 380 volt:
2,5KVA2400W1x10A
4KVA3500W1x16A
6KVA5500W1x16A +1x10A
10KVA9000W2x16A1x 16A
15KVA12.000W3x 16A1x 32A
40KVA32.000W8x 16A1x 63A

Kipor IG2600​

Een zeer gebruiksvriendelijke lichtgewicht generator die met zijn uitstekende geluidsdemping en een zuinige 4-tact motor ultra stil is. Handig mee te nemen en overal te gebruiken waar u wenst. De Kipor IG2600 generator beschikt over de inverter technologie die de perfecte spannings- en frequentie stabiliteit afgeeft aan u elektrisch product. Altijd en overal stroom bij de hand met de Kipor IG2600, ideaal voor boot, camper, of noodstroom. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of langs komen in onze showroom.

Kipor IG6000

Dit is de grotere broer van de Kipor IG2600. Deze aggregaat levert meer stroom (5500W tegen 2400W) daarnaast hoeft deze aggregaat minder hard te werken om hetzelfde vermogen te leveren als de Kipor IG2600. Daardoor zal die ook minder brandstof verbruiken. Daarnaast heeft deze aggregaat een groter brandstofreservoir waardoor je de aggregaat minder vaak hoeft bij te vullen. Uiteraard is deze aggregaat wat groter en zwaarder, voor het gemakkelijker verplaatsen is hij voorzien van wielen.

Aggregaat op afstand zetten

Toch te veel herrie?

Een aggregaat is geen accu en daarom ook niet helemaal stil. Maakt een aggregaat toch te veel herrie? Dan hebben wij daar een perfecte oplossing voor.  Je kunt de generator prima een eindje verderop zetten zodat je minder overlast ervaart! Wij hebben hier genoeg bekabeling voor!

Een aggregaat huren doe je bij lichtgeluidhuren.nl!

Waar zijn wij te vinden? Hier!