BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Ventilator huren

Een windmachine huren voor uw evenement, dat biedt niet alleen verkoeling aan uw gasten of artiesten. Het geeft ook nog eens een boost aan uw special effects on stage. Bekijk ons blower assortiment online en neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze windmachines. Wij hebben verschillende krachtige ventilatoren in de verhuur. Het fijne aan onze ventilatoren is dat je ze alleen maar in het stopcontact hoeft te doen. Wil je een unieke ventilator huren? Bekijk dan onze LED propellor van MagicFX. 

Ventilator huren via licht geluid huren.nl

Verkoelen van een ruimte

In eerste instantie zal je bij ventilatoren natuurlijk denken aan de verkoeling die deze met zich meebrengen. Wij hebben verschillende ventilatoren. Deze verschillen in formaat. Zo hebben wij een ventilator die mooi compact is zodat deze niet opvalt wanneer deze vlak bij de DJ staat. Naast kleine hebben wij ook grotere ventilatoren die vaker gebruikt worden in grote ruimtes. Zo hebben wij een vaste relatie dat elk jaar in de zomer een feest geeft in een voetbalkantine. Om deze ruimte te verkoelen plaatsen wij 3 grote Magic FX Stage Fan’s XL in de ruimte. Een ventilator verplaatst in principe alleen maar lucht. Als het warm is zal je met een ventilator alleen maar kunnen verkoelen door de wind die ontstaat. Mocht je de ruimte echt koeler willen maken dan is het gebruik van ons CO2 effect aan te raden. Het CO2 effect levert voor een korte periode een grote witte rookpluim dat erg koud is (tot wel -7 graden). Hierdoor zal in tegenstelling bij een ventilator de temperatuur in de ruimte wel afnemen.

Unieke Eyecatcher Stage Propellor LED

Zet deze zeer krachtige propellor achter uw DJ, of monteer hem recht boven uw publiek. Naast het effectief verplaatsen van een enorme hoeveelheid lucht, is deze Stage Propellor een ideaal decoratiemiddel! De wieken van de propellor zijn namelijk licht transparant en beschikken over LED-verlichting. Zo kunt u een bijzondere industriële tint meegeven aan uw evenement of locatie, waarbij het licht aangepast kan worden op de overige verlichting!

Schrik niet van de enorme afmetingen van deze uit de kluiten gewassen ventilator. Met een grootte van 1.5 bij 1.5 meter is dit apparaat behoorlijk groot te noemen. Het opgenomen vermogen bedraagt 1100 Watt, waarvan uiteraard het grootste gedeelte naar de ventilator gaat. De ventilator én de RGB LEDs zijn apart aan te sturen via DMX, voor optimaal bedieningsgemak.

Daarnaast is het een fors apparaat, met zijn 75 kg aan gewicht. Gelukkig is hij voorzien van de nodige handgrepen om hem te tillen, indien nodig. Dankzij de stevige behuizing en diverse stoothoeken is hij bestand tegen invloeden van buitenaf en krijgt hij een extra decoratieve industriële tint. De propellor wordt aangedreven door een motor die in één van de hoeken gepositioneerd is. Middels een band wordt de energie overgebracht.

Verspreiden van rook, sneeuw of bellen

Naast het ‘haren in de wind’ effect kunnen onze ventilatoren ook gebruikt worden om andere special effects beter te verspreiden. Zo is bijvoorbeeld in te beelden dat u de rook uit onze rookmachines verder de zaal in wil blazen. Dit is goed denkbaar bij evenementen in grote ruimtes. LET OP, wanneer je een ventilator hiervoor wilt gebruiken raden wij aan om deze altijd achter de machine van het special effect te plaatsen. Ten eerste zullen de bellen knappen wanneer deze tegen de machine aankomt en ten tweede zal de ventilator vies worden. Het extra verspreiden van bijvoorbeeld rook in clubs of andere evenementen locaties wordt veelvuldig gedaan. Soms zie je de ventilator wel voor de rookmachine staan, als je deze ventilator nog eens goed gaat bekijken zal je zien dat deze ontzettend vet/vies is geworden en hierdoor ook sneller stuk kan gaan. Nog vragen over een ventilator huren? Neem contact met ons op!