Excl. BTWIncl. BTW

Katheder huren

Een katheder of ook wel spreekgestoelte wordt bij tal van evenementen en bijeenkomsten gebruikt. De katheders zijn geschikt om papier op te leggen voor bijvoorbeeld een speech. Wij hebben diverse katheders in ons verhuur assortiment zitten. Een katheder heeft een prominente plek op het podium. Mocht je specifieke wensen hebben voor een katheder dan bespreken wij deze uiteraard graag met je. 

Microfoons voor bij een katheder

Wanneer een katheder is gehuurd dan wordt deze veelal ingezet voor toespraken en speeches. Deze toespraken en speeches moeten natuurlijk wel goed hoorbaar zijn bij het publiek. Om die reden bieden wij microfoons op statief aan. Een microfoon op statief is erg gemakkelijk in gebruik en super handig wanneer de sprekers elkaar afwisselen.

Wil je soms achter het katheder vandaag komen om bijvoorbeeld over het podium te lopen, dan adviseren wij het gebruik van een draadloze headset.

Presentatieklikkers om vrijuit te bewegen over het podium

Mooi, de katheder en de draadloze microfoon is gereserveerd. Je bent nu vrij om te gaan en staan waar je wilt en iedereen zal je fantastisch kunnen verstaan. Maar dan, terwijl je vrij kan bewegen wil je wel nog de controle hebben over de presentatie die doorgeklikt moet worden. Hiervoor hebben wij onderstaande twee oplossingen in ons verhuur assortiment zitten. De Logitech R400 presentatieklikker is bedoeld voor korte afstanden (afstand van de presentatieklikker tot aan de laptop), terwijl de MicroCue presentatieklikker geschikt is voor gebruik in grote zalen.

Bij vragen, neem gerust contact met ons op.