BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Krachtstroom huren

Krachtstroom is er in vele uitvoeringen. 16A, 32A, 63A, 125A en ga zo nog maar even door. Hieronder hebben wij de verschillende krachtstroomverdelers voor jou op een rijtje gezet.

Wat is krachtstroom?

Krachtstroom, ook wel bekend als driefasenstroom of industriële stroom, vormt een essentieel onderdeel van de technische infrastructuur bij evenementen. In tegenstelling tot standaard huishoudelijke stroom biedt krachtstroom de kracht en betrouwbaarheid die nodig is om de meest veeleisende technologische apparatuur van stroom te voorzien, waaronder verlichtingssystemen, geluidsinstallaties, projectoren en andere elektronische apparaten die worden gebruikt tijdens optredens, conferenties en beurzen. Kenmerkend voor krachtstroom is de hogere spanning van ongeveer 380-400 volt, wat de mogelijkheid biedt om grote belastingen efficiënt te voeden. Bij het plannen van evenementen is het cruciaal om rekening te houden met de benodigde stroomcapaciteit en om voldoende krachtstroomaansluitingen te voorzien op de locatie. Dit vereist niet alleen de juiste apparatuur, zoals driefasige stroomkabels en verdeelkasten, maar ook een grondig begrip van de elektrische vereisten van de gebruikte apparatuur. Krachtstroom wordt vaak gebruikt voor de voeding van grote podiumverlichtingssystemen, geluidsversterkers en andere technische installaties die een hoog vermogen vereisen. Door gebruik te maken van krachtstroom kunnen evenemententechnici ervoor zorgen dat alle apparatuur soepel functioneert en dat het evenement probleemloos verloopt. Het correct installeren en beheren van krachtstroomsystemen vereist expertise en ervaring op het gebied van evenemententechniek. Technici moeten niet alleen bekend zijn met de elektrische normen en veiligheidsvoorschriften, maar ook in staat zijn om snel en effectief te reageren op eventuele stroomproblemen die zich tijdens het evenement kunnen voordoen. Kortom, krachtstroom speelt een cruciale rol in het ondersteunen van de technische aspecten van evenementen, en een goed begrip van deze elektrische infrastructuur is essentieel voor het leveren van hoogwaardige en probleemloze evenementenervaringen.

Krachtstroom kabels huren

Krachtstroom kabels huren

Zonder krachtstroomkabel heb je ook vrij weinig aan de krachtstroomverdeler. Om die reden hebben wij de verschillende krachtstroomkabels hieronder voor jou op een rij gezet.

Alles weten over (kracht) stroom?

Bij kracht(stroom) komt veel kijken. Hoeveel stroom verbruikt mijn apparaat? Hoeveel apparaten kan ik op 1 stopcontact aansluiten? Hoe lang kan de (kracht)stroomkabel zijn? Hoe dik moet de kabel zijn?

Vragen die wij zullen beantwoorden in één van onze blogartikelen. Mocht je andere vragen hebben, neem dan contact met ons op. 

Waar zijn wij te vinden? Hier!