BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Speakers huren

Voor elke gelegenheid bieden wij speakers aan. Dit kan van 0 tot 10.000 personen of meer! Hier vindt u allerlei losse speakers die uiteraard ook in één complete geluids set gehuurd kunnen worden. Alle speakers zijn direct bij het huren werkzaam: u zorgt dat de speaker stroom een geluidssignaal heeft en kan direct van start! Wij hebben een team van professionals die u graag een handje verder helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk en op maat gemaakt advies. Dit kan via 085 – 130 4789!

Accu & bluetooth geluidssets, geen kabels nodig!

Onze JBL Partybox speakers zijn ideaal! De Partybox 310 heeft een interne accu die tot wel 5 uur mee gaat. De speaker is voorzien van een bluetooth ontvanger waardoor je gemakkelijk elke telefoon of laptop kan aansluiten op de speaker. Onze JBL partybox 310 versturen wij via de post naar alle adressen in Nederland. Met het bijgeleverde retourlabel stuur je de partybox na je feest gemakkelijk weer naar ons terug.

Wil je echt hard gaan, huur dan de Partybox 1000. Deze speaker heeft geen ingebouwde accu maar gaat wel echt heel hard. Met zijn ingebouwde ‘BASS BOOST’ is het pas echt feest! 

Geluidsinstallatie huren

Een geluidsinstallatie huren voor op jouw evenement? Of het nu gaat om een festival, schoolfeest of een presentatie, voor elk van deze evenementen is een passende geluidset van belang. Wij verhuren complete geluid sets. U wilt natuurlijk perfect geluid dat zorgt voor een optimale beleving. Wij werken voornamelijk met het merk dB technologies en TurboSound. Bekijk hier onder 4 van onze meest bestelde geluid sets of klik op de knop om meer geluidsinstallaties te bekijken. Speakers huren is zo extra makkelijk gemaakt!

Presentatie set huren

Een geluidsinstallatie huren voor een presentatie? Wij hebben verschillende presentatie sets om te gebruiken tijdens presentaties, beurzen en congressen. De sets worden standaard geleverd op een luxe statief. Heeft u een grote presentatie met veel audiobronnen, (Bijvoorbeeld; 3 sprekers op het podium 1 IPad voor muziek en 1 laptop met een filmpje). Kies dan voor een extra mixer. Met de mixer kunt u meerdere volumes regelen op 1 mixer. Dit is handig voor als u meerdere audiobronnen door de speakers wilt laten klinken.

Line array set huren

Een geluidsinstallatie huren voor een groot evenement? Voor grotere ruimtes of buiten terreinen hebben wij line array speakers beschikbaar. Line array speakers, zijn speakers die onder elkaar hangen om een goed verspreid geluid te geven. Deze speakers kunnen doorgaans ook buiten in de regen blijven hangen.

Monitorset huren

Soms wil je speakers huren niet voor het publiek, maar voor de gangmakers die de muziek verzorgen. Zijn dit nu een DJ, een singer-songwriter of een volledige band: monitor geluid is héél belangrijk voor optredende artiesten om hun eigen instrumenten en stem te kunnen horen. Let hier op bij het speakers huren en overleg ook met de artiest over wat hij of zij nodig heeft. Hier wordt jouw evenement alleen maar beter van!

Advies

Wij adviseren u graag goed voordat u een speaker set bij ons huurt. Zoals aangegeven zullen wij dan kijken naar het type evenement, het aantal personen op locatie en de akoestiek van de locatie. Logischerwijs is er een andere geluid set nodig bij een festival voor 500 personen dan bij een zakelijk congres voor hetzelfde aantal personen. Soms moet de aangevraagde set iets worden aangevuld met extra speakers. Echter komt het ook geregeld voor dat wij een kleinere set adviseren. Wij zijn een betrokken partij die meedenkt binnen de kaders die u stelt zoals een bepaald budget bijvoorbeeld. Speakers huren moet meer zijn dan alleen ‘speakers huren’.

Wanneer de juiste keuze is gemaakt uit onze speaker sets kunnen wij ook advies geven over microfoons, mengpanelen of overige geluid gerelateerde apparatuur. Gaat de gekozen geluid set gebruikt worden voor een zakelijke presentatie dan kunnen wij ook (draadloze) microfoons adviseren. Is de speaker set juist nodig voor een bruiloft of festival dan kunnen wij adviseren in bijvoorbeeld verlichting of special effects. Bij licht geluid huren hanteren wij een divers assortiment waardoor wij u in alle gevallen kunnen voorzien. Ben je opzoek naar een totaalleverancier voor jouw evenement? Dan denken wij graag mee!

Top speakers huren

Wij hebben speakers voor bijvoorbeeld uw presentatie, feest, beurs, bedrijfsopening, productlancering en festival. Deze speakers zijn allemaal van hoge kwaliteit en blijven bij hoge volumes nog steeds een scherp geluid produceren.

Voor klein en groot!

Wij bieden diverse speakers aan voor zowel grote als kleine evenementen! Advies nodig? Neem contact op met een van onze experts. 

Festival speakers huren

Opzoek naar een partner die jouw kan adviseren voor de juiste line array set? Wij werken met grote speaker sets van dB technologies. 

Speakers voor koningsdag

Opzoek naar de juiste speakers voor op de boot tijdens koningsdag? Wij voorzien jaarlijks een hoop boten van perfect geluid!

Alles compleet verzorgd!

Wil je graag geen zorgen maken om het juiste geluid op jouw evenement. Wij helpen je graag aan de juiste set voor jouw evenement.  

Subwoofer huren

Geef je een groot evenement en wil je graag een subwoofer huren? Of heeft iemand jou verteld dat je toch echt een subwoofer nodig gaat hebben voor jouw feest of borrel? Onze subwoofers laten de allerlaagste frequentiegebieden van uw geluid horen. Wij hebben verschillende soorten subwoofers die geschikt zijn voor brede toepassingen. Wij beschikken over subwoofers voor zowel feesten op school of voor op de vereniging, als voor festivals en congressen.

Wat is het verschil tussen topspeaker en subwoofer?

Algemeen maken wij de onderverdeling tussen een ‘topspeaker‘ en een ‘subwoofer’. Het verschil?

De topspeaker en subwoofer vullen elkaar dus goed aan. We bieden daarom ook een aantal geluidssets aan die zowel een topspeaker als subwoofer hebben om muziek het best te laten klinken. Wanneer de juiste keuze is gemaakt uit onze speaker sets kunnen wij ook advies geven over microfoons, mengpanelen en/of overige geluid gerelateerde apparatuur. Gaat de gekozen geluid set gebruikt worden voor een zakelijke presentatie dan kunnen wij ook (draadloze) microfoons adviseren.

Is de speaker set juist nodig voor een bruiloft of festival dan kunnen wij adviseren in bijvoorbeeld verlichting of special effects. Bij licht geluid huren hanteren wij een divers assortiment waardoor wij u in alle gevallen kunnen voorzien. Ben je opzoek naar een totaalleverancier voor jouw evenement, dan denken wij graag mee!

Speakers voor specifieke toepassingen..

Voor elke toepassing hebben wij de juiste speaker. Hieronder een kleine opsomming van de meest gevraagde toepassingen wanneer bezoekers speakers huren:

Makkelijk aansluiten?! En extra benodigdheden?

Veel voorkomende extra benodigdheden bij deze losse speakers zijn:

Is de speaker set juist nodig voor een bruiloft of festival dan kunnen wij jou adviseren in bijvoorbeeld verlichting of special effects. Bij licht geluid huren hanteren wij een divers assortiment waardoor wij u in alle gevallen kunnen voorzien. Ben je opzoek naar een totaalleverancier voor jouw evenement, dan denken wij graag mee!

Waar zijn wij te vinden? Hier!