Excl. BTWIncl. BTW

TV huren

Je wilt een TV huren? TV schermen worden vaak verhuurd voor presentaties en beurzen. Of je nu bezoekers actief een video of Powerpoint presentatie wil laten zien of passief wil informeren over een agenda of een bepaalde aanbieding, alles is mogelijk met onze TV schermen.

Wil je met je vrienden een sportwedstrijd kijken? Ook dat is ideaal op onze grote TV schermen!

Je kan bij ons een TV huren met een hoge beeldkwaliteit (Full HD & 4K) en met verschillende aansluitmogelijkheden.

Heb je twee beeldschermen nodig? Geen probleem! Je kan bij ons ook TV sets huren.

Onze beeldschermen worden standaard met statief en truss beugel geleverd. Zo kan je het beeldscherm overal stabiel en goed neerzetten of ophangen.

Op deze pagina leggen we alles uit wat er bij een TV huren komt kijken. Mocht je toch iemand willen spreken dan kun je contact opnemen via 085 1304 789 of direct iemand spreken via de chat!

Onze TV schermen voor verhuur

WE Fashion seizoenspresentatie

Welke formaat TV scherm moet ik huren?

Welke TV scherm je moet huren hangt af van wat je wilt laten zien en aan hoeveel mensen. Als je met een groep van ongeveer 20 mensen naar een video of bijvoorbeeld voetbalwedstrijd gaat kijken kan je prima een 46 inch TV huren.

Ga je een (Powerpoint) presentatie tonen aan een grote groep en staan er teksten in de presentatie die klein, maar belangrijk zijn dan wil je minimaal een 60 inch of anders 82 inch beeldscherm huren.

Om het simpel te maken houden wij aan:

  • Een 46” TV scherm is waarschijnlijk net iets groter dan wat je thuis hebt staan en is te gebruiken met een kleine presentatie tot ca. 25 personen. Ook is dit beeldscherm geschikt voor kleine beursstands. 
  • Een 60” TV scherm is een zeer grote TV, met een diagonaal van 152 cm. Deze TV is ruim voldoende voor een presentaties tot ca. 50 personen. De TV is ook goed inzetbaar voor middelgrote beursstands.
  • Een 82” TV is het grootste TV scherm dat wij momenteel aanbieden in de verhuur en heeft een diagonaal van 209 cm. De TV is bijna net zo groot als een klein projectiescherm. Hiermee kun je goed presentaties voor 80 tot 100 personen geven.

Wat is een goede kijkafstand tot het TV scherm?

Bij een TV huren is het handig om te weten op welke afstand je het beeldscherm nog goed kan zien. Je wilt tenslotte geen vierkante ogen krijgen! Hieronder staat de ideale kijkafstand per beeldscherm.

  • 32″ scherm ↦ 2 meter afstand
  • 46″ scherm ↦ 4 meter afstand
  • 60″ scherm ↦ 5 meter afstand
  • 82″ scherm ↦ 7 meter afstand

Meerdere TV schermen huren?

Is de zaal lang gerekt en wil je dat de kijkers achterin de zaal het beeld ook goed kunnen zien? Dan is het handig om op verschillende plekken in de zaal een TV te plaatsen. Wij hebben HDMI splitters en verlengsets, waardoor je met één HDMI signaal alle TV’s van hetzelfde beeld voorziet.

Wil je de beeldschermen en misschien ook audio of een podium laten verzorgen? Neem contact met ons op en wij verzorgen het transport, de opbouw en komen alles weer netjes ophalen.

Afstand en TV formaat

Meerdere TV's huren en aaneenschakelen

Als je meerdere beeldschermen tegelijkertijd inzet, kan je ook voor grotere groepen TV’s gebruiken. Het voordeel van meerdere TV’s in één ruimte is dat kijkers achter in de zaal ook dichtbij een scherm hebben om op te kijken. Wanneer je een presentatie gaat geven voor meer dan 200 personen raden wij aan om een groot projectiescherm of ledscherm te gebruiken.

 

Wij denken graag met je mee om jou te voorzien van de beste opstelling. Hieronder vind je enkele producten die je nodig hebt om meerdere TV’s met elkaar te verbinden.

Mocht je twijfelen welke materialen je allemaal precies nodig hebt, neem dan contact op via 085 1304 789 of start de chat!

Regiescherm of afkijkscherm huren?

Wanneer je een TV gaat huren voor een presentatie, kan een afkijkscherm en/of regiescherm misschien ook wel goed van pas komen.

Het is jammer wanneer een spreker steeds achter zich moet kijken om de presentatie in de gaten te houden. Dit kan je oplossen door een afkijkscherm voor de spreker te plaatsen. Onze 32” afkijkschermen zijn ingebouwd in een strakke zwarte bak zodat deze niet opvalt. De schermen zijn makkelijk te koppelen met de presentatie laptop en kunnen eventueel ook aantekeningen tonen die niet zichtbaar zijn voor het publiek.

Om in de regie alles in de gaten te houden kan je een regie beeldscherm huren. Op een regiescherm kan je bijvoorbeeld de verschillende video inputs naast elkaar zien.

TV huren voor jouw evenement met alle benodigde apparatuur

Wij verhuren TV schermen in diverse maten. Naast TV schermen bieden wij ook accessoires aan zoals laptops, tablets, speakers, camera’s of presentatie klikkers. Voor elke presentatie met video en beeld hebben wij voor jou de juiste apparatuur.

Wij kunnen video en beeld apparatuur leveren voor kleine evenementen en seminars waar bijvoorbeeld alleen een laptop met presentatie klikker op twee TV schermen aangesloten moet worden.

Daarnaast kunnen wij ook apparatuur leveren voor grotere evenementen en congressen waar bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt van meerdere TV schermen, laptops en camera’s vanuit verschillende posities.

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat geen evenement of congres hetzelfde is. Wil je volledig geholpen worden inclusief transport, opbouw, afbouw en technici op locatie? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

TV huren