BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Kleurpoeder kopen

Hier vindt u alles wat u nodig hebt om een succesvol kleurenevenement te organiseren! Van bulkverpakkingen en kleine zakjes met gekleurde poeders tot Color Blasters en knijpflessen gevuld met kleurenpoeder. Wij van lichtgeluidhuren.nl hebben alle materialen in huis om een geweldig evenement neer te zetten. We denken graag compleet met u mee voor een compleet podium, zoals onze ARC stage met licht, geluid- en videoapparatuur. Kleurpoeder is een unieke toevoeging aan je evenement en zorgt vaak voor een hoop energie onder de bezoekers. Bij ons kun je diverse producten met kleurpoeder kopen en wij geven je hier graag advies over. 

Kleurpoeder kopen bij lichtgeluidhuren

Losse zakjes kleurpoeder kopen

In één zakje Holi kleurenpoeder zit 100 gram poeder. De zakjes zijn bedrukt met o.a. een duidelijke gebruiksaanwijzing en een overzicht van alle ingrediënten.
De zakjes zijn leverbaar in 6 verschillende kleuren: geel, oranje, rood, roze, blauw en groen. Je kan ervoor kiezen om poeder rond te gooien zoals je vaak op festivals ziet, maar je kunt de poeder ook in een lege confetti buis stoppen en die afschieten. Je kan bij ons losse zakjes bestellen en klant- en klare sets met vaste kleuren en aantallen. 

Bezig met organiseren van een color run!?

Color blasters voor één uniek effect! 

De kleurenpoeder blussers zijn gebruiksvriendelijk en creëren een enorme poederwolk. Een fantastische aanvulling op je kleuren-evenement! Je spuit met deze brandblusser binnen 20 seconden 3 kg kleuren poeder door de lucht met deze. De speciaal aangepaste brandblussers zijn ideaal om snel een groot effect te creëren. 

Veiligheid & gebruik van kleurpoeder

Onze producten bevatten geen giftige stoffen, zware metalen of stoffen die mens / dier of natuur schade kunnen berokkenen.
Onze producten zijn door tal van laboratoria over de hele wereld getest. Onder de twee belangrijkste voor u als gebruiker.

*Er bestaat altijd een mogelijkheid dat er een kleine kleurenwaas achterblijft op tegels / haar / huid / kleding.
Dit is afhankelijk van tal van factoren. Doe vanzelfsprekend niet uw beste witte kleding aan naar een Color evenement.
Lichtgeluidhuren.nl – Luxonos kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van schade of welk ongemak dan ook.