BTW
NederlandsEnglish
Geen producten in de winkelwagen.

Lichtsturing huren

Lichtsturing huren kan ervoor zorgen dat de show net even een stuk mooier wordt! Er zijn een hoop lichteffecten die prima kunnen presteren met een automatische of muziek gestuurde auto modus. Bij stroboscopen heb je vaak wel een controller nodig, anders zou die de hele avond blijven knipperen. Verlichting zoals LED-spots, movingheads, scanners en lasers kunnen via een DMX-lichtsturing worden aangestuurd of via hun auto modus. Door vooraf je programma’s te maken creëer je meer eenheid in je show en zal deze passend op de muziek kunnen werken. Ook digitale aansturing is mogelijk met onze Cuelux core geworden, door middel van DMX-software die je op een laptop installeert. Hiernaast bestaan er lichtsturingen die een apart bedieningsprotocol hebben voor het benaderen van basisfuncties, of alleen in combinatie met andere apparatuur gebruikt kunnen worden. Verlichting die niet voorzien is van DMX, zoals veel van de bekende klassieke PAR-spots, heeft een DMX dimmerpack of DMX switchpack nodig om in-/uitgeschakeld te kunnen worden of gedimd. Vragen over lichtsturing huren? Neem dan contact met ons op. 

Confetti bij Heldeep records

Een eigen lichtshow, op maat!

Bij een groot evenement hoort de juiste verlichting. Geen discolampen van de feestwinkel, maar een professioneel lichtplan. Wij kunnen daarbij helpen! Samen met u maken wij een 3D ontwerp met bijbehorend lichtplan. We luisteren goed naar uw wensen en zullen vervolgens de montage en lichtshow uitvoeren. Wil je van tevoren al weten hoe de hele show er uit gaat zien? Dat kan! Wij maken voorafgaand een simulatie van de show, zodat u weet wat u kan verwachten tijdens uw evenement.

Heeft u een evenement op de planning staan en wil je graag eens met één van onze ontwerpers zitten, maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze ontwerpers maken graag op basis van de locatie en uw voorkeuren een ontwerp op maat. Via onze contactpagina kun je een afspraak maken en zien we je graag bij ons op kantoor!

Splitters, dimmers en switchpacks

Opzoek naar speciale DMX toebehoren om verlichting draadloos te maken of om je signaal te bootsen? Wij hebben de juiste producten voor elke show! Dimmer/switchpacks zijn er om eenvoudig analoge verlichting te kunnen bedienen via DMX. Dit wordt vaak gebruikt bij lichteffecten, conventionele verlichting en effect-machines, omdat deze apparaten geen DMX ondersteunen. Het verschil tussen een dimmer en een switcher is, dat je met een dimmer een apparaat van 0 tot 100 kan dimmen (bijvoorbeeld een verzameling spots). Met een switcher kan je alleen een apparaat aanzetten, dit wordt vaak gebruikt bij apparaten die niet dimbaar zijn.

Conventioneel licht

Dit is licht wat geen DMX aansluiting heeft. Deze lampen worden aangestuurd door middel van dimmers en switches. Meestal zijn dit oudere lampen of lampen die in het theaters worden gebruikt. Wij hebben niet veel onconventioneel licht meer, aangezien we alles in de LED varianten aan het investeren zijn. Conventioneel licht is vaak een stuk kostbaarder dan LED, omdat dit soort verlichting veel stroom verbruikt. Als je veel conventioneel licht gebruikt dien je goed na te denken over je stroomgroepen. 

Intelligent licht

Dit zijn lampen die een DMX aansluiting hebben. Deze lampen worden aangestuurd doormiddel van DMX signaal. Dit kan via een DMX controller of via DMX software. De meeste Led verlichting heeft tegenwoordig DMX aansluiting. Let op! Je hebt 2 soorten DMX, 3- en 5- pollig. Waardoor niet elke lamp aan elkaar is door te lussen tenzij het dezelfde DMX aansluiting heeft. Heeft u vragen over lichtsturing huren? Wij hebben een team van professionals die u graag een handje verder helpen. 

Lasers besturen, dat doe je zo!

Heb je één laser met ILDA aansluiting dan kun je deze laser software goed gebruiken! De Pangolin Quickshow is een erg gebruiksvriendelijke lasershow-software, die dankzij zijn eenvoud relatief bekend is in de laserwereld. De gebruiksvriendelijke interface, eenvoudig te gebruiken functies en een goed onderverdeeld assortiment aan opties maakt het ontwerpen van lasershows erg interessant. 

Dit is één pakket met de: Pangolin Quickshow USB interface, laptop en software. 

Quickshow: Plug & play voor simpele toepassingen
Pangolin Quickshow is optioneel te huur met 23inch touchscreen voor een nog snellere betere besturing. In de software kun je moeiteloos patronen en effecten oproepen, maar ook zelf maken. De diverse figuren en animaties zijn met een klik beschikbaar, waardoor het redelijk plug & play te gebruiken is om een leuke show te maken. 

Het is ook mogelijk bepaalde figuren of effecten te triggeren via DMX door middel van een interface die DMX-in ondersteunt. Hierdoor is het mogelijk de lasershow volledig in uw lichtshow op te nemen en te activeren wanneer u dat wenst.