BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Portofoons

Met onze portofoons kunt u makkelijk comuniceren in de voorbereiding, op het evenement zelf en met de afbouw. Met de dualband kunt u één signaal uitsturen naar twee signalen, waardoor u makkelijk met beide partijen kunt communiceren. Met de singleband kunt u één signaal ontvangen en uitsturen. Bij de porto’s zitten microfoontjes en nieuwe oortjes waardoor de set volledig en compleet geleverd wordt.

Audio recorder huren

In diverse scenario’s is het mogelijk dat je geluid wilt opnemen, maar dat je niet per direct een professionele geluidstudio tot je beschikking hebt. Dit kan zijn wanneer je geluid wilt opnemen in de wilde natuur, maar ook wanneer je bijvoorbeeld het geluid van een artiest wilt opnemen op een concert of festival of als je bij video-opname het geluid op locatie van diverse microfoons opgenomen wilt hebben.

In onze webshop kun je meerdere audio recorders huren, waaronder de Zoom F6 multi-track recorder. De veelzijdigheid van deze recorder uit zich op alle fronten, en is een must-have voor professionals op locatie. Neem hoogwaardig audio op en sla dit direct op op een SD-kaart voor eventuele nabewerking.

Decibelmeter

Geeft u uw evenement buiten, of mag binnen het geluid niet harder dan een bepaalde norm? Met onze decibelmeter kunt u alles precies in de gaten houden. U kunt zelfs de dB soorten meten die uw gemeente gebruikt voor eventuele controlles (dbA en dbC). In de decibelmeter zit ook een lux meter voor de hoeveelheid licht, een thermometer voor de temperatuur in een ruimte, en een windmeter voor de kracht van de wind.

Audiorecorder

Met de audiorecorder kunt u bijvoorbeeld een interview of gesprek met iemand opnemen. De bestanden zullen op de SD-kaart komen te staan. Ook kunt u een audiosignaal via een aux-kanaal in de recorder doen zodat u extern geluid kunt opnemen.