Excl. BTWIncl. BTW

Randapparatuur geluid

Audiorecorder, decibelmeter, DI box, Portofoons of koptelefoons huren? Dat kan! Alles wat u nodig heeft qua audio ondersteuning kunt u bij ons huren.

Portofoons

Met onze portofoons kunt u makkelijk comuniceren in de voorbereiding, op het evenement zelf en met de afbouw. Met de dualband kunt u één signaal uitsturen naar twee signalen, waardoor u makkelijk met beide partijen kunt communiceren. Met de singleband kunt u één signaal ontvangen en uitsturen. Bij de porto’s zitten microfoontjes en nieuwe oortjes waardoor de set volledig en compleet geleverd wordt.

Decibelmeter

Geeft u uw evenement buiten, of mag binnen het geluid niet harder dan een bepaalde norm? Met onze decibelmeter kunt u alles precies in de gaten houden. U kunt zelfs de dB soorten meten die uw gemeente gebruikt voor eventuele controlles (dbA en dbC). In de decibelmeter zit ook een lux meter voor de hoeveelheid licht, een thermometer voor de temperatuur in een ruimte, en een windmeter voor de kracht van de wind.

Audiorecorder

Met de audiorecorder kunt u bijvoorbeeld een interview of gesprek met iemand opnemen. De bestanden zullen op de SD-kaart komen te staan. Ook kunt u een audiosignaal via een aux-kanaal in de recorder doen zodat u extern geluid kunt opnemen.