BTW
Geen producten in de winkelwagen.
Livestream op locatie

Livestream apparatuur huren

Live streaming voor jouw evenement, zodat je bezoekers (ook) online kunnen deelnemen? Of is je live stream bedoeld als vervanging van een fysiek evenement of om meer (internationaal) bereik te creëren? Wij denken graag met je mee! Bij lichtgeluidhuren.nl hebben we alles in huis om een perfecte live stream te organiseren. Wat heb je allemaal nodig voor een live stream? Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw pakket. Om het extra makkelijk te maken hebben we zelfs al enkele pakketten voor je samengesteld. 

Welke livestream apparatuur heb je allemaal nodig?

Wij leggen het graag telefonisch aan je uit! Bel hiervoor naar: 085 – 130 4789.

Videomixers & meer

Video mixers zijn ideaal voor het naadloos beheren van meerdere camera’s of video feeds voor grote, maar ook kleine live streams.  Je schakelt hiermee ‘seamless’ van de ene videobron naar de andere. 

Regieschermen & laptops

Om content te kunnen weergeven zoals video’s, afbeeldingen, PowerPoint of bumpers heb je een laptop nodig. Wil je zien wat je doet? Daarvoor hebben wij diverse afkijk (regieschermen) in de verhuur. 

Studio- en sfeerverlichting

Zorg voor een helder beeld met de juiste verlichting. Hoeveel personen je in beeld wilt brengen, hoe meer verlichting je nodig hebt. Wij verhuren diverse studiolampen om dit zo goed mogelijk te kunnen doen. 

Internetverbinding & streaming

Om online uit te zenden heb je internet nodig! Géén internet op locatie? Wij hebben 4G boxen waarmee dit op locaties zonder internet kan worden opgelost. Ook verhuren wij encoder-/streamingsboxen voor jouw livestream. 

Compleet verzorgde live stream op locatie?

Wil je een live stream organiseren voor een congres, seminar, workshop of ander evenement en op zoek naar een technisch leverancier? Bij lichtgeluidhuren.nl hebben wij de apparatuur, technici en studio locaties! Heb je een eigen locatie waar je de livestream wilt organiseren, dan kunnen wij ook daarbij de juiste ondersteuning bieden.

Steeds meer organisaties streamen hun evenement om meer binding te creëren met hun doelgroep. Wij regelen alles betreffende jouw livestreaming, en dan is het evenement haarscherp te volgen op bijvoorbeeld Youtube, Facebook of Vimeo. Wil je een compleet digitale ‘wereld’ maken waarin mensen digitaal bijvoorbeeld elkaar kunnen ontmoeten in break-out rooms?  Wij bieden ook daarvoor mooie oplossingen.

Internetverbinding & streaming

Wij legen het graag telefonisch aan je uit! Bel hiervoor naar: 085 – 130 4789, of start een chatsessie.

Livestream encoders

Een encoder is een systeem waarmee het audio- en videosignaal wordt omgezet in het juiste formaat. De encoder wordt aangesloten op een (bij voorkeur) bedrade internetverbinding om de video naar het internet te uploaden. Sommige partijen gebruiken software om hun content te kunnen streamen. Wij gebruiken een andere manier die meer zekerheid biedt.

Aangezien wij van betrouwbaarheid houden werken we veelal met dedicated encoders om een stabiele livestream op alle platformen, die RTMP ondersteuning bieden, te kunnen garanderen. 

Tijdelijke internetverbinding

Bij een live stream is een snelle internetverbinding met een uploadsnelheid van ongeveer 20 mbit/s onmisbaar! De kwaliteit waarin je de livestream kan uitzenden is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding. 

De voorkeur gaat altijd uit naar een bekabelde internetverbinding, omdat Wifi-verbindingen storingsgevoelig zijn en je hierbij niet uit kunt gaan van een constante verbinding. Uiteraard is een een 4G verbinding op te zetten op locaties waar geen internetverbinding aanwezig is.