BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Stroomkabels huren

Opzoek naar stroomkabels, ook wel schuko kabels genoemd, voor jouw productie of gehuurde spullen? Deze hebben wij in diverse lengtes in de verhuur.

Wanneer je een aanvraag plaatst via de website zullen wij deze altijd controleren. Als wij wel apparatuur, maar geen kabels bij de offerte aanvraag zien staan dan zullen wij deze altijd zelf toevoegen of vragen of het klopt dat er nog geen kabels bij staan.

Stroomkabels

Doorluskabels

Stroom huren

Heeft u extra lengte nodig om uw elektrische apparatuur aan te sluiten? Wij hebben de oplossing! Bij ons kunt u hoogwaardige verlengkabels en doorluskabels huren voor al uw elektrische behoeften. Onze verlengkabels bieden de flexibiliteit die u nodig heeft om uw werkruimte uit te breiden, of het nu op een bouwplaats, in een evenementenlocatie of gewoon in uw eigen achtertuin is. Met verschillende lengtes beschikbaar, kunt u vertrouwen op onze kabels om uw stroomvoorziening te verlengen waar u het nodig heeft. Doorluskabels zijn ideaal voor het aansluiten van meerdere apparaten op één stroombron. Bespaar tijd en moeite door onze hoogwaardige doorluskabels te gebruiken, waardoor u een efficiënte en georganiseerde werkomgeving kunt creëren. Neem vandaag nog contact met ons op om verlengkabels en doorluskabels te huren voor uw projecten. Ons deskundig team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften.

Doorlus kabels

Waar zijn wij te vinden? Hier!