Banner Luxonos 3D

Livestream platformen

Virtueel bijeenkomen in een inspirerende en interactieve omgeving is tegenwoordig de norm. Middels diverse online tools bieden wij de mogelijkheid om elkaar online te ontmoeten en te inspireren. In ons online 3D livestream platform bouwen wij custom virtuele ruimtes met oneindig veel mogelijkheden. De ruimtes worden gebouwd met de event software Elevent.ly. Luxonos is reseller van Elevent.ly en verzorgt daarnaast ook online evenementen van A tot Z met video-, audio-, en lichttechniek. Ook denken we graag mee over de inhoud van jouw livestream en werken we met diverse dagvoorzitters, evenementen regisseurs en online funshow programma’s om onze klanten compleet te kunnen voorzien. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor online evenement, aarzel dan niet om met één van onze ‘livestream helden’ contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. 

We hebben er 2.100 op voorraad, dus neem contact op als je grotere aantallen nodig hebt!

Online evenementen in hybride vorm

Volledig verzorgde live streaming

Hybride of volledige online evenementen hebben na de uitbraak van COVID 19 een vlucht genomen. Inmiddels zijn er verschillende tools om jouw online evenement tot een groot succes te maken. Het aanbod van de vele online platformen, virtuele studio’s en AV-benodigdheden is enorm en divers en daardoor soms moeilijk vergelijkbaar. Wat heb jij nodig, waar liggen jouw behoeften en wat is de daadwerkelijk boodschap of het doel van jouw livestream? Lichtgeluidhuren.nl ondersteunt jou in de zoektocht naar het ideale platform en zorgt voor de juiste materialen voor een betaalbare livestream oplossing! 

Nog niet zo bekend met de voordelen van online of hybride evenementen? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken! 

Livestreaming op locatie

Wij kunnen natuurlijk ook livestreaming op locatie verzorgen. Dit kan (bijna) overal. Bijvoorbeeld op kantoor, in een hotel, congrescentrum of zelfs vanuit huis.

Het belangrijkste is een stabiele internetverbinding, zodat de live stream goed en ononderbroken uitgezonden kan worden. Twijfel je of er een goede internetverbinding is? Wij kunnen een 4G router meenemen, zodat er altijd een goede verbinding mogelijk is.

Wat zijn de live streaming mogelijkheden op locatie?

Ook speciale wensen nemen wij graag mee in een op maat gemaakt plan en draaiboek. Laat ons weten wat je van plan bent!

Livestream op locatie

Onze basis livestream platformen

Live streaming biedt heel veel mogelijkheden en ook de wensen per live event zijn vaak erg verschillend. Daarom maken we een vrijblijvende offerte, zodat we exact de techniek en technici gebruiken die jij nodig hebt.

Er zijn bij ons talloze opties om jouw livestream op te draaien. Naast de standaard platformen zoals YouTube, Zoom, MS Teams, Facebook bieden we ook custom livestream platformen aan waarbij je interactieve events kan organiseren. 

Luxonos.live.nl

Live.luxonos.nl

Standaard livestream website
Gratis! Met Luxonos live branding
 • Met o.a. de volgende functies
 • Livestream video player
 • Live chat functie
 • Q&A en Polls
 • Inbellen via externe plug-ins
Luxonos.live.nl

Live.luxonos.nl

Custom livestream pagina
250 Geheel met eigen branding
 • Met o.a. de volgende functies
 • Livestream video player
 • Live chat functie
 • Q&A en Polls
 • Inbellen via externe plug-ins
Luxonos.live.nl

Eigen live URL

Eigen custom livestream pagina
500 vanaf prijs
 • Met o.a. de volgende functies
 • Livestream video player
 • Live chat functie
 • Q&A en Polls
 • Inbellen via externe plug-ins
Luxonos.live.nl

Livestream via Zoom

Optioneel in 1080P beschikbaar!
50 vanaf prijs voor 300 kijkers
 • Met name geschikt voor:
 • Interactieve funshows
 • Presentaties
 • Workshops
 • Inbel verbindingen

Vrijblijvend een livestream offerte opvragen

Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij het verzorgen van een live stream. Om een goede uitzending te organiseren is voor ons een live stream altijd maatwerk. Daarom stellen wij vrijblijvend een offerte op om een helder overzicht van de mogelijkheden en de te laten zien.

Hoe gaan we te werk?

Als totaal leverancier voor uw live stream hoeft u zich geen zorgen te maken! Wij zorgen voor een goed te volgen live stream voor alle kijkers.

 1. Vooraf stellen we de juiste vragen om zo de verwachtingen goed in kaart te brengen
 2. Wij sturen vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. Hierin staan alle kosten helder en transparant vermeld met eventuele extra opties
 3. Er wordt contact opgenomen met de (event)locatie voor een dubbelcheck om verassingen te voorkomen
 4. Na akkoord, stellen we een plan en planning op. Deze bespreken we uitgebreid van te voren, zodat op de dag zelf alles duidelijk is.

Wat zeggen klanten over onze live streaming

Super show
"De show was super en we hebben al veel complimenten ontvangen. Dank daarvoor.

Door jullie live stream is iedereen enthousiast aan het shoppen op de digitale kerstmarkt. Bedankt!"
Luca Prak
Eventcoördinator bij stichd

Bekijk meer van onze klantreacties op Kiyoh of Google.

Live streaming studio's

In Amsterdam, Rotterdam en 3 studio's in Hilversum

Maak gebruik van een van onze studio’s. In onze live stream studio‘s staat onze apparatuur vast op locatie, is stabiel internet aanwezig en zijn er voldoende parkeer- en OV-mogelijkheden.

Wat zijn de live streaming mogelijkheden in de studio?

Livestream studio's