BTW
Geen producten in de winkelwagen.
Banner Luxonos 3D

Livestream platformen

Virtueel bijeenkomen in een inspirerende en interactieve omgeving is tegenwoordig de norm. Middels diverse online tools bieden wij de mogelijkheid om elkaar online te ontmoeten en te inspireren. In ons online 3D livestream platform bouwen wij custom virtuele ruimtes met oneindig veel mogelijkheden. De ruimtes worden gebouwd met de event software Elevent.ly. Luxonos is reseller van Elevent.ly en verzorgt daarnaast ook online evenementen van A tot Z met video-, audio-, en lichttechniek. Ook denken we graag mee over de inhoud van jouw livestream en werken we met diverse dagvoorzitters, evenementen regisseurs en online funshow programma’s om onze klanten compleet te kunnen voorzien. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor online evenement, aarzel dan niet om met één van onze ‘livestream helden’ contact op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee.

Online evenementen in hybride vorm

Volledig verzorgde live streaming

Hybride of volledige online evenementen hebben na de uitbraak van COVID 19 een vlucht genomen. Inmiddels zijn er verschillende tools om jouw online evenement tot een groot succes te maken. Het aanbod van de vele online platformen, virtuele studio’s en AV-benodigdheden is enorm en divers en daardoor soms moeilijk vergelijkbaar. Wat heb jij nodig, waar liggen jouw behoeften en wat is de daadwerkelijk boodschap of het doel van jouw livestream? Lichtgeluidhuren.nl ondersteunt jou in de zoektocht naar het ideale platform en zorgt voor de juiste materialen voor een betaalbare livestream oplossing! 

Nog niet zo bekend met de voordelen van online of hybride evenementen? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken! 

Livestreaming op locatie

Wij kunnen natuurlijk ook livestreaming op locatie verzorgen. Dit kan (bijna) overal. Bijvoorbeeld op kantoor, in een hotel, congrescentrum of zelfs vanuit huis.

Het belangrijkste is een stabiele internetverbinding, zodat de live stream goed en ononderbroken uitgezonden kan worden. Twijfel je of er een goede internetverbinding is? Wij kunnen een 4G router meenemen, zodat er altijd een goede verbinding mogelijk is.

Wat zijn de live streaming mogelijkheden op locatie?

Ook speciale wensen nemen wij graag mee in een op maat gemaakt plan en draaiboek. Laat ons weten wat je van plan bent!

Livestream op locatie

Onze basis livestream platformen

Live streaming biedt heel veel mogelijkheden en ook de wensen per live event zijn vaak erg verschillend. Daarom maken we een vrijblijvende offerte, zodat we exact de techniek en technici gebruiken die jij nodig hebt.

Er zijn bij ons talloze opties om jouw livestream op te draaien. Naast de standaard platformen zoals YouTube, Zoom, MS Teams, Facebook bieden we ook custom livestream platformen aan waarbij je interactieve events kan organiseren. 

Luxonos.live.nl

Live.luxonos.nl

Standaard livestream website
Gratis! Met Luxonos live branding
 • Met o.a. de volgende functies
 • Livestream video player
 • Live chat functie
 • Q&A en Polls
 • Inbellen via externe plug-ins
Luxonos.live.nl

Live.luxonos.nl

Custom livestream pagina
250 Geheel met eigen branding
 • Met o.a. de volgende functies
 • Livestream video player
 • Live chat functie
 • Q&A en Polls
 • Inbellen via externe plug-ins
Luxonos.live.nl

Eigen live URL

Eigen custom livestream pagina
500 vanaf prijs
 • Met o.a. de volgende functies
 • Livestream video player
 • Live chat functie
 • Q&A en Polls
 • Inbellen via externe plug-ins
Luxonos.live.nl

Livestream via Zoom

Optioneel in 1080P beschikbaar!
50 vanaf prijs voor 300 kijkers
 • Met name geschikt voor:
 • Interactieve funshows
 • Presentaties
 • Workshops
 • Inbel verbindingen

3D livestream platform

Het ontwerpen van uw evenement was nog nooit zo levensecht! Creëer een verbluffende evenementomgeving en laat de magie gebeuren terwijl het platform uw ontwerp verandert in een interactief evenement. Interesse in een demo? Of stel jouw vragen persoonlijk, we helpen je graag! Onze specialisten nemen je graag mee in het online platform!

Diverse evenement spaces mogelijk!

Selecteer het aantal en type ‘spaces’ om jouw interactieve plattegrond vorm te geven. Je kunt zoveel spaces toevoegen als nodig is. Je publiek vindt het heerlijk om te ontdekken wat er waar en wanneer gebeurt tijdens het evenement.

 • Presentatieruimte
 • On-demand cinema
 • Netwerk area
 • Beursvloer
 • Workshop ruimte (break-out rooms)
 • Receptie
 • Poster presentaties
 • Job board
 • Sprekersruimte
 • Extra plattegronden
 • iFrame (content van 3den)
Livestream platform 3D

Diverse designs mogelijk

Jouw virtuele evenement locatie (en volgende lobby, sub locaties etc.) kan gevormd worden als beurslocatie, landkaart, winkelstraat, tropisch eiland. We laten dit over aan jouw verbeeldingsvermogen.

Deze ontwerpen (2D, 3D) moeten worden gemaakt door grafische professionals. Wij kunnen die voor je doen, maar je mag de plattegronden ook zelf aanleveren. 

Simple of uitgebreide opties
Wij kunnen het platform zo instellen, zodat u enkel 2 spaces zichtbaar hebt staan voor uw deelnemers of meerdere indien van toepassing. Hierdoor houden wij het platform overzichtelijk voor verschillende evenementen. 

livestream platform

Volledige eigen online wereld
Creëer je eigen evenementomgeving op maat en het platform maakt het interactief. De deelnemers zullen enthousiast zijn om het evenement te verkennen.

livestream platform

Live, semi-live of
opgenomen presentaties
Mix live, semi-live en vooraf opgenomen presentaties om verbluffende en opwindende streams te creëren terwijl u de volledige controle heeft.

livestream platform

Visueel netwerken via
1-op-1 of groepsbijeenkomsten
Online netwerken opnieuw uitgevonden. Visueel netwerken triggert het publiek om meer dan ooit deel te nemen aan vergaderingen of deze te starten. We ondersteunen videochats tot 50 personen.

livestream platform

Krachtige virtuele stands
Laat sponsors documenten, video’s en informatie delen in hun volledig gebrande stand terwijl de standbemanning in contact kan komen met bezoekers via tekst- en/of videochat.

livestream platform

Breakoutruimten maken
tot 50 deelnemers
Met break-out rooms kun je je publiek (automatisch of handmatig) opsplitsen in afzonderlijke sessies. Als host kun je op elk moment tussen sessies wisselen.

livestream platform

Beveilig en AVG-compatibel
We nemen de bescherming van persoonsgegevens zeer serieus en voldoen volledig aan de AVG-normen. Beschouw ons als nieuwe beste vrienden van uw IT-afdeling.

livestream platform

Volledige ingerichte software
Wij richten het platform geheel in volgens wens. De plattegronden worden door uzelf of door ons team ontworpen, waarop het interactieve platform wordt gebouwd. 

livestream platform

Cijfer en inzichten 
Een succesvol evenement kan alleen worden bepaald door waardevolle data. Wij voorzien u van alle data om indrukwekkende rapportages te kunnen maken voor uw stakeholders.

Mogelijkheden en prijzen

Het custom 3D platform zit vol met mogelijkheden. Graag geven wij jouw een DEMO om het platform te bekijken.

 • Kosten platform, vanaf €2.500,- excl. (incl. 5 spaces)
 • Instellen platform en ontwerp (kosten op nacalculatie)
 • Per actieve deelnemer €3,50 excl. btw. 

Vrijblijvend een livestream offerte opvragen

Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij het verzorgen van een live stream. Om een goede uitzending te organiseren is voor ons een live stream altijd maatwerk. Daarom stellen wij vrijblijvend een offerte op om een helder overzicht van de mogelijkheden te laten zien.

Hoe gaan we te werk?

Als totaal leverancier voor uw live stream hoeft u zich geen zorgen te maken! Wij zorgen voor een goed te volgen live stream voor alle kijkers.

 1. Vooraf stellen we de juiste vragen om zo de verwachtingen goed in kaart te brengen
 2. Wij sturen vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. Hierin staan alle kosten helder en transparant vermeld met eventuele extra opties
 3. Er wordt contact opgenomen met de (event)locatie voor een dubbelcheck om verrassingen te voorkomen
 4. Na akkoord, stellen we een plan en planning op. Deze bespreken we uitgebreid van te voren, zodat op de dag zelf alles duidelijk is.

Wat zeggen klanten over onze live streaming

Super show
"De show was super en we hebben al veel complimenten ontvangen. Dank daarvoor.

Door jullie live stream is iedereen enthousiast aan het shoppen op de digitale kerstmarkt. Bedankt!"
Luca Prak
Eventcoördinator bij stichd

Bekijk meer van onze klantreacties op Kiyoh of Google.

Live streaming studio's

In Amsterdam, Rotterdam en 3 studio's in Hilversum

Maak gebruik van een van onze studio’s. In onze live stream studio‘s staat onze apparatuur vast op locatie, is stabiel internet aanwezig en zijn er voldoende parkeer- en OV-mogelijkheden.

Wat zijn de live streaming mogelijkheden in de studio?

Livestream studio's