BTW
Geen producten in de winkelwagen.
Podium en gordijn huren

Podium & Gordijn

Wil jij een podium huren? Wij verhuren podiumdelen met verschillende maten. Zo kunnen wij elk evenement van een passend podium voorzien. Wij hebben podiumdelen van 2 meter breed tot podiumdelen van 0.50 meter breed. Deze podia kunnen wij op verschillende hoogtes aanbieden. Dit kan van heel klein, 20 centimeter, tot heel hoog, 100 centimeter. Deze podia kunnen wij voor jou opbouwen, maar door het simpele systeem kun jij dit ook heel gemakkelijk zelf doen! Wil jij een podium huren? Dan zit je hier dus helemaal op de goede website! Bekijk deze pagina voor alle mogelijkheden. Hieronder zie je onze maten podiumdelen. Met deze losse onderdelen kun je een podium bouwen zo groot jij wilt, in welke vorm jij wilt! Een podium huren doe je bij lichtgeluidhuren!

Arc stage

Buitenpodium huren

Een overdekt podium huren voor uw buiten evenement? Dit overdekt podium van 6×8 meter is de ultieme eye-catcher voor ieder evenement. Het dak heeft een lichte ronding, waardoor deze erg opvalt. Het overdekt podium is sterk en stabiel met daarnaast voorzien van meerdere dwarsbalken om je verlichting aan op te hangen. Ook bieden wij de mogelijkheid om PA wings aan de ARC Roof te bevestigen. Hier kan een groot geluidssysteem in komen te hangen, maar ook is dit perfect geschikt voor bijvoorbeeld banners of extra verlichting.

Uiteraard hebben wij ook een bijpassend podium van 8x6m dat geleverd kan worden op de hoogtes 20, 40, 60, 80 en 100cm. Standaard zullen wij het podium voor de ARC roof op 80cm hoogte aanbieden. Hang gelijk je licht en geluid op in het dak van deze ARC roof. Met de bijbehorende PA Wings hang je gemakkelijk je line-array systeem in. Hieronder zal ik onze meest verhuurde lichten, speakers en special FX op een rijtje zetten.

Compleet podium huren?

Podium set huren? Niet meer na hoeven denken wat er allemaal bij een podium hoort en wat u zeker niet moet vergeten voor een mooi podium? Wij hebben klant en klare sets voor u samengesteld. Bij een podium set krijgt u alles wat bij een mooi afgewerkt podium hoort zoals een afrok, podium tegels en het podium zelf natuurlijk. U hoeft alleen nog door te geven hoe groot het podium moet zijn. De podium sets worden standaard op 40cm hoogte geleverd. Wilt u een andere hoogte of een ander oppervlakte? Dit is zeker mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakt advies.

Podium huren

Elke maat is mogelijk! Opzoek naar een speciale maat of wellicht een rond podium? Wij denken graag met je mee om dit te realiseren. 

Ruimte te groot?

Kleine bijeenkomst, maar heb je een grote ruimte? Wij kunnen ruimtes eenvoudig verkleinen doormiddel van pipe & drape systemen. 

Katheder huren

Ga je een presentatie geven of ben je wellicht bezig met het organiseren van een bruiloft. Wij hebben de ideale katheders voor jou!

Regie tent nodig?

Gaat het regenen of wil je simpelweg een afscheiding maken voor de regie? Wij hebben 3×3 tenten waarmee je makkelijk een FOH bouwt. 

Een podium huren, wie werkt 'm af?

Een podium mag best mooi afgewerkt worden door bijvoorbeeld gebruik te maken van tapijttegels, ook wel podiumtegels genoemd. Deze tapijttegels worden met dubbelzijdig tape op het podium gelegd waardoor de tegels niet zullen gaan glijden. Behalve tapijttegels is het ook mogelijk om een balletvloer te gebruiken. De balletvloer wordt wat sneller ingezet wanneer het podium gebruikt wordt voor een dansvoorstelling, toneelvoorstelling of modeshow. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder!

Pipe & drape huren, waarvoor?

Pipe & Drape huren? Een ruimte compleet omtoveren met witte, rode of zwarte doeken? Wij beschikken over een grote voorraad pipe & drape. Denk aan baseplates, staanders, liggers, doeken en accessoires. Hoe gebruik ik het pipe & drape systeem? Je monteert de p&d pin op de baseplate. De Staander schuif je over de pin heen, vervolgens kan je de ligger in de staander klikken. Zowel de staanders als liggers zijn uitschuifbaar, hierdoor kan je elk gewenste maat afscheiding creëren. 

Waar zijn wij te vinden? Hier!