BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Truss huren

Truss huren voor jouw evenement? Dan zit je bij lichtgeluidhuren.nl goed! Bij ons en op deze pagina ga je alles vinden waar je naar op zoek bent (hoop ik, zo niet, laat het ons weten!).

Hieronder zie je de verschillende trussen die wij in ons assortiment hebben. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met 085 – 130 4789, stuur een e-mail naar info@lichtgeluidhuren.nl.

FD34 vierkant truss huren

Van de FD34 truss hebben wij diverse lengtes in ons assortiment. Met deze varianten kunnen wij eigenlijk elke constructie maken die jij voor ogen hebt.

FD34 truss hoeken

FD34 truss cirkel

FD34 truss zwart vierkant

FD34 truss baseplates

Hijsmateriaal

Ballastblokken (met truss)

Accessoires

Techniek in de Gashouder Amsterdam
Special effects bij Tony Chocolonely event

Truss cirkels, driehoeken, vierkanten....

Eigenlijk kunnen wij elke constructie die je wil wel maken. Of het nu met onze truss cirkels is of met onze speciale hoeken om bijvoorbeeld driehoeken of andere gekke vormen te creëren, het lukt ons. Graag denken wij met je mee om jouw evenement een onderscheidende tint te geven. 

Het klinkt misschien gek, maar wat in het dak hangt heeft best veel invloed op je show. Kan je bijvoorbeeld met mooie lichtsnoeren (zoals hiernaast) van buiten naar binnen werken? Kan je een rond ledscherm in het midden van de zaal ophangen? Wij denken graag met je mee om dit mogelijk te maken.

Daarnaast willen we liever niet een al bestaande constructie uit de kast halen om die jou te monteren. Nee, hoe persoonlijker, en dus unieker, hoe leuker wat ons betreft!