Truss huren

Opzoek naar truss voor jouw evenement? Ik durf te zeggen, zoek niet verder! Bij ons en op deze pagina ga je alles vinden waar je naar op zoek bent (hoop ik, zo niet, laat het ons weten!).

Hieronder zullen wij de verschillende truss onderdelen rangschikken, bij vragen bel ons gerust of gebruik de live chat.

FD34 truss vierkant

Van de FD34 truss hebben wij diverse lengtes in ons assortiment. Met deze varianten kunnen wij eigenlijk elke constructie maken die jij voor ogen hebt.

FD34 truss hoeken

FD34 truss cirkel

FD34 truss zwart vierkant

FD34 truss baseplates

Hijsmateriaal

Accessoires

Techniek in de Gashouder Amsterdam
Special effects bij Tony Chocolonely event

Truss cirkels, driehoeken, vierkanten....

Eigenlijk kunnen wij elke constructie die je wilt wel maken. Of het nu met onze truss cirkels is, onze speciale hoeken om bijvoorbeeld driehoeken of andere gekke vormen te creëren, het lukt ons. Graag denken wij met je mee om jouw evenement een onderscheidende tint te geven. 

Klinkt misschien gek, maar het geen wat in het dak hangt heeft best veel invloed op je show. Kan je bijvoorbeeld met mooie lichtsnoeren (zoals hiernaast) van buiten naar binnen werken. Kan je een rond ledscherm in het midden van de zaal ophangen? Wij denken graag met je mee om dit mogelijk te maken.

Daarnaast willen liever niet een al bestaande constructie uit de kast halen om die bij jouw te monteren. Nee hoe persoonlijker en dus unieker, hoe leuker wat ons betreft!