BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Blacklight huren

Met een UV licht/blacklight zijn er verschillende objecten die extra oplichten. Denk hierbij aan witte kleding, maar ook speciale blacklight verf, tape en make-up. Een blacklight huren is dus een slimme keus, omdat het een gave toevoeging is voor elk feest! Onze lampen zijn 50% Krachtiger dan de ouderwetse traditionele gasontladingslamp. Omdat het een LED lamp is wordt deze niet zo warm en valt het ook mee hoeveel stroom je nodig hebt. De lamp verbruikt namelijk maar 84 Watt.

Naast blacklights op feesten, zie je deze lampen ook vaak terug in glow in the dark activiteiten en escape rooms. Ook zijn deze lampen perfect inzetbaar voor thema sporttoernooien zoals blacklight tennis of blacklight volleybal. Onze blacklights zijn waterdicht en zijn dus ook buiten op sportvelden te gebruiken. Natuurlijk is dit effect tijdens een schoolfeest ook niet meer te missen. Wil je een UV lamp huren en zoek je daar ook neon tape bij? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Hoeveel blacklights per veld en per sport(Tennis, Tafeltennis, Voetbal, Basketbal, Hockey, Volleybal)?

Hoe werkt een blacklight?

Een gave UV lamp huren? Misschien wil je dan ook weten hoe zo’n leuk effect eigenlijk werkt. Een blacklight werkt met ultraviolette straling. Ultraviolette straling (afgekort als UV) is licht dat in de golflengte tussen 365Nm en 395Nm zit. Dit is met het blote oog net niet meer zichtbaar. Doormiddel van de lamp wordt deze straling wel zichtbaar gemaakt. 

Met daglicht kan langdurige straling van UV schadelijk zijn. We raden dan ook af om langdurig direct in de lamp te kijken. UV-A is echter niet zo gevaarlijk dus zal op een feest geen problemen veroorzaken. Blacklights worden al tientallen jaren succesvol toegepast in discotheken en bars omdat ze de hele avond een gaaf effect geven! Kortom: een leuk, simpel en makkelijk te gebruiken product.

Glow in the dark sporten met blacklight tape!

Alleen een blacklight huren zorgt al voor een leuk effect, maar wat dit effect nog veel mooier zichtbaar kan maken is neon tape. Met deze tape kun je bijvoorbeeld de lijnen van je sportveld tapen, waardoor deze met blacklight mooi verlichten. Dit werkt perfect bij tennisbanen, basketbalvelden en andere zaalsportvelden. Ook zijn de ballen die gebruikt worden bij sporten vaak erg goed te zien met onze lampen.

We hebben de volgende kleuren neon tape in ons assortiment: groen, geel, oranje en roze. De tape is verkrijgbaar in dikte 2 maten, 19 milimeter en 50 milimeter, zodat je dikke en dunne strepen kan maken.

Maar hoeveel UV lampen heb je dan precies nodig? Voor basketbalvelden raden wij 4 lampen aan. Bij voetbalzalen raden wij aan om er 8 te gebruiken. Hoe groter de zaal hoe meer lampen je nodig zal hebben. Het effect is natuurlijk het beste zichtbaar wanneer de ruimte helemaal donker is. Wij raden dan ook altijd aan om al het andere licht zo veel mogelijk te beperken. Mocht je een vraag hebben over hoeveel blacklights je moet huren, bel met 085 – 130 4789. We helpen je graag!

Outdoor neon tennis!

Een blacklight huren voor neon tennis, gaaf! Voor een tennisveld raden wij twee lampen aan. Deze positioneren wij dan in de hoeken, schuin tegenover elkaar. Zo wordt het effect het beste zichtbaar. Heb je te maken met meerdere tennisbanen naast elkaar? Dan kun je het beste tussen elke baan 1 extra lamp neer zetten zodat het effect goed zichtbaar blijft over de velden. Wil je neon tennis spelen op een buitentennisbaan? Onze neon tape is ook te gebruiken op de meeste outdoor tennisbanen.

Waar zijn wij te vinden? Hier!