Blacklight huren

Met een UV licht/blacklight zijn verschillende objecten die extra oplichten, denk hierbij aan witte kleding, blacklight verf, blacklight tape en blacklight make-up. Een leuke toevoeging voor elk blacklight feest! Onze LED Blacklight is 50% Krachtiger dan de ouderwetse traditionele gasontladingslamp. Je ziet blacklight/UV lampen vaak terug in glow in the dark activiteiten en escape rooms. Daarnaast zijn deze lampen perfect inzetbaar voor thema sport toernooien zoals blacklight tennis, blacklight volleybal of andere sporten. Natuurlijk is een blacklight tijdens een schoolfeest ook niet meer te missen. Wil jij een blacklight met blacklight tape huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoeveel blacklights per veld en per sport(Tennis, Tafeltennis, Voetbal, Basketbal, Hockey, Volleybal)?

Hoe werkt een blacklight?

Een blacklight huren? Misschien wil je dan ook weten hoe zo’n leuk effect eigenlijk werkt. UV of ultraviolette straling genoemd is licht dat in de golflengte tussen 365Nm en 395Nm zit Dit is met het blote oog net niet meer zichtbaar. Doormiddel van de blacklight lamp wordt deze straling wel zichtbaar gemaakt. Met daglicht kan langdurige straling van UV schadelijk zijn. We raden dan ook af om langdurige direct in de lamp te kijken. UV-A is echter niet zo gevaarlijk dus zal op een feest geen problemen veroorzaken. Blacklights worden al tientallen jaren succesvol toegepast in discotheken en bars, ze geven de hele avond een gaaf effect! Kortom: een leuk, simpel en makkelijk te gebruiken product.

Glow in the dark sporten met blacklight tape!

Alleen een blacklight huren zorgt al voor een leuk effect, maar wat dit effect nog veel mooier zichtbaar kan maken is glow in the dark tape. Met deze tape kun je bijvoorbeeld de lijnen van je sportveld uitlichten. Dit werkt perfect bij tennisbanen, basketbalvelden en andere zaalsportvelden. Ook zijn de ballen die gebruikt worden bij sporten vaak erg goed te zien in onze blacklights. Dus, een blacklight huren… Hoe veel heb je er dan precies nodig? Voor basketbalvelden en bijvoorbeeld voetbalzalen raden wij aan om er 6 te gebruiken. Hoe groter de zaal hoe meer lampen je nodig zal hebben. Het effect van de blacklights worden natuurlijk het beste zichtbaar wanneer de ruimte helemaal donker is. Wij raden dan ook altijd aan om al het andere licht zo veel mogelijk te beperken. Mocht je een specifieke vraag hebben kun je ons altijd bellen of mailen.

Outdoor neon tennis!

Ook zijn onze blacklights geschikt voor gebruik buiten huis. Voor een tennisveld raden wij twee blacklights aan. Deze positioneren wij dan in de hoeken, schuin tegenover elkaar. Zo wordt het effect het beste zichtbaar. Heb je te maken met meerdere tennis banen naast elkaar? Dan kun je het beste tussen elke baan 1 extra lamp neer zetten zodat het effect goed zichtbaar blijft over de gehele velden. Wil je nu een blacklight huren voor een buitentennisbaan? Onze neon tape is ook te gebruiken op de meeste outdoor tennisbanen.

Waar zijn wij te vinden? Hier!