Silent Disco huren

Voor jouw feest of evenement.

Op zoek naar silent disco voor jouw evenement? Onze koptelefoons zijn uitermate geschikt voor verschillende soort evenementen. Zo kan je een feest geven zonder de buren te storen, een congres in verschillende talen organiseren of verschillende workshops in één ruimte houden.

Ook tijdens Corona wordt silent disco veel gebruikt. Zo kan je als sportschool zonder overlast te geven buiten in de natuur groepslessen organiseren of kan je een drive-in bioscoop organiseren waarbij elke auto kraakhelder geluid ontvangt!

Onze Silent Disco heeft

silent disco set

Makkelijk bestellen

Om het makkelijk te maken hebben wij samengestelde silent disco sets. Hierdoor bestel je in één keer de juiste hoeveelheid koptelefoons, zender en aansluitkabels. Met deze kabels sluit je de zender makkelijk aan op je laptap, iPad, telefoon, DJ set of mengtafel.

Volledig opgeladen verstuurd
Wij leveren de koptelefoons opgeladen aan, zodat je deze tot 10 uur lang kunt gebruiken. Heb je de koptelefoons langer nodig, dan kunnen wij een oplader meeleveren.

Meerdere kanalen nodig?
Wil je meer muziek kanalen of sprekers tegelijkertijd uitzenden dan kan je een extra zender bijbestellen. Je kunt tot en met 3 kanalen tegelijkertijd uitzenden.

Geen volledige Silent Disco set nodig?

Geen probleem! Je kan ook losse koptelefoons en zenders huren. Vanaf 50 euro versturen wij de apparatuur gratis.

Gratis verzending bij élke Silent Disco set

Elke silent disco set versturen wij gratis via PostNL. Het maakt dus niet uit of je in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Groningen woont. Je betaalt geen verzendkosten en je hebt de apparatuur snel binnen!

Hoe werkt dit?

Via PostNL versturen wij de set naar de juiste locatie. Je ontvangt de apparatuur altijd 1 a 2 dagen van te voren. Mocht er niemand op locatie aanwezig zijn, dan kunnen wij de apparatuur ook naar een PostNL ophaalpunt versturen.

Retourlabel
Bij de zending zit ook ook een retourlabel. Met dit label kun je na gebruik bij het dichtstbijzijnde PostNL punt makkelijk en kosteloos de apparatuur weer retour sturen. Laat je de apparatuur liever door PostNL bij jou ophalen? Dit kan je dit voor een kleine meerprijs in het bestelproces aangeven.

Last minute nodig?

Onze standaard levertijd is 2 werkdagen. Zo weten wij zeker dat je de apparatuur via PostNL op tijd in huis hebt. Heb je het sneller nodig? Bel met 085 – 130 4789 of start de chat, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en snel kunnen schakelen!

Hoe bestel ik bij lichtgeluidhuren.nl?

Stap 1

Kies de juiste set
of kies het zelf

Huur hieronder een samengestelde set of stel de apparatuur die je nodig hebt zelf samen.

Vragen?
Stel je vraag via 085 130 47 89, info@lichtgeluidhuren.nl of via de chat.

Stap 2

Bestellen of offerte aanvragen

Bestel en betaal direct online of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dit kan in de laatste stap van het bestelproces.

Als de offerte akkoord is sturen wij een factuur met iDeal link, zodat je makkelijk kan betalen.

Stap 3

Wij versturen de apparatuur

Na je betaling versturen wij de apparatuur naar jouw locatie. Dit doen wij doorgaans 2 werkdagen van te voren zodat de spullen altijd op tijd binnen zijn.

Als je een set hebt besteld of als je bestelling boven de 50 euro is, is dit altijd gratis!

Stap 4

De apparatuur weer retour sturen

Bij de zending zit een retourlabel en 2 seals om het pakket na gebruik weer kosteloos terug te sturen.

Plak na het sealen het retourlabel weer op de bak en lever de set in bij het dichtsbijzijnde PostNL punt.

Samengestelde Silent Disco sets

Om het makkelijk te maken hebben we hieronder verschillende sets samengesteld. De set bevat koptelefoons, 1 zender en 2 kabels (3,5mm mini jack en tulp) om de zender aan te sluiten op je telefoon, iPad, laptop, DJ-set of mengtafel.

Heb je een andere kabel nodig om de zender aan te sluiten, bijvoorbeeld USB-C of lightning kabel, dan leveren wij deze kosteloos mee. Je kunt dit tijdens het bestellen in het opmerkingen veld aangeven. 

Nog meer koptelefoons nodig?
We hebben er 2.100 op voorraad, dus neem contact op als je grotere aantallen nodig hebt!

Hoe sluit ik de Silent Disco aan?

Het aansluiten van de apparatuur is makkelijk en kan je goed zelf doen. We hebben een stap voor stap video gemaakt om dit te demonstreren.

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op.

2 of 3 kanalen tegelijkertijd gebruiken?

Op de zender kan je één kanaal selecteren (1, 2 of 3). De zender kan één kanaal tegelijkertijd uitzenden.

Wanneer je op verschillende kanalen verschillende muziek of sprekers wilt horen dan kan je extra zenders huren.

Verschillende kleuren koptelefoon
De kleur van de koptelefoon veranderd o.b.v. het gekozen kanaal. De kleuren van de koptelefoon zijn rood, groen en blauw.

Silent disco met 3 kanalen

Eigen Silent Disco set samenstellen?

Je kunt ook zelf je apparatuur samenstellen. Selecteer hieronder de juiste hoeveelheid koptelefoons en zenders. We leveren de zender inclusief aansluitkabels.

Geen stroom op locatie?

Geen probleem! Je kunt ook aan de slag op een plek waar geen stroomaansluiting aanwezig is (bijvoorbeeld buiten). Wij beschikken over een accu zenders! De koptelefoons zelf hebben natuurlijk ook een accu, dus zo kan je overal aan de slag.

Wat zeggen onze klanten?

Super goed geregeld en werkt makkelijk
Het versturen per post was goed en ruim op tijd binnen. Aansluiten heel makkelijk. De telefonische bereikbaarheid voor nog een vraagje was uitstekend, zeer aardige en behulpzame man. Silent disco heeft het feest echt bijzonder gemaakt. Echt aanrader.
Annemarie
Woerden

Bekijk meer van onze klantreacties op Kiyoh of Google.

Wanneer is Silent Disco handig?

Door gebruik te maken van koptelefoons in plaats van speakers zal er veel minder geluidsoverlast zijn.
Dit is ideaal voor feesten die buiten gehouden worden of in ruimtes die niet geschikt zijn voor harde muziek.
De buren zullen je dankbaar zijn! 🙂

Het gebruik van silent disco is ook een uitkomst als je een DJ Battle wilt organiseren. Onze koptelefoons zijn voorzien van drie kanalen. Met 3 zenders kan je 3 DJ’s tegelijkertijd laten battlen via hun eigen DJ gearOnze koptelefoons zijn ook voorzien van LED verlichting. Hierdoor kunnen de mensen om je heen zien naar welk welke DJ (kanaal) jij op dat moment luistert.

Wanneer een spreker van een congres niet in de native taal van het evenement spreek kan silent disco een uitkomst bieden. Zo kan een vertaler live de spreker vertalen en kunnen alle bezoekers op die manier het verhaal goed volgen. Je kan er zelfs voor kiezen om in meerdere talen te vertalen, omdat onze koptelefoon t/m 3 kanalen tegelijkertijd kunnen uitzenden.

Seminars of workshops kunnen zowel een plenair gedeelte hebben als korte sessies in kleinere groepen. Via silent disco kan je het evenement in één grote ruimte laten plaatsvinden zonder dat de verschillende workshops last van elkaar hebben. Je kunt met onze koptelefoons 3 verschillende workshops tegelijkertijd tijd laten plaatsvinden.

Silent disco kan ook een uitkomst bieden wanneer je evenement in een ruimte met een slechte akoestiek plaatsvindt.

Zo hadden wij in 2017 een uitdaging toen wij een evenement in de koepelgevangenis in Haarlem mochten voorzien van technische apparatuur. In de gevangenis was een enorme galm aanwezig. Zelfs op normaal volume met elkaar praten was eigenlijk niet prettig en luisteren kostte veel moeite. Silent disco bracht uitkomst!

Als bijvoorbeeld sportschool is het heerlijk om met een groep naar buiten te gaan. Maar je mist de energie van de muziek en met de huidige situatie waarbij je veel afstand moet houden is de groepsleider soms moeilijk te verstaan.

Met silent disco kan je ook buiten (zonder stroomvoorziening!) goed communiceren of muziek afspelen.