BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Sterrendoek huren

Voorzie uw evenement van een sprookjesachtige sfeer door onze sterrendoek te huren. Tover een ruimte volledig om middels het sparkelende effect van de sterrendoeken! Wil je net eventjes wat anders? Met onze sterrendoeken kunnen we ook gehele plafons bedekken om een sterrenhemel te maken. Met onze sterrendoeken creëert u gelijk een leuke en gezellige sfeer. Dankzij de vele, kleine LED lampjes, lijkt het net of de sterren u tegemoet stralen. 

U kunt met de doeken een hoog of lelijk plafond verbergen, verschillende ruimtes creëren of gewoon als decoratie gebruiken. De sterrendoeken zijn 6 meter breed, 3 meter lang en hebben 360 witte led’s. Mocht 6×3 te klein zijn, dan kunt u de doeken gemakkelijk aan elkaar bevestigen door middel van de klittenband randen. Alle sterrendoeken beschikken over 17 automatische programma’s, zijn via DMX aan te sturen en zijn blijvend geïmpregneerd waardoor de doeken brandvertragend werken.

Is het sterrendoek veilig? Dit is een veel gestelde vraag. Het sterrendoek is gemaakt van een zwarte molton stof. De stof is volledig geïmpregneerd. Onze producten waaronder de sterrendoeken worden meermaals gecontroleerd en indien nodig opnieuw geïmpregneerd. Hiermee is het sterrendoek brandveilig en te gebruiken bij publieksevenementen.

Hoe het sterrendoek bevestigen? Het sterrendoek is makkelijk te bevestigen middels tie-wraps aan truss- of buissystemen. Kies dan voor onze set met pipe & drape systeem. Je krijgt dan één sterrendoek met pipe & drape systeem, waardoor het niet uit maakt waar je het sterrendoek wilt plaatsen. 

Sterrendoek witte leds

Waarvoor een sterrendoek huren?

Zoals gezegd zijn sterrendoeken perfect om sfeer te creëren op zowel kleine of grotere evenementen. Vaak worden deze dan ‘stand alone’ gebruikt om ruimtes op een leuke manier af te schermen. Als er ergens een lelijke wand of plafond is kun je deze goed verbergen met sterrendoeken. Sterrendoeken worden ook vaak ingezet voor achter een DJ om op een leuke en snelle manier er een complete show van te maken. 

Bij het doek wordt één controller geleverd die zowel stand- alone gebruikt kan worden of middels DMX. U kunt het doek ook laten reageren op het geluid. Op de controller selecteer je eenvoudig een programma en stek je verschillende variabelen in zoals de snelheid, de felheid van de lampjes en de patronen waarin de lampjes elkaar afwisselen. 

Als je grote ruimtes moet vullen dan kun je makkelijk de diverse sterrendoeken met elkaar koppelen. Door het koppelen van de sterrendoeken kun je gehele gangen voorzien van sterrendoeken en maak je unieke ‘sterrentunnels’. Ieder sterrendoek beschikt over een controller met daarop een 3-polige DMX in- en uitgang. Hiermee kun je de sterrendoeken aansturen via een lichttafel. Sterrendoeken kun je gebruiken in een 5 of 12 kanaals mode. Nog vragen over sterrendoek huren? Neem contact met ons op. 

Waar zijn wij te vinden? Hier!