BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Regie tent huren

Opzoek naar een partytent of (zoals wij ze noemen) regie tent? Wij gebruiken deze easy up tent veelal voor regie. Zodra wij evenementen buiten hebben en onze regie niet op het podium staat maar ergens in de open buitenlucht is het heerlijk om gebruik te kunnen maken van deze easy up regie tent. Niet alleen in geval van regen, maar ook wanneer het super zonnige dagen zijn is het fijn om in de schaduw te kunnen werken en alles goed van je beeldscherm te kunnen lezen. 

Uiteraard kan deze easy up tent ook gebruikt worden als partytent in jouw tuin. De tent is door één persoon op te zetten en weer af te breken. 

Standaard wordt de tent enkel met een dak geleverd.
De zijkanten kunnen wij er gratis bij leveren, afhankelijk van je voorkeur kunnen dit zijkanten met een deur, zijkanten met een raam of dichte zijkanten zijn. Je kan de samenstelling van je tent zelf bepalen. Maximaal 4 zijkanten per tent, maar ‘das logisch’ ;). O en wat ook logisch is (althans volgens ons) de zijkanten zijn enkel te ‘huur’ in combinatie met de easy up tent.

Accessoires voor de partytent

Naast de zijkanten voor de tent is het misschien ook prettig om sfeerverlichting in de tent op te hangen of wellicht juist ‘werk’ verlichting? Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook een kleine geluid set met aansluiting voor je telefoon of laptop aanbieden. Met onze accu luidsprekers kan dit zelfs via bluetooth en kun je hier microfoons aan koppelen.

Onderstaande accessoires adviseren wij in combinatie met de tent. Mocht je vragen hebben of opzoek zijn naar iets anders dat je niet op deze pagina of via de zoekbalk kun vinden, bel ons dan gerust.