BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Decoratie verlichting huren

Altijd een goed idee om jouw evenement compleet te maken!

De decoratie kan een groot verschil maken op jouw evenement! Decoratie verlichting is verlichting om de locatie extra sfeervol aan te kleden. Het zorgt dus voor sfeer, ambiance en gezelligheid. Een mooie aankleding kan de beleving dan ook naar een hoger level tillen. De éne klant gaat voor uitbundig, de ander voor subtiel. Dit is uiteraard afhankelijk van het thema van jouw evenement. Voor ieder type evenement is er een ruime keuze aan decoratieverlichting, de prikkabel aan de randen van de tent, lichtletters met jullie initialen en aircone’s bij de ingang. Lichtgeluidhuren.nl heeft de perfecte extraatjes om jouw evenement compleet en persoonlijk te maken!

Verlichte letter hart

Steel de show met onze lichtletters!

Wil je jouw evenement nog persoonlijker maken? Dan is het huren van onze verlichte LED letters, als eye catcher, altijd een goed idee. Wij beschikken over alle letters, cijfers, hele woorden, tekens en combinaties. Zo kun je altijd de verlichte letters huren die jij wilt! Ben jij bezig met een bruiloft en opzoek naar toffe aankleding? Wat dacht je van grote letters bij de entree met de namen van de bruid en bruidegom? Of op een verjaardag de cijfers van de leeftijd van de jarige in grote verlichte letters? Uiteraard zijn de verlichte letters ook gaaf voor een hele hoop andere gelegenheden.

Opzoek naar prikkabel?

Op zoek naar prikkabels? Wij kunnen voor honderden meters aan prikkabel verzorgen! Maar wat is nu precies een prikkabel? En hoe sluit ik dit aan? Er komen veel vragen omhoog bij het verzorgen van een prikkabel. Deze vragen zullen wij voor jouw beantwoorden op onze pagina prikkabels. Heb je alles doorgelezen maar kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Hier staan in ieder geval de meest gehuurde prikkabels!

Sterrendoek huren?

Wil jij graag een sterren- wand of hemel creëren? Een sterrendoek is een zwart doek waarop verschillende LED-lampjes bevestigd zijn die het sterreneffect maken. Het doek bevat witte heldere led lampjes en is 3 meter breed en 6 meter hoog. Bij het sterrendoek zit een controller en is standalone te gebruiken, maar kan bediend worden met een lichttafel, aangezien het doek DMX aan stuurbaar is. 

Sterrendoeken zijn op vele manieren te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld sterrentunnels en hemels maken. Het bevestigen van het doek is heel gemakkelijk dankzij de ogen in het sterrendoek Met tie-wraps kun je simpel het doek ophangen aan buizen of balken.