BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Spiegelbollen huren

Een feest is natuurlijk niet compleet zonder een spiegelbol, oftewel een discobol! Een simpele maar effectieve vorm van versiering die een prachtig en feestelijk effect geeft aan de hele ruimte. De draaiende spiegelbol weerkaatst al het licht in de zaal en zorgt zo voor een magische avond. Zo’n spiegelbol is een absolute must-have voor een 70s, 80s of 90s feest. Ook voor feesten die door je ouders worden georganiseerd, mag de spiegelbol niet ontbreken. Onze spiegelbollen lijken misschien zwaar, maar blijken verrassend licht te zijn. De spiegels zijn kleine spiegeltjes die na elk gebruik grondig gereinigd worden om zo optimaal te kunnen stralen op jouw discofeest. Je kunt bij ons spiegelbollen huren in drie verschillende maten: 30 cm, 50 cm en 100 cm. Let op! Onze spiegelbol van 100 cm past niet door elke deur! Wil jij een spiegelbol huren? Dan zit je op de perfecte pagina!

Spiegelbollen

Wil je ze laten draaien? Huur een motor bij je spiegelbol!

Spiegelbol huren

Hangen, of toch staan?

Het klinkt vanzelfsprekend dat een spiegelbol moet hangen. Bij ons is dit niet het geval. Wij kunnen de spiegelbol van 30cm en 50cm ook bevestigen op de bovenkant van een truss paal. Dit wordt meestal gedaan als u geen bevestigingsplaats heeft voor een spiegelbol of als u de top van een truss op een originele manier wilt afwerken. Elke spiegelbol wordt geleverd met haak, motor en safety om hem veilig op te hangen. Heb je nog een vraag over spiegelbollen huren? Neem dan contact met ons op.

TIP! Om te huren..

Overal lichtstralen door de ruimte? Het echte spiegelbol effect creëer je door met een lamp op de spiegelbol te schijnen. Het beste is om een lamp met een smalle bundel te gebruiken. Een pinspot is een zeer geschikte lamp om te gebruiken als je dit effect wil creëren. Wil je nog een stapje verder gaan? Gebruik dan één of meerdere movingheads! Kijk hier voor een overzicht van onze movingheads.

Niet de mogelijkheden om een spiegelbol op te hangen? Niet de mogelijkheid om met lampen die prachtige lichtstralen te creëren? Met de Mirrorball LED haal je een lamp in huis die dit effect uit zichzelf al maakt, en ben je niet afhankelijk van de spiegelbol en het licht erbij. Dit effect is een mooie imitatie wat wel hetzelfde effect weergeeft.

Waar zijn wij te vinden? Hier!