BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Bluetooth speaker huren

Strandfeestje? Huisfeestje? Speaker ‘to-go’ of in de tuin? Wil je daar een bluetooth speaker voor huren, dan ben je bij Licht geluid huren aan het juiste adres! Met onze Partyboxen van JBL bouw je een ware knalfuif op elke plek die je maar kunt bedenken. JBL heeft met deze full range speakers een waar totaalpakket gecreëerd voor iedereen die een eenvoudige oplossing zoekt voor de vraag ‘hoe verander ik mijn keuken in een heuse dans-club?’ Als het aan komt op een bluetooth speaker huren, hoef je dus niet verder te zoeken!

Telefoons, zoals de nieuwste iPhone, worden al steeds meer gebouwd zonder koptelefoon-aansluiting. Heel fijn als je dan via bluetooth toch de muziek van de speaker kunt bedienen zonder dat je er telkens bij hoeft te blijven staan. Entertain je bezoekers terwijl je vrij vanaf je telefoon of tablet de sfeer aanstuurt via bluetooth.

Hoe sluit je de bluetooth speaker aan?

De bluetooth speaker heeft meerdere opties aan de achterkant van de speaker zitten voor bekabelde aansluitingen, maar heeft ook zeer veel bereik als het aan komt op zijn bluetooth verbinding. De bluetooth-knop zit aan de bovenkant van de speaker; eenmaal drukken en hij gaat al rond scannen, en hij zou dan tevens in de bluetooth-lijst van jouw media-apparaat moeten verschijnen.

Bij het huren van twee bluetooth speakers van JBL kun je deze met de Partybox-app aan elkaar koppelen. Deze app is eenvoudig te downloaden in de Google Play store van Android of in de Appstore van Apple.

JBL Partybox! Misschien wel 2x?

Geen stroom op jouw bootje, maar wel muziek gewenst tijdens jouw tocht op het water? Deze bluetooth speaker huren voor jou en je vriendengroep is dan een goed idee!

Een grotere boot? Geen probleem! Dankzij de True Wireless Technology van JBL kan je gemakkelijk twee speakers aan elkaar koppelen om het licht en het geluid synchroon te laten lopen.

De grote gangmaker

Bluetooth speaker huren voor locaties zonder stroomvoorziening, tijdens een optocht een BBQ of een feestje op het dakterras? Deze1100W draadloze speaker heeft een accuduur tot 18 uur! Tevens de mogelijkheid om uw telefoon of tablet aan te sluiten voor het afspelen van muziek. Eventueel is de speaker te huren incl. diverse microfoons, zowel bedraad als draadloos. 

Het is mogelijk om de speaker te koppelen met nog een zelfde speaker voor stereo-geluid. Zonder bekabeling kan je dan genieten van 2x zoveel volume en sfeer, mede dankzij de ingebouwde LED-verlichting aan de voorkant. Zo kun je met twee luidsprekers tot wel 80 man van flink geluid voorzien!

bluetooth speaker huren

Speaker met draadloze microfoons huren

Het kan voor komen dat je ergens een groep mensen moet toespreken, maar dat alleen jouw stem niet ver genoeg draagt. Dan is het handig om geluidsversterking te hebben, maar je zult gerust niet overal een volledige geluidsinstallatie tot jouw beschikking hebben. Wat nu als je een gesprek tussen twee debatteerders tegelijk aan het woord wilt laten?

Met de JBL Partybox 310 in combinatie met draadloze microfoons van JBL kun je waar dan ook jouw verhaal doen. Je sluit de handige en kleine ontvanger aan op de achterkant van de partybox, je zet hem aan, tezamen met de ontvanger en de microfoon, en draait aan de knop voor het volume. Zo ben je pardoes voor de hele groep maar al te goed te verstaan. Of dit nu ergens in de buitenlucht is in het park of op een bouwterrein, in een vergaderzaal of kantoor. De Partybox 310 is mobiel en makkelijk te vervoeren, en de microfoons zijn zelf ook erg licht. Heel eenvoudig dus!

Mocht je toch wat meer power willen? Of misschien wil je met karaoke jouw beste zangkunsten laten zien? Onze JBL Partybox 1000 werkt ook goed samen met draadloze microfoons en geeft flink veel vermogen om goed verstaanbaar te zijn op de volledige bühne.