BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Randapparatuur video

Pfoe, bij video zijn er zo veel accessoires in te denken. Deze gaan we hier voor je uiteenzetten. Ben je opzoek naar een product dat hier niet op staat? Dan helpen wij je uiteraard alsnog met veel plezier, bel ons gerust!

Presentatie klikker

HDMI/SDI splitter

Met een HDMI splitter kan je gemakkelijk 1 signaalbron splitsen naar meerdere locaties. Bijvoorbeeld 1 laptop of videomixer aansluiten op 2 of meer TV’s.
Wij hebben diverse HDMI splitters, de 1 naar 2 HDMI splitter en de 1 naar 4 HDMI splitter. Gebruik je liever SDI? Dan kun je met onderstaande splitters prima uit!

HDMI verlengset en overige accessoires

HDMI verlengset kan gebruikt worden wanneer je met een HDMI signaal een grote afstand wilt overbruggen.
Hierin hebben wij 2 setjes, de Kramer HDBaseT set en de goedkopere HDMI verlengset TCP/IP. Aan beide kanten komt een kastje te liggen, aan de ene kant gaat de HDMI kabel erin en bij het andere kastje komt de HDMI kabel er weer uit. Deze twee kasten verbind je met onze Cat 7 Netwerkkabel van 75 meter.

Naast de HDMI verlengsets hebben wij ook nog een VGA naar HDMI omvormer. Dit kastje doet precies wat het zegt, het vormt het VGA signaal om naar een HDMI signaal.

Ten slotte hebben wij ook nog een Optoma GB200 Video Blender/Warper. Met dit apparaat kunnen wij meerdere projectoren koppelen aan 1 laptop om een extra breed plaatje te maken. Of om met twee projectoren extra lichtopbrengst te winnen door de beelden exact over elkaar heen te leggen.