DJ Gear huren

Wil jij DJ gear huren? Wij beschikken over diverse dj sets. Of je nu beginnende of gevorderde DJ bent: het is altijd fijn om te werken met de allerbeste materialen! Je kunt de set uitbreiden met meerdere spelers of verschillende accessoires. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur zoals de CDJ 2000 Nexus 2. Ook zul je op deze pagina een hoop toebehoren tegen komen. Denk bijvoorbeeld aan een zonnescherm of een CDJ standaard. Mocht je opzoek zijn naar een partij die jouw defecte spelers kan repareren, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Complete DJ sets, speciaal voor jou!

lichtgeluidhuren.nl heeft verschillende complete DJ sets samengesteld, bestaande uit meerdere producten, samengevoegd in één pakket! Huur makkelijk verschillende sets en ga direct aan de slag. Wij verhuren zowel sets met CD-spelerset of voor een draaitafelset om met vinyl aan de slag te gaan. De sets bestaan vaak uit een losse DJ-mixer en twee draaitafels of tabletop-spelers. Maar wij verhuren ook ook all-in-one dj controllers met een ingebouwde DJ-mixer en CD-spelers. Wij beschikken over de nieuwste systemen die altijd helemaal gëupdate zijn. Kom je de DJ set ophalen? dan kun je een instructie vooraf verwachten van één van onze technici, zodat je hem eenvoudig zelf kan aansluiten op locatie.

DJ gear huren

Verschillende DJ gear voor Koningsdag en Gay Pride

DJ sets zijn net als geluidssets niet weg te denken tijdens koningsdag en de Gay Pride. Wij leveren al jaren DJ apparatuur op verschillende podia en boten in Amsterdam. Per locatie, situatie en wens van de klant bekijken wij de best aansluitende DJ set om te leveren. Dit kan bijvoorbeeld een complete DJ set zijn met 2 x Pioneer CDJ 2000 Nexus (2) + 1 x DJM 900 Nexus (2). Maar dit kan ook een All-in-one dj controller zijn zoals een Pioneer XDJ-RX2. Deze all-in-one dj controllers zijn onder andere vanwege de omvang ideaal wanneer je weinig ruimte hebt op bijvoorbeeld een boot. Behalve deze DJgear kunnen wij ook simpelere oplossingen aanbieden!

Verschillende mixers en spelers los huren

Wij hebben diverse DJ sets in de verhuur. De set die de meeste dj’s op hun rider hebben staan is het welbekende 2 x Pioneer CDJ 2000 Nexus 2 + 1 x DJM 900 Nexus 2 systeem van Pioneer, dit is echter wel een erg grote en professionele set. Wij verhuren ook simpelere controllers zoals hierboven al beschreven stond. Wij denken altijd graag mee met de wensen van de klant en artiest. Inprincipe kunnen aan elke artiest zijn rider voldoen. Het assortiment met Pioneer spelers is erg ruim, waardoor wij u ook last- minute nog aan een DJ set kunnen helpen.

Effecten huren

De Pioneer RMX1000 Remix Station huren? Dit is een apparaat voor het verbeteren van DJ optredens. Dankzij de functies zijn er een verscheidenheid aan nieuwe en unieke remix effecten te creëren en toe te voegen en bevat ook ritmische sampling mogelijkheden. De RMX-1000 omvat vier remixen functies: Isolate FX, Scene FX, X-Pad FX en Release FX voor eenvoudige muzikale arrangementen met een intuïtieve bediening, allemaal toegankelijk binnen handbereik. Het apparaat bevat Pioneer remixbox software wat u in staat stelt om bijna elke functie en kenmerk van het apparaat aan te passen. Verschillende DJ’s verplichte dit apparaat op hun riders en daarom bieden wij deze ook aan om te zorgen dat u kan voldoen aan zijn of haar wensen. 

Naast dat je de RMX1000 kan gebruiken als standaard remix controller zoals hierboven beschreven, kan deze ook fungeren als een USB-controller. Je dient hiervoor wel de VST / AU RMX-1000 software te downloaden. De compacte en draagbare RMX-1000 biedt gebruikers de mogelijkheid tot vrije controle van de muzikale ontwikkelingen met een intuïtieve bediening. De vier secties van het apparaat zijn ingericht met eenvoudig te bedieningsknoppen en knoppen die meerdere effectparameters besturen. Door het combineren van de effecten van elke sectie kunt u bredere arrangementen met een uniek geluid creëren.

XDJ-RX2 huren

Wanneer je thuis, in de tuin, op werk, school of misschien zelfs voor de sportvereniging een evenement organiseert, is een DJ set meestal wel nodig! We snappen dat daar niet altijd even veel ruimte of budget voor is. Speciaal hiervoor hebben wij een compacte en goedkopere versie van een Pioneer Nexus set. 

De Pioneer XDJ-RX2 is een 2 kanaals mixer met de layout van een professionele Nexus set. Eigenlijk de perfecte all-in-one speler. Hij beschikt over meerdere vette functies zoals bijvoorbeeld het enorm heldere touch screen.

FX

Ook beschikt deze set over genoeg andere functies. Net zoals alle nieuwe Pioneer mixers, heeft de RX2 SOUND COLOR FX en BEAT FX. Maar zo heeft de set ook performance-pads. Hiermee kun je hotcues, beatloops, sliploops en beatjumps gebruiken.

Output

Deze XDJ-RX2 heeft ook ruim voldoende output mogelijkheden. Als master out heeft dit beest zowel XLR als Tulp. Ook heeft dit setje natuurlijk een booth out. Deze valt aan te sluiten met een 6.3 mm jack kabel.

Last van de zon of Gear niet op de juiste hoogte?

Ook daar weten wij wel raad mee. Deze balk zorgt er voor dat er geen zon meer op je decks komt wanneer je de set buiten wil gebruiken. Maar dit is niet het enige waar dit goed op z’n plaats is. Ook is dit ongelooflijk handig wanneer je een djset hebt staan in de kroeg of andere uitgaansgelegenheid waar er makkelijk bier op de draaitafels gemorst kan worden. Wanneer je spelers en mixer niet op de juiste hoogte staan, kun je bij ons ook makkelijk een standaard bestellen waardoor je gear wel op de juiste hoogte komt te staan! Ook wanneer je een laptop nodig hebt of op de juiste hoogte wilt zetten kun je onze laptops of stands huren!

Accessoires huren? Extra items nodig om je DJ Gear mee uit te breide? Natuurlijk heeft een DJ ook een koptelefoon nodig. Deze gebruikt hij om het volgende nummer vooraf te kunnen beluisteren en klaar te zetten. De belangrijkste functie van de koptelefoon is misschien nog wel het LIVE mixen van twee nummers. Behalve een standaard DJ koptelefoon hebben wij ook een alternatief namelijk de ouderwetse retro retro koptelefoon hoorn. Als bijkomend voordeel kun je de koptelefoon horen ook gebruik als microfoon. Een leuk effect bij een receptiebalie voor een evenement bijvoorbeeld.

Wij verhuren de meest gangbare DJgear voor bruiloften, festivals en bedrijfsfeesten.

Behalve de DJgear kunnen wij u ook voorzien in de apparatuur hieromheen zoals geluidssets, lichtsets en DJbooths. Heeft u achtergrond muziek in gedachten of wilt u een goed feest geven, wij adviseren graag een geschikte geluidsset. Bent u zelf in het bezit van een geluidsinstallatie? Dan kunnen wij de benodigde kabels bijleveren om onze DJ apparatuur op uw installatie aan te sluiten. Wil je een mooi feest geven tot in de late uurtjes, maar wil je geen geluidsoverlast veroorzaken, dan biedt onze Silent Disco een geweldige uitweg. Het is hier extra leuk om twee djsets tegelijkertijd op aan te sluiten. De Silent Disco headsets kunnen meerdere signalen aan waardoor er een heuse DJ Battle tot stand kan komen. De Headsets zijn voorzien van LED verlichting waardoor je snel kan zien naar welke DJ je vrienden luisteren.

Wanneer je geen uitgebreide DJgear zoekt ben je ook bij ons aan het juiste adres

Wil je bijvoorbeeld alleen twee aansluitingen hebben voor een laptop en een telefoon of tablet dan leveren wij een mengtafel waarop je deze twee apparaten zonder problemen op aan kan sluiten. Je kan dan gewoon twee nummers van de laptop en de telefoon tegelijkertijd afspelen en van ieder het volume aanpassen. Deze oplossingen kunnen wij al voor ongeveer €5,- exclusief btw aanbieden. Zo kan je dus simpel, goedkoop en zonder al te veel ruimte te gebruiken alsnog je muziek mixen.