BTW
Geen producten in de winkelwagen.

DJ Gear huren

Wil je DJ gear huren? Wij beschikken over diverse DJ sets. Of je nu beginnende of gevorderde DJ bent; het is altijd fijn om te werken met de allerbeste materialen! Je kunt de set uitbreiden met meerdere spelers of verschillende accessoires. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur zoals de CDJ 3000. Ook zal je op deze pagina een hoop toebehoren tegenkomen. Denk bijvoorbeeld aan een zonnescherm of een CDJ standaard. Mocht je opzoek zijn naar een partij die jouw defecte spelers kan repareren, dan kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Complete DJ sets

We hebben verschillende complete DJ sets voor je samengesteld, bestaande uit meerdere producten, samengevoegd in één pakket! Huur makkelijk verschillende sets en ga direct aan de slag. We verhuren sets met mediaspelers voor CD’s, USB-sticks, SD-cards en sets met draaitafels voor Vinylplaten. De sets bestaan vaak uit een losse DJ-mixer en twee draaitafels of tabletop-spelers. Ook verhuren we Alles-in-één DJ controllers met een ingebouwde DJ-mixer en mediaspelers. Wij beschikken over de nieuwste systemen die altijd helemaal geüpdate zijn. Kom je de DJ gear huren? Dan kun je een instructie vooraf verwachten van één van onze technici, zodat je hem eenvoudig zelf kan aansluiten op locatie.

DJ set huren voor Koningsdag en Pride Amsterdam

DJ sets zijn net als geluidssets niet weg te denken tijdens Koningsdag en de Pride. Wij leveren al jaren DJ apparatuur op verschillende podia en boten in Amsterdam en andere grote steden. Per locatie, situatie en wens van de klant bekijken wij de best aansluitende DJ set om te leveren. 

Dit kan bijvoorbeeld een complete DJ set zijn met 2x Pioneer CDJ 2000 Nexus (2) + 1x DJM 900 Nexus (2). Maar dit kan ook een All-in-one dj controller zijn zoals een Pioneer XDJ-RX2. Deze all-in-one dj controllers zijn onder andere vanwege de omvang ideaal wanneer je weinig ruimte hebt op bijvoorbeeld een boot. Behalve deze DJgear kunnen wij ook simpelere oplossingen aanbieden!

Standalone controller huren

Wanneer je thuis, in de tuin, op werk, school of misschien zelfs voor de sportvereniging een evenement organiseert, is een DJ set huren meestal wel nodig! We snappen dat daar niet altijd even veel ruimte of budget voor is. Speciaal hiervoor hebben wij compactere versies van een Pioneer Nexus set, met bijna alle zelfde functionaliteiten, maar dan tegen een vriendelijker budget. 

De Pioneer XDJ-RX2 en XDJ-RX3 zijn 2-kanaals mixers met de lay-out van een professionele Nexus set. Klik op één van de twee producten voor meer informatie als je een XDJ-RX huren wilt.

Alle DJsets

Verschillende mixers en spelers los huren

Een DJ set huren in een andere opstelling dan onze standaard sets? Of alleen een losse mixer of speler huren? Geen probleem! De set die de meeste dj’s op hun rider hebben staan is het welbekende 2x Pioneer CDJ 2000 Nexus 2 + 1x DJM 900 Nexus 2 systeem van Pioneer, dit is echter wel een erg grote en professionele set. Wij verhuren ook simpelere controllers. Wij denken altijd graag mee met de wensen van de klant en artiest. In principe kunnen wij aan elke artiest zijn rider voldoen. Het assortiment met Pioneer spelers is erg ruim, waardoor wij u ook last- minute nog aan een DJ set kunnen helpen.

Effecten huren

De Pioneer RMX1000 Remix Station huren? Dit is een apparaat voor het verbeteren van DJ optredens. Dankzij de functies zijn er een verscheidenheid aan nieuwe en unieke remix effecten te creëren en toe te voegen en bevat het ook ritmische sampling mogelijkheden. De RMX1000 omvat vier remix functies: Isolate FX, Scene FX, X-Pad FX en Release FX voor eenvoudige muzikale arrangementen met een intuïtieve bediening, allemaal toegankelijk binnen handbereik. Het apparaat bevat Pioneer remixbox software wat je in staat stelt om bijna elke functie en kenmerk van het apparaat aan te passen. Verschillende DJ’s verplichten dit apparaat op hun riders en daarom bieden wij deze ook aan om te zorgen dat je kan voldoen aan de wensen. 

Naast dat je de RMX1000 kan gebruiken als standaard remix controller zoals hierboven beschreven, kan deze ook fungeren als een USB-controller. Je dient hiervoor wel de VST / AU RMX1000 software te downloaden. De compacte en draagbare RMX1000 biedt gebruikers de mogelijkheid tot vrije controle van de muzikale ontwikkelingen met een intuïtieve bediening. De vier secties van het apparaat zijn ingericht met eenvoudige bedieningsknoppen en knoppen die meerdere effectparameters besturen. Door het combineren van de effecten van elke sectie kunt u bredere arrangementen met een uniek geluid creëren.

Last van de zon of je DJ set niet op de juiste hoogte?

Ook daar weten wij wel raad mee. Ons zonnescherm zorgt ervoor dat er geen zon meer op je decks komt wanneer je de set buiten wil gebruiken. Maar dit is niet het enige waar het zonnescherm voor gebruikt kan worden. Ook is het ongelooflijk handig wanneer je een DJ set in de kroeg of andere uitgaansgelegenheid hebt staan waar makkelijk bier op gemorst kan worden. Wanneer je spelers en mixer niet op de juiste hoogte staan, kun je bij ons ook makkelijk een standaard bestellen waardoor je set wel op de juiste hoogte komt te staan. Ook wanneer je een laptop nodig hebt of op de juiste hoogte wilt zetten kun je onze laptops of stands huren!

Accessoires bij je DJ set huren? Extra items nodig om je DJ Gear mee uit te breiden? Natuurlijk heeft een DJ ook een koptelefoon nodig. Deze gebruikt hij om het volgende nummer vooraf te kunnen beluisteren en klaar te zetten. De belangrijkste functie van de koptelefoon is misschien nog wel het LIVE mixen van twee nummers. Behalve een standaard DJ koptelefoon hebben wij ook een alternatief, namelijk de ouderwetse retro koptelefoon hoorn. Als bijkomend voordeel kun je de koptelefoon ook gebruiken als microfoon. Een leuk effect bij een receptiebalie voor een evenement bijvoorbeeld.

Wij verhuren de meest gangbare DJ sets voor bruiloften, festivals en bedrijfsfeesten.

Behalve de DJgear kunnen wij u ook voorzien in de apparatuur hieromheen zoals geluid sets, lichtsets en DJ booth’s. Heb je achtergrond muziek in gedachten of wil je juist een goed feest geven, wij adviseren je graag over een geschikte geluid set. Bent u zelf in het bezit van een geluidsinstallatie? Dan kunnen wij de benodigde kabels leveren om onze DJ apparatuur op uw installatie aan te sluiten. 

Wil je een mooi feest geven tot in de late uurtjes, maar wil je geen geluidsoverlast veroorzaken, dan biedt onze Silent Disco een geweldige uitweg. Het is dan extra leuk om twee DJ sets tegelijkertijd aan te sluiten. De Silent Disco headsets kunnen meerdere signalen aan waardoor er een heuse DJ Battle tot stand kan komen. De headsets zijn voorzien van LED verlichting waardoor je snel kan zien naar welke DJ je vrienden luisteren.

Wanneer je geen uitgebreide DJ set zoekt ben je ook bij ons aan het juiste adres

Wil je alleen twee aansluitingen hebben voor een laptop en een telefoon of tablet? Dan is een DJ set huren misschien niet nodig. We hebben hiervoor een makkelijke oplossing! De DAP AMM-401 is een mengtafel waarop je deze twee apparaten zonder problemen aan kan sluiten. Je kan dan gewoon twee nummers van de laptop en de telefoon tegelijkertijd afspelen en van ieder het volume aanpassen. Deze oplossingen kunnen wij al voor €5,- exclusief btw aanbieden. Zo kan je dus simpel, goedkoop en zonder al te veel ruimte te gebruiken alsnog je muziek mixen. 

Meer informatie over de verschillende opties? Neem dan contact op met 085 – 130 4789, stuur een e-mail naar info@lichtgeluidhuren.nl of start de chat.